Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 serisi için en büyük sızıntı: Tüm özellikler ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gayet doğal bir durum. insani duygular bunlar kontrol edemediğimiz de başkaları kontrol ediyor.

adam tasarımın değişmemesinden şikayetçi ama derdi ne yeni oludğu belli olmuyormuş. arkadan hepsi aynıymış.

sonuçta alış veriş bu işte.

• Xtrud kullanıcısına yanıt
    ben de s23 kullandım genelde iki günü çıkartıyordu. bu iki gün içinde bt ile 3 saat müzik dinlemiş oluyordum. pilinden en çok memnun olduğum cihazdı s23

• s23 halen kullanıyorum. oyun oynayan biri değilim. 2 güne yakın halen şarjı gidiyor.

s25 için benim telefonu iyi fiyata alırsa belki düşünürüm. yoksa benimkinin laciverti :)

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

Aynen. Benimki 5 gün gidiyor hergün pubg oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    yalan borcumuz yok. ben gayet memnundum pil süresinden.

• S23 kullanıyorum ayda 1 şarj ediyorum sürekli capcutda 4K edit yapıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 19 Aydır S23/256Gb kullanıyorum.

S20Fe,S21,S21Fe ve S23 olarak ilerledim, arada bi a52s yaptım daha sonra onu Oğluma verip S23 ile devam ettim.

Batarya konusunda beni sıkıntıya sokmadı, kim nasıl, ne şartlarda kullanıyor bilmiyorum ben memnun kaldım.

Kamera olarak S20Fe'den sonra çağ atlatacak bir numarası yok, hatta gerileme var ( S24 de çok farklı değildi)

Ama bu süre zarfından beni bas çek kurtardı.

S24 Exynos yüzünden almadım, şayet bunda da Ai, Ayı falan diye yürüyeceklerse devam edeceğimi sanmıyorum.

8Gen2 bana hiç problem yaratmadı, oyun oynayan biri de değilim ama kamera sık kullanırım, Sadece 8Gen3 ve Gelişmiş ayı için 20-25 Bin TL verip yenilemem cihazı.

Özellikle senelerdir kullandıkları Geniş açı,ana kamera lenslerinde gelişme olmayıp , 25W şarj ile kurtaramazlar bu durumu.

Tamam Android kanadında Ülkemiz içn bu ebatlarda başka model yok ama VW Golf gibi Farını,Izgarasını değiştirip sunmalarıda ayrı bir enteresanlık.

• Küresel ısınmayı yavaşlatma amacıyla elektronik ürünler için her yıl model çıkarma yasağı gelse keşke.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.