Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
21.724
Cevap
442
Favori
1.270.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyboard772

Odin ile yapılan işlemlerde CSC değişmez

Odin ile eux kurunca hatta home csc ile yapsak ota guncellemesi alabilir miyiz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DarkGathering kullanıcısına yanıt

Birkaç duruma bağlı olarak 99% alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birkaç duruma bağlı olarak 99% alınır

Peki csc değişimini eux olarak yapsak otadan da one ui 7 yuklesek daha okey bir durum değil midir ? Garanti vs icin sorun yaratir mi ?

• 100'den 20'ye 3 gün telefon açık, 5 saat 45 dakika ekran süresi. Güç tasarrufu yüzde 30 altında devreye giriyor, diğer durumlarda kapalı. AOD bildirim geldiğinde açık.

One UI 7 gelmeden önceki en son süremi buraya kendime referans olarak bırakayım.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 12 Nisan 2025; 11:26:18 >

csc değiştirip EUX yaparsanız OTA çalışmaz, EUX IMEI kontrolüyle güncellemeler geliyor

• eabeloved kullanıcısına yanıt

gerçekten çok iyi süreler 19% de kullanılsa 3.5 güne kadar gider

• quote:

csc değiştirip EUX yaparsanız OTA çalışmaz, EUX IMEI kontrolüyle güncellemeler geliyor

Anladim o zaman odin ile eux kuracagiz tesekkur ederim.

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Doğum gününe özel %10' la birletşi hocam.

• Beklemeyin arkadaşlar Türkiye s24 plus güncellemesi 14 nisanda yayinda.

• s24 ultra konusundaki konu sahibi arkadaşın anlatımıyla az önce one ui 7 kurdum. Animasyonlar çok yumuşak çok güzel olmuş. Öncelikle samfw ile cihazı evr ingiltere csc geçirdim. Ardından samfwtool ile one ui 7 indirdim. Son olarakta odin ile yükledim sorunsuz bir şekilde. Ayrıca bu şekilde otadan da güncelleme alabilecekmişim( EVR csc si her sim kart ile çalışıyormuş) .

Otodan güncelleme alınıp alınmaması tam bir muamma anlaşılan. Herkes bir ağızdan alırsın ya da alamazsın diyemiyor ne yazık ki bende kurmak istiyorum ama bilemiyorum.

• yllmzz Y kullanıcısına yanıt

Hocam iki gün bekle öyle kur ne gerek var ya, hem boşa zaman kaybı hem de boşuna uğraşmış olursun. Telefon aynı telefon, bir şey değişmiyor. Gelen özelliklerin %99unu kullanmayacaksin zaten zamanı daha faydalı şeylere harcamak lazım İki gün sonra gece tek tıkla indirir geçeriz.

Umarım pil ve donanımsal sıkıntı yoktur, isterse 5 ay sonra çıksın tadımız kaçmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanimir1925 -- 12 Nisan 2025; 15:9:49 >
  • Stanimir1925 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeniz için

• Arkadaşlar beklemeyin hemen Yukarıdaki yöntemlerle kurun kesinlikle memnun kalacaksınız Türkiye için çıkarsa da yüklersiniz çok takıntılıysanız ama ben şahsen pişman değilim Telefon bambaşka bir şey oldu yükleyin geçin

• Batarya sağlığını one ui 7 ile görebilecek miyiz artık?

• worldpartner W kullanıcısına yanıt
    Telefonu alınca bi bakmıştım. Birde şimdi mesajınızı görünce baktım hocam. Kişiden kişiye değişir ama en azından benim için pekte gerekli değilmiş 🙃
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• Birşeyi merak ediyorum oneui 7 ile pil sağlığında olumlu veya olumsuz bir gelişme varmı deneyen varmı net bilgisi olan

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Bariz bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburadadan 39300 tl ye s24 plus sipariş ettim. ticari kredi kartıma 3 taksit yaptı vade farksız. bu telefonun snapdragon işlemcilisi tr ye geldi mi? eğer exynos işlemciliyse kutusunu açmadan iade mi etsem? yerine s25 plus mı alsam bilemedim.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Exynos işlemcili tr cihazları bütçeniz varsa s25 tabi ki daha mantıklı

• 
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.