< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (510. sayfa)

-
-
Bende açıkta bi nanesi yok, bomboş bir özellik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Nihayet kararımı verip az evvel siparişimi geçtim. S25+ 512GB'lık modeli yanında Watch 7 44mm, 65 Watt Trio adaptör ve Smarttag 2 ile sipariş ettim. Samsung Shopu ygulamasından aldığım için Smarttag 2 hediye. HOSGELDIN5 kodunu kullandım ve S Wallet ile ödeme yaptım. Toplam tutar 56.357,56 TL. İyi fiyata almış oldum. Ekran görüntüsü de ekliyorum. Hepsi pazartesi teslim olacaktı Salı daha müsaitim diye Salı gününü seçtim.
Şimdi 2 sorum var kullanan arkadaşlara:
Telefonu alınca hiç güncelleme yapmasam mı Mayıs güncellemesinden kaçınmak için? Ama sorun İnstagram uygulamasıyla alakalıysa İnstagram hesabım yok, yani kullanmıyorum. Güncelleyebilir miyim rahatça?
Kılıf olarak Spigen Galaxy S25 Plus Kılıf Core Armor MagFit özellikli Matte Black almak istiyorum. Kullanan biri varsa nasıldır söyleyebilir mi? Daha önce Samsung ve iPhone'da Rugged Armour kullandım hep, memnundum da. Ama bu diğer model daha hoş gözüktü gözüme ve ondan alasım geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 22 Mayıs 2025; 15:39:25 >
-
Maaşallah hocam :) biz de 256 gb ı 50 bine aldık diye seviniyoruz :)
hayırlı olsun
S Wallet ile ödeme nedir?
-
Samsung shopa 5 bin tl ek takas desteği gelir mi acaba trendyoldan almak istemiyorum
Aynı sepeti aynı fiyata dün aldım bende sistemde 26 mayıs yazıyor ama hepsijet mesaj attı kargo yola çıktı yarın ya da cumartesi gelecek ..quote:
Orijinalden alıntı: Ordinary StoryNihayet kararımı verip az evvel siparişimi geçtim. S25+ 512GB'lık modeli yanında Watch 7 44mm, 65 Watt Trio adaptör ve Smarttag 2 ile sipariş ettim. Samsung Shopu ygulamasından aldığım için Smarttag 2 hediye. HOSGELDIN5 kodunu kullandım ve S Wallet ile ödeme yaptım. Toplam tutar 56.357,56 TL. İyi fiyata almış oldum. Ekran görüntüsü de ekliyorum. Hepsi pazartesi teslim olacaktı Salı daha müsaitim diye Salı gününü seçtim.
Şimdi 2 sorum var kullanan arkadaşlara:
Telefonu alınca hiç güncelleme yapmasam mı Mayıs güncellemesinden kaçınmak için? Ama sorun İnstagram uygulamasıyla alakalıysa İnstagram hesabım yok, yani kullanmıyorum. Güncelleyebilir miyim rahatça?
Kılıf olarak Spigen Galaxy S25 Plus Kılıf Core Armor MagFit özellikli Matte Black almak istiyorum. Kullanan biri varsa nasıldır söyleyebilir mi? Daha önce Samsung ve iPhone'da Rugged Armour kullandım hep, memnundum da. Ama bu diğer model daha hoş gözüktü gözüme ve ondan alasım geldi.
hepsijet ile geliyor
ek bilgi : 15 gün sonra 2800 reward puanı gelecek , , 2800 puan 2800 lira anlamında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 22 Mayıs 2025; 17:15:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
instagram kullananlar bir de life sürümünü deneyin bakalım farkediyormu, benim cihaz daha gelmedi , gelince denerim
yok hocam yolda
-
telefon 5 seneki önceki modellere döndü günde 2 defa şarja takıcam neredeyse, bu son güncelleme ile alakalı ise bi önceki güncellemeye geri dönme gibi bir şey yapabiliyor muyuz?
-
@lawyer25 Saati de satarsam neredeyse 256 fiyatına gelmiş olacak kalan 2 ürünle birlikte. Umarım bir sonraki sefer siz de daha uygun şekilde denk getirirsiniz :).
@narsess teşekkürler hocam. S Wallet bir uygulama. Kurup kimlik doğrulaması yapıp parayı S Wallet içersindeki sanal karta aktardım. Samsung Shop S Wallet ile ödemelerde %5 indirim yapıyor. O yğzden S Wallet ile ödedim.
@deneme1 saat 13-14 arasında mı ne baktığımda 23 Mayıs teslim tarihi vardı. 15 küsürde sipariş geçince 26 Mayısa döndü. Ben de ertesi gün daha müsaiyim diye o günü seçtim. Erken gelirse iyi olur tabi :).
Peki o 2800 puanı 2800 TL olarak doğruca kullanabilecek miyiz? Yoksa altlimit vs mi var acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 22 Mayıs 2025; 19:14:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz nedir s25 plusmı ?
Evet S25 Plus.
Hocam bedavaya getirmişsin cihazı :) 256 gb ı zamanında kamu indirimiyle uyguna getirdik derken 512 gb lara bu fiyat verilmesi mükemmel bir olay. Aklım her zaman 512 gb da kalacak :( Ben alırken 512 gb a hiç bir indirim uygulanmıyordu ve beklemek istemedim. 512 nin verdiği tat da bir başkadır be.. Vallahi kıskandım 😆
Maalesef yapılamıyor.
İlerki serilerde daha iyisini denk getirirsiniz inşallah 😊. Ben de 256 alıp yanına da 1TB'lık Samsung taşınabilir ssd almayı düşünüyordum. Ama bu şekilde alınca adaptör ve smarttag 2 de gelmiş oldu :).
Aslında Ultra'ya niyetliydim ama yapay zeka hızla gelişiyor ve ben aynı cihaza mahkum kalırım diye plusa döndüm. Ultra alsam uzun seneler kullanmak zorunda kalırdım. Şimdi niyetim 2 en geç 3 seneye bu telefonu eşime verip o zamanki Ultra'yı almak 😅.
o teslimat tarihi en geç tarih yarın sana DHL den mesaj gelir , kargoyu hepsijet ile göndereceğiz falan diye ama sen özel tarih belirttiysen o tarihi bekletirler ..wallet hakkında bilgim yok bekleyip göreceğiz ..
-
Bakarak yapmadım ama bilinçaltı esinlenmiştir tabi 😄. Samsung'un kablosuz şarj cihazı için kötü yorumlar görğnce vazgeçtim. Yoksa alacaktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X