Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: StenN Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.830
Cevap
281
Favori
290.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarudaki yazdıklarınızdan yola çıkarak doğru mu anladım. 86 ile başlayıp kendi adımıza faturalı tr cihaz da sorunsuz güncelleme alır Teyit etmek için soruyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murat2408 M kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam 86 ile baslayan imei çin e ait cihazınızda çin yazilimi varsa ve 86 ile baslayan imei varsa çin ne zaman guncelleme alirsa sizin cihazda o zaman alir
    Imei nunarasi ne olursa olsun cihaz sizin adiniza faturalı ise yarin bir gun tesadüfen birisi sizdeki imei klonlarsa sizin asil sahip oldugunuzu belirlemek icin faturaniz cok isinize yarar cihaziniz klon olmaktan hemen kurtulur

• Sonun da telefona kavuştum, Ücreti gönderdikten 1.2 saat içerisinde kargolama yaptı, İstanbula 2 günde geliyor , kargo çok sağlam paketlenmişti satıcı arkadaşın dediği gibi video çektim açılış esnasında ama videoya gerek kalmadı herhangi bir olumsuz bir durum değildi, telefonu cuma teslim aldım ancak kılıf ekran koruyucu olmadan kullanmak istemedim dün akşam açtım bugün kullanmaya başladım.

Teşekkürler Hayırlı işler..
    SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)

• Hayırlı olsun üstadım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

• KinZhull kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 👍

• S24 Ultra 'nın Global olup olmadığını nasıl test ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat2408 -- 12 Mayıs 2025; 14:48:54 >
  • Arkadaşlar selamlar eski telefonumu m51 128 gb birde 128 gb sd kart takılı hafıza 100de100 dolu smartswic üzerinden hem kablolu hemde kablosuz aktarım yapmayı denedim ancak hep yarıda kaldı sabah kablolu denedim 8 de başladı 12 de bitti ama yaklaşık 40 gb veri göndermiş , daha bir yöntem bilen varmıdır pc üzerinden bunu yapabilirmiyim?

• murat2408 M kullanıcısına yanıt

model numarası s928b ise globaldir.

• Server açılsa en azından fiyatları görürüz. Oda yokki aylar oldu .

• SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)

Teşekkürler kendisi hızlı bir şekilde ürünü gönderdi ve sapasağlam geldi ürün, süreçlerde yardımcı oldu güvenilir esnaf. Gece 4'de aldım telefonu sağ olsun o zaman bile aktifti kendisi.

• son yazdığım mesaj görünmüyor şaka gibi :)

• hayırlı olsun üstadım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 12 Mayıs 2025; 19:9:26 >
  • gece mesaisi devam ediyor

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Şunu yazmıştım ama arada kaynadı sanırım;

Zayıf batarya hocam, bir sorun olacak. Eğerki Önümüzdeki 2 3 hafta içerisinde s24 server açılması durumunda.. telefon eşimin İzmir de, ben bursa da olacağım. 2 adet 35 ile başlayan imei hazır. Server açıldığında kayıt için ne lazım olur? Bursadan benim süreci yürütmem gerekir ancak tel yanımda olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtalpan M kullanıcısına yanıt
    bir adet type-c şarj kablosu ve pc lazım başka bir şey gerekmiyor

• Nedir bu olay kısaca anlatabilir misiniz? bayadır takip etmiyorum bu işleri, server kaydı, imei vs. vs.

Yurtdışı cihazları kaçak yolla kayıt mı ettiriliyor?

• Birşey sorabilir miyim? Çift sim kartı 4+4 ay 8 ay kayıtsız kullandığımızda Ocak 2026 da yeniden 4+4 ay tanımlanıyor, sıfırlanıyor mu?

• TNT76 kullanıcısına yanıt
    evet tanımlanıyor

• O zaman server kaydı yaptırmasak bile yılın 2/3 ü kullanabilirlyoruz.

• TNT76 kullanıcısına yanıt
    Evet aynı zamanda Mayıs ayında sim takarsınız 16 aylık kesintisiz döngüden yararlanırsınız.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.