Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Gri 23.599₺ Mağaza takip kuponu ile 23.299₺ Satıcı Hepsiburada ![]() Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Fiyatı https://app.hb.biz/9E8SNT2KMI0w< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 4 Haziran 2025; 13:34:5 > |
Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Gri 23.599₺

-
-
fiyat değişti iptal ederler
-
İptal etmezler. Fiyat değişme sebebi hepsiburada stok kalmadı. Satıcı vatan oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
yok ben girdim gireli fiyatı 23-43 arası gitti geldi devamlı sepete 41den ekledi sonra stokları düzeltti eğer gerçekten alan yoksa ürün stok güncellemesi yapılırken hata oluştu
-
Ben aldım sonucu yazarım size
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayvanlık başka bişey değil ama hepsiburada kabahati 1 taneden fazla niye veriyorsun ki
-
Ac gozluluk hocam, bunlarin bedava baklava dagitanlarin tepsisini dagitanlardan farki yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
napacak sanki aldı kullanacak mı dükkanda satacak ben zaten yarım geç görmüşüm kardeşimi aradım istiyorsan sana da alayım diye herif 8 tane almış nasıl bir açgözlü toplumsa :D
-
-
neyse yılın kampanyası kaçtı geçmiş olsun diğer fırsatlara bakalım hıyar gönderebilir
-
evet yazıyordu ama sepete eklediğinde vs çıkmıyordu veya kulaklıkla ilgili herhangi, bir detay yoktu model vs. Ben görmedim en azından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 4 Haziran 2025; 14:14:48 > -
25dk falan bu fiyattan durdu
-
yılın fırsatı kaçtı bize de bakması kaldı son saniyelerde gördüm ekle al diyene kadar bitti
-
Arkadaslar ben de alabildim. Kargoya verilen baska birisi var mi acaba ?
alanların %99'una gelmeyecek zaten üzülme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Haziran 2025; 14:21:17 > -
büyük ihtimal öyle olacak gibi. bu kampanyaların ilk görüp aldıysan şanslısın yoksa çok zor
-
Almayı denedim sepette fiyat uçtu. Bir kişiye 8 tane satmak nedir. Kampanya yapıyorsunuz barı denetleyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips kahve makinesini ben alamasamda gondermislerdi. Insallah bunu da gonderirler
Iptal ettiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hayvanlık başka bişey değil ama hepsiburada kabahati 1 taneden fazla niye veriyorsun ki |
%70 e varan indirim diye reklam yap %40 indirimli ürün satınca hatalı fiyat diye iptal et. Buna ses çıkaracak 1 tane kurum olmayınca böyle at koşturuyorlar işte
|
vah vah vah insan veya operasyonel hata nedeniyle bugünde çıkar sağlayamadık. |
Ac gozluluk hocam, bunlarin bedava baklava dagitanlarin tepsisini dagitanlardan farki yok |
napacak sanki aldı kullanacak mı dükkanda satacak ben zaten yarım geç görmüşüm kardeşimi aradım istiyorsan sana da alayım diye herif 8 tane almış nasıl bir açgözlü toplumsa :D |
Benzer içerikler
- fiberde yılın fırsatı kampanyası 2
- bimcell hediye internet kazanma
- vodafone bahar fırsatı
- vodafone hepsiburada premium
- bimcell yeni hat 19 tl
- telegram indirim
- büyük indirim günleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X