< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25, S25+ ve S25 Ultra'nın kılıf görüntüsü ortaya çıktı: İşte tasarımı (2. sayfa)
-
-
-
Hanım değişim Süreyya muhteşem yüzyıl.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şirketler bunun araştırmasını yapıyor ve yaptırıyor merak etmeyin. Öyle bir ihtiyaç görülse saldırılır. O tarz ihtiyaçları da M serisiyle Samsung kapatmaya çalışıyor.
-
Nerede araştırma paylaşır mısınız?
Milletin incelik gibi bir derdi yok. İncelik derdi masabaşı iş yapan insan derdidir. Ben 2 sene Galaxy M51 kullandım, 7.000mah telefondu ve tutuşu muazzamdı. Kemiksik, her özellik açık 10 saat ekran süresi alıyordum. O konforu S23 Ultra'da bulamadım.
Göreceksiniz 2025 yılının kralı çinliler olacak çünkü amiral gemisi SD Elite üstüne 6.000, 6.500mah pil koydular.
-
Bunlar sosyal bilim değil araştırmaların sonucunu üretimde görebilirsin. Bir mobilite/şarj süresi dengesi vardır. Bu denge bozulduğunda telefon az satmaya başlar. Tabii bu etkilerden yalnızca biridir. Marka algısıyla şarjı kısa gitse de çok satabilir iphone 5-6 dönemleri böyleydi.
s23 ultra'da aynı verimi alamadınız çünkü telefon kalas gibi. Demek ki tek unsurla olmuyor her şey.
Ben bir şey diyince araştırma hani diyorsunuz ama tek mesajda "milletin derdi büyük batarya" diye yargı koyabiliyorsunuz. Ama söylendiği kadar büyük pazar olsa herkes 9-10k batarya koyardı. Bir yere dayanmadan genelleme yaptığınızda bu kullanıcı adınız gibi ancak FısFıss...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X