Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] (744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.868
Cevap
400
Favori
1.219.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
56 oy
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda telefonumu değiştirmeyi düşünüyordum. Kısmet bugünlereymiş 11 senedir Apple maceram var, her cihazına sahip sayılırım. Fakat artık hem sıkıldım, hem de farklı bir deneyim olsun diye s25 almayı düşünüyorum. Aktif olarak 14 pro kullanıyorum ve ama artık değiştirmek istiyorum. iPhone 17 veya s25 almak istiyorum. Ultra vs. büyük olduğundan dolayı cebimde taşıma da ve kullanımda zorluk yaşayabilirim. 14 pro bile artık elime ağır gelmeye başladı. Sizlere sorum aynı durumda olsanız s25'e şans verir miydiniz? Yoksa maceraya gerek yok diyip 17'den devam mı ederdiniz. Telefonda oyun, vs. hiç bir şey kullanmam. Kamera binde bir kullanırım. Telefonu bankacılık uygulamaları, sosyal medya ve içerik tüketimi için kullanıyorum. Beklentim takılıp donmasın, şarjı idare etsin yeter. Bugüne kadar apple'la ilgili sorun yaşamadım. Fakat android tarafını da uzun zamandır takip edemediğim için bilemiyorum. Bütçe vs. sorunu yok. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 3 Kasım 2025; 0:53:49 >

• 3 5 senelik iphone kullanan biri olsan s25 derim senin için ama 11 sene çok uzun bir süre o yüzden hocam sen hiç macera arayıp alışkanlığını bozma iphone dan devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

+1

önceki telefonum 14pro idi. s25 mi iphone mu desen. s25 derim. en azından parmak sağlığım için. bence s25 kasa tasarım olarak mükemmel. android i daha çok seviyorum özellikle bildirim sesi özelleştirilebilirlik anlamında.

iphonelar bence parasını hak eden cihazlar değil. 17 i hiç düşünmezdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kesinlikle iphone tavsiye etmem hocam. Biraz daha bekle istersen. Yeni tanıtılan telefonlardan batarya performansı hangisi daha iyisi çıkarsa onu al. Ben de beklemedeyim şuan. Oneplus 15 165 hz ekran ve 7300 mAh bataryayla mantıklı geliyor ama oppoda coloros daha iyi ekran süresi veriyor. Biraz daha takipteyim ben de.

Edit: Geçen ay bir hata yaptım, iphone alayım dedim yok piyasası var, güncelleme desteği falan dediler. 3 gün sadece sabredebildim. Bu kadar iğrenç bir telefon kullanımı olamaz.Sıfır işlevsellik.Üstelik bazı gerekli programlar için ekstra ücret vererek kullanma zorunluluğu ayrı bir saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 3 Kasım 2025; 19:12:26 >
  • Hocam mesajınız için teşekkür ederim. Uzun süre olunca sıkılıyor insan, apple'ı iphone 5s'ten beri kullanıyorum. Her aldığım cihaz öncekinin aynısı hissini veriyordu. 11-13-14 pro ve şimdi 17 alsam aynı cihazı almış oluyorum gibi geliyor. Son güncellemenin arayüzüne de pek alışamadım. Bir süre daha kullanmaya devam edip karar vereceğim. Muhtemelen ikinci telefon olarak s25 alacağım ve kullanacağım. Sonra duruma göre karar veririm. Beni tereddüte düşüren verilerin aktarılması.

@Mr.Clock hocam artık batarya performansı yetmiyor telefonun. Değiştirmek gerek.

@oktayakgoz Yorumunuz için teşekkür ederim. 14 pro'da artık bana ağır geliyor. s25 tasarım ve hafiflik yönüyle benide cezbediyor hocam.

@CheckVizoR Teşekkür ederim hocam. Cihaz kullanımında işlevsellik vs. takıntım yok. Hafif olsun, uygulamalarda vs. takılmasın, pili idare etsin yeter hocam. Benim beklentim bu yönde telefondan.

@cumur veriler insanı kuşkuya itiyor hocam. Apple tarafında kaç yıllık verilerim, şifrelerim vs. var. Kayıpsız aktarmak istiyorum.

• Teknolojist_44 T kullanıcısına yanıt
    Verileri dert etme, her iki taraftada çalışan en iyi uygulama veri aktarım uygulaması 👍🏻

Sağolun hocam, bu hafta veya gelecek hafta denk gelirse s25 alıp 2. telefon olarak kullanacağım bir süre

Trendyolda s25 düz modeli 41.999 ama satıcı mediamarkt

Aynı mediamarkt kendi sitesinde 50.999 tl ye satıyor bu telefonu

Buna bir anlam veremedim ben. 50 adetten fazla stok görünüyor trendyolda sattıklarında acaba iade telefonları mı orada eritiyorlar fikri olan var mı ? Çok büyük fiyat farkı var anlam veremedim.

Farklı yerlerden mm alışverişim olmuştur, bir sorunla karşılaşmadım. Gayet muntazam kargolama ile gönderim yapıyorlar.
    Yani kuşku olmasın, tercih sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 4 Kasım 2025; 14:25:57 >

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Evet yok hocam

Kayıt yaptırmadan 8 ay kullanırım diyorsan al hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 4 Kasım 2025; 17:0:56 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.