< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1074. sayfa)

-
-
Birkaç duruma bağlı olarak 99% alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki csc değişimini eux olarak yapsak otadan da one ui 7 yuklesek daha okey bir durum değil midir ? Garanti vs icin sorun yaratir mi ?quote:
Orijinalden alıntı: keyboard772Birkaç duruma bağlı olarak 99% alınır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
csc değiştirip EUX yaparsanız OTA çalışmaz, EUX IMEI kontrolüyle güncellemeler geliyor
-
gerçekten çok iyi süreler 19% de kullanılsa 3.5 güne kadar gider
-
Anladim o zaman odin ile eux kuracagiz tesekkur ederim.quote:
Orijinalden alıntı: keyboard772csc değiştirip EUX yaparsanız OTA çalışmaz, EUX IMEI kontrolüyle güncellemeler geliyor
Doğum gününe özel %10' la birletşi hocam.
-
Beklemeyin arkadaşlar Türkiye s24 plus güncellemesi 14 nisanda yayinda.
s24 ultra konusundaki konu sahibi arkadaşın anlatımıyla az önce one ui 7 kurdum. Animasyonlar çok yumuşak çok güzel olmuş. Öncelikle samfw ile cihazı evr ingiltere csc geçirdim. Ardından samfwtool ile one ui 7 indirdim. Son olarakta odin ile yükledim sorunsuz bir şekilde. Ayrıca bu şekilde otadan da güncelleme alabilecekmişim( EVR csc si her sim kart ile çalışıyormuş) .
-
Otodan güncelleme alınıp alınmaması tam bir muamma anlaşılan. Herkes bir ağızdan alırsın ya da alamazsın diyemiyor ne yazık ki bende kurmak istiyorum ama bilemiyorum.
Hocam iki gün bekle öyle kur ne gerek var ya, hem boşa zaman kaybı hem de boşuna uğraşmış olursun. Telefon aynı telefon, bir şey değişmiyor. Gelen özelliklerin %99unu kullanmayacaksin zaten zamanı daha faydalı şeylere harcamak lazım İki gün sonra gece tek tıkla indirir geçeriz.
Umarım pil ve donanımsal sıkıntı yoktur, isterse 5 ay sonra çıksın tadımız kaçmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanimir1925 -- 12 Nisan 2025; 15:9:49 >
Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Arkadaşlar beklemeyin hemen Yukarıdaki yöntemlerle kurun kesinlikle memnun kalacaksınız Türkiye için çıkarsa da yüklersiniz çok takıntılıysanız ama ben şahsen pişman değilim Telefon bambaşka bir şey oldu yükleyin geçin
Batarya sağlığını one ui 7 ile görebilecek miyiz artık?
-
-
Birşeyi merak ediyorum oneui 7 ile pil sağlığında olumlu veya olumsuz bir gelişme varmı deneyen varmı net bilgisi olan
Bariz bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburadadan 39300 tl ye s24 plus sipariş ettim. ticari kredi kartıma 3 taksit yaptı vade farksız. bu telefonun snapdragon işlemcilisi tr ye geldi mi? eğer exynos işlemciliyse kutusunu açmadan iade mi etsem? yerine s25 plus mı alsam bilemedim.
-
Exynos işlemcili tr cihazları bütçeniz varsa s25 tabi ki daha mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X