|
Bildirim
Mesela bu cihaz çıkacak, silikon karbon bataryayı bu cihazda kullansan samsung ama yok gene her zamanki gibi 4000 5000 mah civarı bir batarya koyup geçer. Ya eskiden ne güzel farklı şeyleri deneyip duruyordu ama uzun zamandır yeniliklere yanaşmıyorlar..
|
12 GB ram kullanması FE için yeterli ve hatta fazla bir yenilik olmuş! O yüzden Exynos 2400'ü koyar geçer. Batarya 4700 mAh civarında dolaşır. Şarj hızı yine aynı kalır. Satış politikası olarak 8 yıl güncelleme garantisi filan getirirlerse şaşırtmaz. Şu haliyle olsa olsa S24 FE Plus olur, S25 FE değil.
|
Minimum 6000 mAh ile çıkması gerekir; yoksa hiç çıkartmasınlar daha iyi. FE serisi batarya konusunda berbat ötesi.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 20 Haziran 2025; 15:11:48 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mantıklı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mersin(Caretta) -- 20 Haziran 2025; 22:25:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Batarya büyümez herhalde baksana hala benzer incelikte. S24 fe bataryası gsmarena testinde kötü değildi ama iyi de değildi. S25 fe de 12 gb ram 45w şarja kesin gözüyle bakıyorum ben. Yoksa ne anlamı var s25 fe çıkarmanın s24 fe nin aynısı olur. Bataryayı min 6000 değil de 5500 bile yapsa büyük fark olacak ama yine 4700 koyacaktır. S25 edgeden akıllanmaları lazım. Cihazı 8mm yap bataryayı fazla koy bak sonra nasıl satıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S24 fe 1 senedir kullanıyorum hiç de öyle berbat ötesi filan değil. Spigen hızlı şarj adaptörümde var bütün gün wifi da dışarı çıkıncada sim üzerinden internetle youtube instagram kullanıyorum hiç öyle berbat ötesi pil sıkıntısı yok. Ezbere konuşmayın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omegab -- 21 Haziran 2025; 14:57:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |