S25 ege buds 3 kodu var elimde almak isteyen TKO-A55H-WHM5-434C < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (514. sayfa)

-
-
-
instagram yuklu degil. 7 saatten 5 lere düştüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen insta ile alakalı değil bende silip denedim düzelme olmadı
-
Spigen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üzmez. S25+ çok iyi. 512 GB seçtiniz değil mi? 512 GB ı arkadaşlar çok uyguna getirdi shop da.
-
Ben s10 plus dan s25 plus gectim acaba iyimi yaptim diye düsünüyorum çunku hala cok memnunum s10 plus dan. Siz s24+ dan s25+ gecilir mi diye soruyorsunuz hic geregi yok bi 5 yil kullanin
Evet, 512 GB olan versiyonu seçtim. Teşekkür ederim :)
Cihaz nedir s25 plusmı ?
saat isteyen varsa 3800 liraya bırakırım kargo hariç , 44 mm
Edit : satıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 23 Mayıs 2025; 19:8:36 >
s25 duz
7 saat ekran süresini Mobil veri ilemi alıyorsunuz
Cihazı teslim alınca güncellememeye karar verdim. Otomatik olarak günceller mi kapatma var mı o ayarı?
Haziranda düzgün güncelleme gelirse o zaman güncellerim.
-
-
Guncellemiyelim mi diyorsun kurulum yaparken atlama var mi
Ben bekleteceğim. Bilmiyorum hocam ama hiç değilse sonunda her türlü haziran güncellemesi yüklenmiş olur, yani haziran güncellemesi çıktığında güncellemeye başlarsak. Isınmaydı ekran süresi azalmasıydı hiç riske giresim yok.
Çark çevirmek için beklemek istemeyenler. Aşağıdakini yaparsanız hemen çevirebilirsiniz çarkı. Ben 5 dakikada 5 kez çevirdim, sınır olduğunu da sanmıyorum. 2 kez kılıf, 2 kez kablosuz şarj cihazı ve Smarttag 2, 1 kez de %5 indirim çıktı.
Ayarlar > Uygulamalar > Samsung Shop > Depolama > Veriyi Sil
Veriyi silince Samsung Shop'u açıp yeniden giriş yapıyoruz. Ardından kampanyalar bölümüne tıklayıp bekliyoruz çark geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 23 Mayıs 2025; 21:50:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X