Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vakriye Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.360
Cevap
178
Favori
148.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gelen mailde destek kısmı olmaz onda sorun yok. Ama ibanınızı girdiğiniz sözleşme bulunan sayfada 5000 takas desteği yazar. Orada yazmıyor ise bu işte bir sıkıntı var. O zaman bir görüşün Samsung ile derim. Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Evet tam olarak burası

• nabaki kullanıcısına yanıt
    Ayni durumdayim ben de duz s25 gümüş. Hic hateket yok bugun whatsapptan yazdim samsunga ama nafile

• lestet L kullanıcısına yanıt
    Kampanya devam ediyor biraz önce S25 güncel fiyatı koydum. Ama ne kadar sürecek diye sorarsanız onu ne ben ne Samsung kimse bilemez. Sadece Allah bilir. Bir rivayete göre 9 Şubat ta bitecek deniyor. Ama 1 dakika sonra bitmiş deseler şaşırmam. Samsung Online Shop un ipiyle asla kuyuya inilmez 😆😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 6 Şubat 2025; 17:14:56 >
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    İlk önce başka bir telefondan kendi telefonundaki kamu mailine bir tane mail at.
    Yani, bir nevi açılış yap ondan sonra samsung'da dene bakalım onay gelmesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ne de Allah bilir denmez !!
    sadece Allah bilir ...

• Ekran koruyucu olarak s24 'ten kalan spigen ezfit kullandım.gayet güzel oldu. Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• arkadaşlar bana 1 tane lansman kodu lazım , kullanmayan varsa özelden atabilir mi rica etsem

• sinanyigit1975 kullanıcısına yanıt

Almak istiyorum da indirim kalkmis s25 alanlar sönürünce.

Spigen e mail attim ekran koruyucuda gecerli indirim kodu calismiyor diye s25 de gecerli degilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ekran açık ve kapalıyken resim atma şansınız var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Konuyu dağıtmak istemem ama insanların hassasiyetleri olabilir yorumunuzu düzeltmenizi öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda uygularken güzel yapmamışım ama genede güzel duruyor. Bu arada samsung şeffaf kılıfıda denedim.çok kayıyor elden.idareten kullanacağım.

• nabaki kullanıcısına yanıt
    Özel renk miydi?

şu 256 lığı 43 e tekrar inse çok iyi olacak. galibi onu yanlışlıkla yaptılar daha düşürmüyorlar.

Kameranın delik olmaması haricinde tam aradığım koruyucuymuş bu.Kılıf takınca kenardaki boşluklarda belli olmaz.Parmak izi performansında bir problem oldu mu taktıktan sonra ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 6 Şubat 2025; 17:20:42 >
  • burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Hemde iki kere yaptılar o yanlışı. Değerlendirmek lazımdı. Çok yazdım.

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Mükemmel çalışıyor.

• Reddit'de fotoğrafları sorunlu çıkan 3-4 kişi paylaşımda bulunmuş. Kontrol etmekte fayda var. Fotolarda şerit gözüküyor

aynen dikkate almak lazımdı şimdi bekle ki düşsün üstelik o kampanyada sayılmıyordu s25 ultradaki gibi 2 kat hafıza kampanyası da değildi galiba bir de cihaz değişim kampanyasından da yararlanılıyordu galiba doğru mu? hem 256 lığı 128 lik fiyatından almış oluyorduk hem de cihaz takas kampanyası da olmuş oluyordu tadından yenmezdi valla. neredeyse cihaz 38 bine geliyordu 256 gb lığı takas desteğini de düşünce.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.