< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (229. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Benimde dün sabah onaylandı gelen giden yok merak ettim, o zaman normal şartlarda bugün bizimkilerinde yatması lazım, bekleyelim bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşük ışıkta FPS düşürmek ortamdan daha aydınlık videolar yakalanmasına imkan tanıyor. Gece karanlıkta çekilen videoları 30 fps çekmeyi tavsiye ediyorlar. 60 fps çekiyorsanız ve fps düşmesin istiyorsanız otomatik fps ayarını kapatabilirsiniz.
-
Onu kapattım zatende sadece kıyasladım 15 pro max mesela 4k 60 ile 30 gece hemen hemen aynı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kamu mailinden karşılıksız faydalandırmak isteyen varsa özelden mesaj yazarsa sevinirim, teşekkürler.
2 gun oldu telefon geleli, easycep ten ne mail ne msj geldi. Benim gibi durumda olan var mi, ne yapabiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holdenvstyler -- 12 Şubat 2025; 12:52:51 >
smartview ismi. tv niz android ise direkt google home ile bağlanabilirsiniz.
-
S25 plus'la ilk izlenimlerim:
İphone 13'ten geçmiş ve yıllardır iphone kullanmış bir kişi olarak telefonu iki gündür kullandığımı ve beni tatmin ettiğini söyleyebilirim.
Androidin eski sürümlerini çevremden gözlemlemiş ve beğenmemiştim ama şu anki hali bana akıcı ve kullanışlı geldi. İphone'un pratikliğine alışmış biri olarak tam olarak alışmam belki biraz zaman alacak ama androidin de özgür dünyasını beğendiğimi ifade edebilirim.
Telefonun tasarımı ve bataryası ile ilgili şu ana kadar olumsuz söyleyebileceğim bir şey deneyimlemedim. Batarya bir günü rahat çıkaracak gibi görünüyor. Bununla ilgili detaylı gözlemlerimi yine paylaşırım.
Ekranın kilidini açmak için yüz tanımayı ve parmak izini ayarladım ama parmak izi okumasından fazla memnun kalmadım. Yüz tanıması neredeyse iphone 13 kadar başarılı görünüyor.
Telefonun ses kalitesi de yüksek ve net görünüyor.
Ben iphone'dan verilerimi yedekleyip aktarmıştım. Neredeyse bütün veriler sorunsuz aktarıldı ama kayıtlı şifrelerime ulaşamadım. Şifrelerimi tek tek kaydedip girmek zorunda kalacağım sanırım. Şimdilik benden bu kadar. Daha detaylı gözlemlerimi paylaşacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İphone pratik bir cihaz değil hocam , wifi - bluetoth vs kapatmak için ayarlara girmeniz gerekiyor durmadan.. Bu nasıl bir pratiklik olabilir ? Ekrandan kapasanız bile kapanmıyor hep aktif.. Bunun gibi minimum 10 şey sayabilirim.
-
Elinde kullanmayacağı Lansman kodu veya kamu indirimi olan varsa özelden paylaşabilir mi lütfen? S25 almayı düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
-
parmak izini ekran temiz ve parmaklarınız nemli şekilde kayıt edin - kayıt etmeden önce ekran ayarlarından dokunma hassasiyetini aktif edin sonra kapatabilirsiniz
ben bu şekilde tanıttığımda dokunmadan algıladığı bile oluyor ikinci kez çok nadir.
-
Yarında gelmezse çağrı merkezini arayıp durumu bildir.benim sms 5 gün sonra geldi çabalarım sonucu
müşteri hizmetleri 3 iş günü diyor.
Telefonunu bekleyen ve eski modeller ile arasında ne fark var diye soranlar için 3. günden aktarıyorum. Cihazın arayüz pürüzsüzlüğü daha önce kullandığım tüm samsunglardan iyi. s24+ ile yaşadığım gözümün alıştığı ufak tekleme takılmaları yaşamadım. Etrafınızda telefonu alıp incelemek isteyenlerin fark ettiği ilk şey ne kadar hızlı çalışıyor oluyor. Bu konuda cihazı beğendim. Şarj performansı günü çıkarıyor (oyun oynamıyorum). Şebeke ve wifi çekimi iyi. Sesi güzel. Kamerası diğer eski seriler ile yakın, mercek geçişlerindeki takılma kalkmış. Telefonun elde tutuşu ergonomisi güzel. Küçük telefona dönmek beni mutlu etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzBag -- 12 Şubat 2025; 13:51:52 > -
Parmak izi okuyucu sıkıntısı genellikle cam ekran koruyucu (kalın olanlarda daha da çok) oluyor çünkü samsung ultrasonic sensör kullanıyor. Bu tip sensörler çok hızlı ve çok doğru okuma ile okuyor fakat sensör ile parmak arasındaki mesafe arttıkça diğer sensörlere göre okuma performansı düşüyor. Olabildiğince ince cam veya eski tip film ekran koruyucu kullanılınca tam performans ile çalışıyor.
-
Düz S25 bekleyenler boşuna beklemesin koskoca Samsung Türkiye'de stok kalmamış gönderemiyorlar. S25+ ve S25 Ultra'da sorun yok. Reziller.
-
Easycepten bugün parası gelen var mı arkadaşlar. Kimsenin gelmedi galiba, hangi saatlerde yapıyorlar ödemeyi, ödemesi gelen arkadaşlar yazabilirse sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz3791 -- 12 Şubat 2025; 15:52:47 >
Benim Pazartesi sabahı 10.00 da onay verdiğim para daha yatmadı. Ama sabah bir arkadaş dün yani Salı günü onay vermiştim bu sabah param yattı diye yazdı
Samsung siparişlerinin sırasız kuralsız gitmesi gibi bunlar da başladı benzer saçmalıklara.
Easycep e yazdım bunu tatmin edici yanıtlar gelmedi.
Şunu sormuştum:
Dün öğleden sonra onay verenlerin bile bugün parası yatmış. Ben Pazartesi sabahından beri bekliyorum. Bu işler sıra ile olur. Pazartesi sabahı onay veren beklerken salı günü onay verene nasıl ödeme oluyor?
Gelen yanıtlar şu şekilde:
Semih Bey, otomatik ödeme sistemimizde aksaklıklar yaşandığı için, genel olarak ödemelerde gecikmeler olabilmektedir. Ekiplerimiz sorunun çözümü ve tüm ödemelerin gönderimleri için çalışmalarına devam etmektedir.
Kısa süre içerisinde, ödeme süreçlerimizin tamamlanması beklenmektedir. Ödeme bilgileriniz ve aciliyetiniz ilgili birime iletilmiştir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Silikon ve kamera merceklerin etrafını saran ama mıknatıslı olmayan bir kılıf bir türlü kuramadım. Ringke bu modeli çok hoşuma gidiyor tam benlik ama bu da mıknatıslı.
Mercekler arası açık olmayan ve mıknatıslı olmayan kılıf öneriniz var mı arkadaşlar?
-
Ben de yazdım WhatsApp'tan bana da söyledikleri aynı teknik aksaklıktan dolayı ödeme yapamıyorlarmış ödeme sistemlerinde sıkıntı varmış Benim de salı günü sabah onaylandı 9.30 'da. Son fiyat teklifini onayladıktan sonra 24 saat içerisinde ödeme yapacağız diye taahhüt verdiniz diye söyledim kopyala yapıştır mesajları yazıp devam ediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X