Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Gri 23.599₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
7.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Gri

23.599₺

Mağaza takip kuponu ile 23.299₺

Satıcı Hepsiburada

Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Gri 23.599₺app.hb.biz
    Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Fiyatı
    https://app.hb.biz/9E8SNT2KMI0w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 4 Haziran 2025; 13:34:5 >

• fiyat değişti iptal ederler

• crashris kullanıcısına yanıt
    İptal etmezler. Fiyat değişme sebebi hepsiburada stok kalmadı. Satıcı vatan oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İst aynı gün teslimat alanlar kargoya verilmiş :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hyhelvaci kullanıcısına yanıt

yok ben girdim gireli fiyatı 23-43 arası gitti geldi devamlı sepete 41den ekledi sonra stokları düzeltti eğer gerçekten alan yoksa ürün stok güncellemesi yapılırken hata oluştu

Ben aldım sonucu yazarım size

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zorbey27 kullanıcısına yanıt

hayvanlık başka bişey değil ama hepsiburada kabahati 1 taneden fazla niye veriyorsun ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Ac gozluluk hocam, bunlarin bedava baklava dagitanlarin tepsisini dagitanlardan farki yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt

napacak sanki aldı kullanacak mı dükkanda satacak ben zaten yarım geç görmüşüm kardeşimi aradım istiyorsan sana da alayım diye herif 8 tane almış nasıl bir açgözlü toplumsa :D

• bi de kulaklık hediye yazıyordu görselde, Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Gri 23.599₺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neyse yılın kampanyası kaçtı geçmiş olsun diğer fırsatlara bakalım hıyar gönderebilir Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Gri 23.599₺ 

• hannibal kullanıcısına yanıt

evet yazıyordu ama sepete eklediğinde vs çıkmıyordu veya kulaklıkla ilgili herhangi, bir detay yoktu model vs. Ben görmedim en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 4 Haziran 2025; 14:14:48 >

25dk falan bu fiyattan durdu

• b0Ni kullanıcısına yanıt

yılın fırsatı kaçtı bize de bakması kaldı son saniyelerde gördüm ekle al diyene kadar bitti

• Arkadaslar ben de alabildim. Kargoya verilen baska birisi var mi acaba ?

alanların %99'una gelmeyecek zaten üzülme  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Haziran 2025; 14:21:17 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

büyük ihtimal öyle olacak gibi. bu kampanyaların ilk görüp aldıysan şanslısın yoksa çok zor

• Almayı denedim sepette fiyat uçtu. Bir kişiye 8 tane satmak nedir. Kampanya yapıyorsunuz barı denetleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips kahve makinesini ben alamasamda gondermislerdi. Insallah bunu da gonderirler

• Iptal ettiler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.