Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (428. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 20 Misafir (1 Mobil) - 23 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
11.878
Cevap
329
Favori
604.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • theturkfather T kullanıcısına yanıt
    Bende de Vodafone var. Tek hat kullanıyorum ama.
  • Deae kullanıcısına yanıt
    İki aynı tip uygulamanın da aktif olması sebebiyle olabilir mi?
    Birini devre dışı bırakmak çare olur mu acaba?
  • NextMan-- kullanıcısına yanıt
    Tmm türkiyeden alanlar kalitesi iyi diyordu. Link bulursam atarım.
  • Çift hat kullanıyorum evdeyken wifi ve wifi araması açık, 9-10 saate yakın ekran süresi alıyorum. Kampa gitmiştik telefonun az çektiği bir yerde ekran sürem 3,5- 4 saat'e kadar düştü acayip fark ediyor wifi ve şebeke.

  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Sizi özellikle vurguladığımı sanmıyorum genel konuştum kendi cihazımı sattıktan sonra bir çok exynoslu cihaz test etme imkanım oldu hepsinde band geçişleri oldu dünde A55 aldım şimdide bunu test edeceğim exynos'un modemleri sürekli band geçişlerine neden oluyor kaldı ki bu konu gsmarena başta olmak üzere bir çok yabancı forumda bile tartışılıyor.

  • apocalypse_now_b kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var. Hatta şehirler arası yolculuk yaparken telefonu kullanmamama rağmen sürekli yeni baz istasyonuna bağlandığı için ısınma problemi yaşıyorum.
  • theturkfather T kullanıcısına yanıt

    Turkcell ile exynos'un modem band değerleri pek uyuşmuyor eski modellerde sıklıkla ulaşılamama durumu oluyordu bende turkcell kullanıyorum sürekli 4g 3g arasında band değişimleri oluyor dediğiniz gibi bazende metrodan falan çıkınca hat geç geliyor.

  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

    6.1 en son sürüm

  • Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Hocam kronik olsa 4 ayda benimde başıma bir kere bile olsun mutlaka gelirdi. Ya da burası bununla ilgili yıkılıyor olurdu. Cihazı kullanıyoruz diye başımıza gelen kötü deneyimleri de görmezden gelecek kadar akıldan kıt kimse olmaz diye düşünüyorum. O yüzden benim düşüncem mutlaka bazı şeyler yaşayanlar oluyordur bunu gsm arenada redditte burada arada dile getirende olabilir ama bunu genel bir sorunmuş gibi tanımlayacak ölçülerde bir veri olduğunu sanmıyorum
  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt
    Hmmm... bunu niye sordum; 5.1 ile 6.1 arasında parmak izi okuyucusu hızı farklı idi. 6.1 de daha hızlı okuyordu. S24 ondan da hızlı ise güzel.
  • theturkfather T kullanıcısına yanıt

    performans profilini düşük seviyeli yaparsanız kısmen fayda sağlıyor ısınmaya ve pil tüketimine

  • apocalypse_now_b kullanıcısına yanıt
    Orası bakın doğru. Mobilde batarya süresi oldukça düşüyor. Buna katılıyorum. Bu cihaz mobilde SD ye göre daha fazla güç tüketimi yapıyor. Ama şebeke sorunu, iletişim kopması ya da kopunca geç geri gelmesi diye kronik bir şey yok.
  • Deae kullanıcısına yanıt

    Bende olmuyor ya da ben fark etmiyorum.

  • S23 den s24'e geçen arkadaşlar kılıf soruyor. Ben 19 Şubat'ta amazon. de üzerinden 1034 TL ye iki adet ringke onyx kılıf almıştım. kılıflar Almanya'dan sipariş verdikten sonra 5.gün teslim edildi. Kılıf çok kaliteli ve şık ayrıca amazon bu gün ihracat ücreti (gümrük) 57 TL ücret iadesi yapmış benim için sürpriz oldu. Demek istediğim internet alış verişinizi güvenli yerlerden yapmakta fayda var

  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Siz kronik değil diyorsunuz belki ancak bir çok farklı üyede sorun yaşadığını söyledi yani tek tük münferit olaylar değil yabancı sitelerde de görüyorum her iki cihazın hem sd hemde exynos versiyonuna sahip olanlar var exynos versiyonda 5g-4g geçişlerinin sık olduğunu sd versiyonda tek diş çekse bile stabil kaldığını belirtmişler neyse bu konu uzar gider kim memnunsa cihazından memnuniyeti devam etmesi dileğiyle.



    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]


    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 2 Mayıs 2024; 15:9:5 >




  • QRX kullanıcısına yanıt

    Uygulamayı silip tekrar yükledim biraz azaldı şimdilik.

  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    Avrupa'daki arkadaşlarımdan iphone 14 pro 15 pro kullananlar da aynı sorunu yaşadığını söyledi ben bu telefonda böyle bir sorun olduğunu anlatınca. Açıkçası ben exynos olunca kötüdür diye çok şikayetin olduğunu düşünüyorum iphone veya başka bir çipsette bu durumun normal olduğunu zannediyor herkes. Gsmarena yorumları ise tamamen exyos karşıtı kişilerden oluşuyor, hatta a17 pro yerine snapdragon 4 gen 2 çipseti tercih edebilecek kadar ileri kişiler de var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboard772 -- 2 Mayıs 2024; 15:14:28 >
  • Arkadaslar, öğrenci indirimi bitti mi tekrar indirim olur mu? Bilgisi olan var mı acaba
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Hocam müthiş bir önyargı var. Bu nedenle algı sürekli sorun arama üzerine. Ondan bu kadar geri dönüş oluyor. Bir çok kullanıcı bu nedenle sürekli bir kıltık bir hata arayışı içinde. Uçan kuştan nem kapanlar o yazanların en az %80 i. Ekran titrese acaba neden titredi bak işte exynoslu cihaz aldık kesin ondandır diye düşünüp karalar bağlamaya başlayan bir sürü insan çıkar sorsan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 2 Mayıs 2024; 15:23:7 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    DH tarihinin en azılı exynos eleştirmenlerinden birisi de benimdir. Hatta sloganım exynos pişmanlıktır olmuştur hep. Ama Samsung büyük bir firma ve 2400 ile köklü iyileştirmeler yaptıkları ortada. Daha önce a7 2017 ve a54 ile 2 değişik exynos işlemci için kötü tecrübeler yaşamış bir sadık Samsung kullanıcısı olarak bu köklü değişimleri görmek amacıyla kampanyayı da fırsat bilip 2400 lü s24 ü test etmek istedim. 15 güne ak koyun kara koyun ortaya çıkar benim açımdan. Özellikle exynos şebeke ve wifi çekim gücü kalitesizliği üzerine makale bile yazan bir kullanıcı olarak 2400 ü göreceğiz gerçekten iddia edilen iyileştirme ve değişimler gerçek mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deae -- 2 Mayıs 2024; 15:31:18 >
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.