|
Samsung Galaxy S25 FE sızdırıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
FE serisinde Samsung'un ekran-çerçeve oranında sürekli hata yaptığını ve rakiplerinin gerisinde kaldığını söylüyordum.
Bu modelle birlikte ilk defa telefon tam bir üst seviye görünüme kavuşmuş, ekran çerçeve oranını mükemmel seviyede tutmuşlar.
Telefonun bataryası sizi korkutmasın, annem içim aldığım S24 Fe'nin bataryası benim kullandığım 5000 mah bataryalı telefondan gün içinde 2 kat daha fazla dayanıyor gerçi benim telefon 1 yaşında ama bence iyi süre, S25 Fe'nin bataryasının önceki kardeşinden daha iyi optimize edildiğini öngörüyorum.
Samsung S24 FE modelini geçen yıl avrupada 750 dolardan Türkiye'de 500 dolardan piyasaya sürmüştü (vergiler hariç) muhtemelen bu yılda avrupa fiyatından 3/1 oranında daha ucuza piyasaya süreceklerdir.
Kabaca telefonun vergiler dahil fiyatının 35-40 bin bandından raflarda yerini alacağını düşünüyorum ancak ilk 2-3 aydan sonra hızla 3-5 bin lira aşşağı inecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Çağlar -- 27 Ağustos 2025; 03:02:01 >
-
Samsung Türkiye
Okundu...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Maksimum 30 bin olmalı. Üstü olursa alınmaz. Daha güçlü işlemcili cihazlar var. 2400, 1 yıl eskiyen bir donanım. Hatta 2024 Ocak'ta çıktığı düşünüldüğünde; birkaç aya 2 yaşında olacak bir işlemciden bahsediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Gayet akışkan ve yumuşak bir deneyim sunan Exynos 2400 kötü değil; eski bir Snapdragon ile mesela Snapdragon 8 Gen 3 ile gelseydi aralarında kayda değer bir fark bulunmazdı. Ama Snapdragon 8 Elite kullanılsa fark eder. Ama o zaman da Elite kullanmış ana akım S25 serisi anlamsızlaşırdı.
Böyle bir durumda S25 FE dururken düz ve Plus versiyon S25'lere - birazcık daha fazla ekran parlaklığı, çözünürlüğü, belki daha kaliteli daha sağlam kasa vs için - daha fazla para vermek anlamsızlaşırdı.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Yalnız günlük kullanımda daha güçlü işlemci ne fark eder ki? Bunu da göz önüne almak gerekir. Aslında çoğu kullanıcı için işlemci kas gücünde artış bir anlam ifade etmiyor. Ama şarjdan şarja ömrü arttıracağı için enerji verimi çoğu kullanıcı açısından dikkate değer bir geliştirme olabilir.
Genelde daha eski ve daha kalın işlemciler daha az verimli olma eğiliminde. Exynos 2400 ile Snapdragon 8 Elite'in farkı işte bu noktada ortaya çıkardı Exynos 2400 zorlanmadığı sürece bataryayı hemen su gibi içmeyip enerji verimli sayılsa da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
S24 Plus Lite 2025
-
Bazen Samsung a anlam veremiyorum nasıl bi strateji izliyor, ama doğru yolda da gidiyor ufak ufak rayına oturttu herşeyi, aynı tasarım aynı kamera diyip duruyor millet Çinliler hariç yenilik peşinde koşan yok zaten rakipleri belli adamların, katlanır cihaz desen son noktayı koydu zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
samsung bunu S24 fe kullanıcıları geçiş yapsın diye üretmiyor. seriyi koruyor, yeni müşteri için açtığı fiyat performans alanını regüle ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı