Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.610
Cevap
443
Favori
1.330.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    21 veren 4 kisi var hocam.21--22 ye veririm. 256 lik gelsin kabloyla aktarim yapip vercem onu da. Satmadim daha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • H.M. kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Şarj ayarlarında artık süper hızlı şarj ayarı kalktı. Ben zaten hızlı şarj bile kullanmıyorum. Hızlı şarj açıkken eğer orjinal Samsung hızlı şarj adaptörü ve orjinal hızlı şarj kablosu ile şarja takınca o zaman süper hızlı şarj yazısı ekranda görünür.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şarj korumasını da maksimuma getirdim.Tavsiyeniz varsa alabilirim bu konuda.
    Bu arada Telefonun kurulumlarını ancak tamamlayabildim.Telefon S21 plusa göre daha akıcı, ekranı da daha kaliteli geldi bana. Renk soluk gibi duruyor ama bence böyle olması daha güzel gibime geldi. Ergonomisi de gayet iyiymiş.

Kutudan yüzde 58'le çıkan telefonun şarjı tamamen bittikten sonra bir yavaş şarjla yüzde 100 yapayım dedim. 45W Samsung PD şarj aletini taktım. 3 saat civarı sürdü telefonun şarj olması, şok oldum. 45W şarj ise 40 dk falan sürüyor 20'den 100'e. Siz yavaş ayarda gündelik kullanımda kaçtan kaça kaç dk'da şarj ediyorsunuz?

• tycoon00 kullanıcısına yanıt
    Kılıf nasıl peki sert mi? Yani telefonu takıp çıkarırken zorluyor mu?

Yok sert değil. Ne silikon gibi yumuşak ve esnek ne de plastik gibi sert. Tam ortada ve kıvamında.

• eabeloved kullanıcısına yanıt
    Hiç bir zaman sıfırda şarj etmedim ama %20 -25 lerde şarja taktığımda 25 w Samsung adaptör ile 2 saat 10 dakika falan veriyor.

• S24 plusu dun sabah %100 bir sekilde şardan aldım 1 gün 6 saat olmuş son şarjdan bu yana koyu modda qhd çözünürlükte %90:WiFi de ekran sürem 4 saat 9 dakika dün 4 saat 10 dakika bu gün olmak üzere 8 saati geçti ve hala %41 şarj var ben de genelde browser uzerinden YouTube de video izlerim İnternet'te gezinti yaparım birde bankacılık uygulamaları arama vs.. gibi kullanımım var benim için batarya performansı muazzam telefonu alalı 5 gün oldu bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güle güle kullanın hocam ben de iki üç sene önce S21 kullandım 2 ay kadar. Şimdi düşününce bu telefon gerçektende ondan geçince acayip mutlu eder insanı. Ne mutlu size. Biz 23 ten geçenler çok heyecan yaşayamadık.

Bir süredir Süper Hızlı Şarj açıkken bile şarja takınca Süper Hızlı Şarj yazısı anlık olarak görünüp kayboluyor. Orijinal kablo ile alakası olmadığını düşünüyorum. Eskiden böyle değildi OneUI 5.0 veya 5.1 güncellemesinden sonra oldu galiba.

• bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    Süper hocam. Siz de benim dediklerimi doğrulamış oldunuz ne güzel. Yazın bunları beni yalnız bırakmayın.👏👏

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Olabilir ben hiç kullanmıyorum ondan farkında değilim.

Bayağı uzunmuş şarj süresi normal şarjdayken. 45W iken de çok hızlı, bu kadar fark etmiyordu sanki S23u'mda. Açıkçası telefonumu kapalı şarj ettiğim için 2 saat gibi süreler benim için hiç uygun değil. Kaldı ki telefon açık şarj ediyor olsaydım bile her şarjda telefonun adaptörle o kadar uzun vakit geçirmek zorunda olması rahatsız ederdi beni açıkçası.

• Kd®? K kullanıcısına yanıt
    Orayı biliyorum ama 18000 TL kısmını anlamadım. Samsung cihaza 15 + 6 veriyor. 256Gb model için 21500 TL fark kalıyor. Düz model için bu arada bu fiyatlar. Benim gördüğüm S22 için en uygun fiyat Mediamarktta, 256GB için 19500 TL ödemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoBiN* -- 28 Ocak 2024; 16:3:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık fiyat vs konuşmasak da cihaz için güzel ayarlar tavsiyeler vs konuşsak?

• tasarımı iphone benzemesi samsunga hiç yakışmadı

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    sızıntı yeni pixel telefonlar da apple çizgisine yaklaşıyor

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• Samsung almanya sitesinde öğrenci indirimi ve S23 takası ile S24 (256 GB) modeli 330 Euro'ya geliyor. Ne dersiniz alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panaitouos -- 28 Ocak 2024; 16:49:34 >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt

İlginç🤔🤔🤔

Bence samsung ömrü boyunca ilk süper tasarımını ilk a3 modelinde, ikinci en süper tasarımını ise S24 modellerinde yaptı.

Bu tasarım acayip hoşuma gitti.

Ben S7'den sonra çıkan hiçbir modelin tasarımını beğenmediğim için almadım.

Bu S24+ büyük gelmezse kesinlikle alırım.

Büyük gelirse düz modelini alırım.

Sırf bu tasarım hoşuma gidiyor diye hiç sevmediğim iphone telefon alacaktım nerdeyse🤣

Neyseki samsung imdadıma yetişti.

• s22 takas desteğiyle. S24+ 256gb 24.499TLye geliyor. Ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.