Şimdi Ara

Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.445
Cevap
67
Favori
74.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
  • çok iyi fiyat vatanda 2500 TL zararım var şu anda iade edip Vatandan mı alsam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dönem dönem değişikliklerle 14promax ve 15pro kullanıyordum. Şimdi 15prodan geçiş yapmış olacağım. Telefoto kamera harici çok kafamı kurcalayan bir yanı yok hatta bayağı heyecanlıyım 10+ yıl sonra android kullanacağım için. Yalnız 1 hafta evde yokum artık haftaya kullanmaya başlarım. Hayırlısı olsun bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 24 Şubat 2026; 23:36:50 >
  • 1 gün içinde 2500 zarar

Hocam air eldeki hissiyat olarak daha güzeldi ama her ne kadar apple fanboy olsam da o fiyatı vermek istemedim. Kamera batarya hoparlör olarak kısıtlı bir cihazda daha avantajlı bir fiyat olsa belki düşünürdüm ama aklıma giremedi.

s25 edge kamera dezavantajı ultraya göre olsa da 200mp ana kamerayla birazcık toparlıyor. İşlemci ve ekran aşırı handikapa sahip değil ama buna rağmen fiyat çok cazip olunca hakkını veriyomuşum gibi hissettirdi bu yüzden aldım. Cihazı kullanmaya başlayınca tekrardan tecrübelerimi yazarım

Hocam imkan varsa iade edin kart limitleri falan kurtarıyorsa. Yarın lansman var belki 45e falan düşerse ben de 2500 zarar yazarım valla Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU] 

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ne demek...Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU]  Özledik araya mesafe girsede o dönemin teknoloji çocukları her zaman aynı düşünce yapısına sahip oluyorlar....Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU] 

Aslında 97'den beri ilk telefonum olan GH337'den beri 125 günlük kullanımımla Z Fold 7 'den çok memnundum... küçük bir teknoloji kaşınması (air-p10pfold-mi17 ultra) yaklaşık 50bin tl gibi maddi kayıpla sonuçlandı...Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU] 

Bu ekonomik koşullarda TR Z fold 7 alıp memnun değilim dersen adama gülerler hatta başka bişide derler...

S25 U'da onuda yaklaşık 3 ay gibi bir süre kullanınca Edge'de karar verdim...

Şunu anladım Android Tarafında one uı'dan asla vazgeçemiyorum... onu çözdüm aslında bu senenin bence apple tarafında en iyi telefonu Air'de çok iyi bir cihaz olmasına rağmen IOS26 beni sevinderemedi...

Edge ile 15 güne yaklaştık bakalım s26u'da düşünmüyorum... tabi bununla birlikte s11 ultrada var ikisinide çıplak kullanıyorum oda 5.1 mm olmuş bu sene ikisi bir arada çok iyi çalışıyor...

Ben herhalde wide bir z fold çıkarsa (heleki bu köşeli tasarım dili ile) kesinlikle ona geçerim gibi duruyor... ama şu piyasada edge bu fiyatıyla gerçekten kusursız bir cihaz...Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 25 Şubat 2026; 4:11:4 >
    Detaylı Samsung GALAXY NOTE inceleme

• Bu mesajımla ilgili fikri olan yok mu? Telefon 2025 Mayıs ayında Wifi ye bağlanmış görünüyor. Oysa telefonu 1 hafta önce sıfır jelatinini açıp kutusundan çıkarıp kullanmaya başladım.

Kullancılardan biri bakabilir mi rica etsem, aynı yerde nasıl bilgiler var?

ASUS ROG STRIX B450-I GAMING | AMD RYZEN 7 5800X3D | CORSAIR CMW16GX4M2C3200C14 | Adata XPG 256 GB SX8200 Pro M.2 SSD | CORSAIR SF600 80+ Platinum PSU | ASUS TUF Gaming 2K-IPS-170hz-1ms-IPS | MSI 3070 Ti SUPRIM X 8G | Gigabyte AORUS WATERFORCE X 240 | Noctua NF-A12x15 PWM | Noctua NF-A12x25 PWM | PHANTEKS P200A Tempered
  • dhKARACAN kullanıcısına yanıt
    Bende dünün tarihi yazıyor, büyük ihtimalle yazımsal bir bug oluşmuş diye düşünüyorum

Benim "küçük teknoloji kaşıntısı" bana çok daha fazlasına maloldu son 1 yıl içinde. ve dön dolaş Samsung'a dönüş.

OneUI konusunda aynı düşünüyorum. Ne alırsam alayım, donanım özellikleri olarak ne sunarlarsa sunsunlar, isterse uzaya çıkarsın, yine de yazılım olarak OneUI hepsini silip atıyor. Donanım, kamera, IR vsvs. hiçbirşey gözünüze gelmiyor.

OneUI + GoodLock ile öyle bir işletim sistemi oldu ki, IOS'un zaten esamesi bile okunmaz da, diğer android üreticilerinin yazılımları da IOS kopyası olunca geriye bir saf android kalıyor. Onun da OneUI yapabildikleri karşısında hiç şansı yok.

En basitinden telefon arama arayüzü diğer tüm markalarda OneUI ile kıyaslayınca tamamen yetersiz kalıyor. Özelleştirme seçenekleri, hele ki, OneHandOperation+ ile yapılabilenler sayesinde Galaxy telefonu alınca "Ohh be, dünya varmış" diyorsun. Saymakla bitmez.

Millet güya Galaxy Watch'u beğenmez. Gemini'de gelince WearOS arşa çıktı. Saatten tüm alışveriş listelerini, notları, alarm-ajanda-takvim girişlerini vsvs sorunsuz yapıyorum. Basit komutlarla yapılan işler (timer, krono, hatırlatıcılar..) mükemmel çalışıyor. O da Samsung Galaxy dünyası için ayrı bir vazgeçilmez.

Millet iPhone ile sayfayı ileri-geri, aç-kapa yaparak eğlenedursun, S25 Edge işlemcisi ile cihazda Eden, NetherSX2, Azahar, Lemuroid ile Switch, PS2, 3DS ve neredeyse tüm Arcade konsolları hem de kat kat çözünürlük arttırarak oynuyorum. İnanılmaz geliyor bazen. Özellikle de Switch oyunları -meraklısına- mükemmel ötesi oluyor. Mobil oyunlar Switch oyunlarının yanında eski Flash oyun siteleri gibi kalıyor. Bazen kendim bile inanamıyorum, nasıl böyle bir seviyeye ulaştığını teknolojinin..

• dhKARACAN kullanıcısına yanıt

Cihazınız fabrikada Mayıs 2025'de üretilmiş (Pil kısmında yazan pilin üretim tarihi). Android yüklenip-testleri yapılmış.

İlk kullanan sizsiniz. Burada önemli olan ilk kullanım tarihinde yazan tarih.

Pil döngüsü 3 yazıyor. Eğer 3 kez şarj yaptıysanız, ki yapmışsınızdır 1 haftada, bataryanızda "0"

Telaşlanmayın. Aktiflenmiş olsa zaten Samsung garanti sayfasında da belli olur. Oradan da kontrol edebilirsiniz.

Ekran koruyucu olarak Spigen Glass aldım ama parmak izimi -cilt kuruluğu nedeniyle- okumuyor. Bu ekran koruyucuyu alacakları önceden uyarayım. Tekrar tekrar tanıtma, hassasiyet arttırma vsvs herşeyi denedim zaten.

Şu y.dışı işi bitmeseydi, AmFilm cam ekran koruyucular sorunsuz çalışıyor ultrasonic okuyucular ile. Ama şimdi onu alma imkanı yok maalesef.

Tavsiyeniz nedir ? Nano, plastik vs alacağım ama onların da görüntüyü bozmayan, parmak izi bırakmayan vs iyisi lazım. Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kılıf ve ekran koruyucuya 4-5 bin lira para vermek yerine samsung'tan iki yıllık cihaz koruma sigortası yaptırdım,beş bin beşyüz liraydı sanırım. Telefonu kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanıyorum. Tavsiye ederim. Uygun ucuz Kılıf ekran koruyucu kullanılacaksa ayrı tabi.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Daha büyük bir soruna geçiyorum.

Telefonumu kutudan çıkar çıkmaz Type-C kablo ile eski telefonuma bağlantı yaparak aktarma işlemi başlattım. Eski cihazdaki tüm verileri S25 Edge'e aktardım. Eski cihazı sıfırlayıp çekmeceye kaldırdım. Yeni cihazdan Turkcell uygulaması ile e-sim başvurusu yapmak istediğimde "Cihazınız Samsung Galaxy S20 FE ve e-sim için uyumlu değil" uyarısı alıyorum. Aynı durum 5G için de geçerli. E devletten kontrol ettim, imeiler kayıtlı, cihazı da hepsiburada üzerinden aldım. Turkcell Çağrı merkezi ile görüştüm, "Sistemlerimizde eski cihazınızın marka model bilgisi ve IMEI numaraları görünüyor" dedi.

Sim kart tak çıkar, cihaz sıfırla, sim yuvası değiştir. Hepsini denedim.

Var mı fikri olan?

ASUS ROG STRIX B450-I GAMING | AMD RYZEN 7 5800X3D | CORSAIR CMW16GX4M2C3200C14 | Adata XPG 256 GB SX8200 Pro M.2 SSD | CORSAIR SF600 80+ Platinum PSU | ASUS TUF Gaming 2K-IPS-170hz-1ms-IPS | MSI 3070 Ti SUPRIM X 8G | Gigabyte AORUS WATERFORCE X 240 | Noctua NF-A12x15 PWM | Noctua NF-A12x25 PWM | PHANTEKS P200A Tempered
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    benimde 97 yılında aldığım ilk telefondu 337 SMS atamıyorduk sonrasında 338 ve sonra 688 çıkınca almıştım 1500 dolar para ödemiştim hatla beraber Turkcell di hattım hala aynı hattı kullanıyorum

• Reason kullanıcısına yanıt
    Ben de Spigen ekran koruyucu aldım, ulaşılabilirler içinden en iyisi olduğu için ama dediğiniz gibi parmak izi okuma konusunda çok kötü. İlk 24 saat, ekranda hiçbir koruma olmadan kullandım telefonu. Hissiyat ve tepkiler çok iyiydi. Ekran koruyucudan sonra parmak izi çok kullanışsız oldu. Bunu yüzden yüz tanıma kullanmaya başladım mecbur.

Gerçi spigen ekran koruyucuyu da ucuza denk getirip aldım 600 TL den. Ürün çok kaliteli, hissiyatı güzel ama parmak izi sensörü konusunda sıkıntılı. Farklı bir ürün tecrübe eder de bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim.

• S25 Edge 45 bin civarına geliyor Teknosa'da. Sepete kampanyaya uygun düşük fiyatlı bir ürün ekleyip 50 bini geçerseniz 5000 düşürüyor.

Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU]
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.