Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Elbi46 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
47.023
Cevap
617
Favori
2.582.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
129 oy
Giriş
  • Fotoğraf kalitesi gerçekten mükemmel birde pasaport kaydı ile ilgili şöyle birşey kulağıma geldi ama nedir ne değildir bilmiyorum. bu cihazlar çift simli ve e sim takılabiliyor . 4 aydan çift sim zaten 8 ay kayıtsız şekilde kullanılabiliyor 1 yıl içerisinde yıl atlayınca sıfırlanıyor bu süre e simde aynı şekilde 4 ay kullanılabiliyor diye duydum ama sizin bir fikriniz varmı bu konuda ?

• Hocam hayirli olsun simdiden sende trenyoldan almıştın sanırım, ayni saticidan almis olabiliriz, benimki de kargoya verildi ama tr nin bi ucundan gelecek 😅 ben aldiktan sonra 3000 küsüre cikti fiyat, kupon + nays ile uyguna aldim galiba. Anc destekli kulaklik hic kullanmadigim icin o deneyimi merak ediyorum acikcasi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Akcoo ekran filmi 3lü set halinde geliyor. En önemli noktası bence kıvrım neredeyse olmadığı için Spigen Rugged Armor kılıfta bile kalkma yapmıyor. Çünkü kavis yok. Böyle kavissiz ekran filmi sormuştum geçen gün sonunda buldum.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Uygulama zorluğu : Normal UV ekran filmleriyle aynı. Benim gibi bir beceriksiz yapabildiyse herkes yapabilir diye düşünüyorum. Uygulama tecrübeniz yoksa bu yazıyı komple okuyun ondan sonra uygulama adımına geçin. Ben zamanında 2-3 tane UV film çöp ettim yanlış videolarla.

Önce parmak izi eklemediysek ekleyip always on display'i açıyoruz ki sensörün olduğu yer görünür hale gelsin. Sonrasında portları ve AHİZEYİ ürünün yanında gelen bantlarla kapatıyoruz. Ahizeyi kapatmak çok önemli ben unuttum ve sonuç aşağıda. Su terazisi uygulaması indirip telefonu teraziye alarak dümdüz hale getiriyoruz.

Ekranı güzelce silip temizledikten tozları aldıktan sonra, gelen sıvının hepsini ekranın ortasına havaya kaldırmadan yavaş yavaş boşaltıyoruz.

Ardından ekran filminin arkasındaki koruyucuyu çıkartıp (burası önemli bazen oraya yapışık olan kağıt gelmeyebiliyor bant ile sökün üstündeki minik kağıt ile gelmezse) ekran filmini ÇOK YAVAŞ VE NARİN bir şekilde HİÇBİR GÜÇ UYGULAMADAN kendi haline bırakıyoruz ve sıvının komple dağılmasını bekliyoruz. Bu adımda çok yavaş bir şekilde kürdanla köşelerden hizalama yapabilirsiniz.

Sonrasında parmak izinin olduğu kısıma ağırlık koymamız gerekiyor bende Mowei'nin verdiği ağırlık olduğu için şanslıydım onu kullandım eğer elinizde yoksa parmak izi boyutunda ortalama 100-150 gram ağırlığında bir şey bulup oraya koymanız gerekiyor.

Ağırlığı koyduktan sonra UV ışığı ekranda 30 saniye boyunca yavaş yavaş gezdiriyoruz. 30 saniyeden sonra ağırlığı alıyoruz ve komple ekranı parmak izi bölümünü hızlı geçerek 1-2 dk gezdiriyoruz.

Ekran filminiz hayırlı olsun.

Ben ahizeyi kapatmayı unuttuğum için sonrasında donan sıvıyı jilet ile ahize içerisinden temizlemek zorunda kaldım ve bu esnada yanlışlıkla jelatini kaldırdım bu şekilde iz kaldı. Sadece belirli bir açıda ve gün ışığı altında görülebildiği için komple filmi çöpe atmamak adına ellemedim.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Parmak izi bu şekilde çalışıyor:

-

Ürünün artıları:

-Kavisli olmadığı için kalkma yapmıyor.

-Parmak izi okuma düzgün çalışıyor.

-Fiyatı piyasada göre çok uygun.

-S Pen umarsızca üzerinde kaymıyor ufak miktarda direnç var.

-UV ışık muadillerine göre çok daha kuvvetli.

Ürünün eksileri:

-İçerisinden parmak izine koymak için ağırlık çıkmıyor.

-Koruyucu film tabakasını çıkarırken dikkatli olmak gerekiyor minik kağıt çıkarken koruyucu tabakayı almayabiliyor.

-Parmak izi lekesi bırakma konusunda forumda sıklıkla tercih edilen Mowei'den bir tık kötü.

XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB

Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

Destek donanımsal tabii ki de Turkcell 5G desteğini açmadığında telefon en iyi modeme sahip olsa da bir şey yapamıyorsun. Turkcell cihazınız 5G desteğine sahip değil diye mesaj dönüyor. Bunu aşmak için önceden hattı farklı telefona takıp tekrar S22'ye ya da S21'e takıyordum mesela. Ama Samsung donanımsal desteği açmadığı için yine bağlanmıyordu. Tabi Turkcell de bir gün sonra 4G'ye düşürüyordu hattı.

Upload 4G üstünden oluyor, sadece indirme 5G. İkisinin de 5G üstünden olduğu şebeke fazla yok daha Dünya'da. Turk Telekom'da genel müdürlüğündeki test alanlarında ve İstanbul'da Anadolu yakasında bir yerlerde bu şekilde 5G SA açık ama biz bağlanamıyoruz ona.

Samsung cihazda o ülke için 5G desteğini açmamışsa Phone Info sayfasından ne kadar NR seçersen seç çalışmıyor. Mesele öncelikle Samsung'un desteği açması. İstanbul Havaalanında geçen yaz denemiştim mesela. Turkcell 5G UpperLayer Indicator gönderiyor ve telefon loglarda bunu kaydediyor. Ama *#0011# ekranında Upperlayer indicator değeri yine False oluyor. Yani 5G açık olsa da destek yok. Ha Samsung desteği açacak sonra Turkcell açacak da bağlanacağım, ölme de 5G kullan. :D

Arkadaşın Xiaomi Mi10T ile İstiklâl Cad'de Turk Telekom ile LTE + 5G N78 bandından 1.7 Gbps indirme hızı göreli neredeyse iki yıla yaklaşıyor. Samsung basit bir telefon desteğini etkinleştiremiyor daha. S23 için etkinleştirdi de umut oldu. O da Iphone'lar etkinleştirdiği için yine. Yoksa daha niyetleri yoktu. :)

Hocam cihazda 4G ya da 4.5G görünmesi yerelleştirme dosyalarındaki ayarla ilgili. Türkiye'de 4.5G görünüyor diğer ülkelerde 4G. Eğer *#0011# ekranında mobil veri kullanırken baktığınızda farklı bantları birleştiriyorsa bir sorun yok.

S23 Ultra'nın çakması ile artık pek uğraşmıyorlar. Zaten çakma olsa da çok kolay anlarsınız. Takılır, donar, kamera çöptür, kameraların hepsi çalışmaz, biri çalışır, arkası plastiktir vs.

• Van'dan geliyor oluşu biraz beni de korkutuyor o yüzden kuryenin yanında açacağım. Kurye tanıdık zaten sıkıntı olursa tutanak rahat olur. Silikon uçlu kulaklık bu zamana kadar hiç kullanamadım ama alışmam gerekiyor artık. Eski tip kulaklık üreten kalmadı neredeyse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

*#0011# ekranında mobil veri kullanırken baktığınızda farklı bantları birleştiriyorsa

hocam bunu tam olarak anlayamadım ne olması gerekiyor burada ?

• Valla ayniyiz hocam, bende bu tipacli kulaklari kullanamadim bur türlü hep eski tarz olan modellerden aldim.Kutu icerisinden farkli boyutlarda silikon uçlar çıkıyor, kulagimiza göre uygun olan ucu belirlemekte önemli. Hocam ben tek oldugum icin ve zamanimin cogu isyerinde gectigi icin kargolari teslimat noktlarina teslimi seciyorum, sen benden once teslim alıp kutuyu acip urunden emin olursan sana zahmet bana haber ver lütfen, ben de senden gelen geribildirime göre hareket ederim ayni saticidan aldigimiz icin, urunun kutusunu acinca saticilar bahanelerle iade kabul etmeyebiliyolar.

• Benim gibi server kayıtlı cihaz kullananlar ülkemizde 5g aktif olduğu zaman muhtemelen kullandığımız operatörden 5g aboneliğini açtırmamız gerekecek,eski cihaz imeisi kullandığımız için cihazınız 5g desteklememektedir mesajı alacağız muhtemelen.Çözüm olarak hattımızı 5g destekleyen bir cihazda 5g aboneliği başlatıp sim kartmızı cihazımıza takıp kullanacağız.Xiaomi cihazlarda volte aboneliği için böyle yapıyorduk

O sayfadan anlamıyorsanız bir şey yapmaya gerek yok hocam, ekjstra detay vermiş oldum da bir sorun yoktur zaten. Dediğim gibi sadece Türkiye ayarı için 4.5G ikonu kullanılıyor.

@Halk Kütüphanecisi bilgi verdi özelden sağolsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung Sever -- 31 Temmuz 2023; 21:54:31 >

amazon
    SAMSUNG Galaxy S23 Ultra Telefon Ekran Koruyucu, Ön Ekran Koruyucu Film Kalkanı, Yüksek Dokunma Hassasiyeti, Çizilmez, Parmak İzi, Kolay Kurulum, ABD Sürümü, EF-US918CTEGUS, Şeffaf
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BPZ1HMC5?ref_=cm_sw_r_apan_dp_BDK0M899PJGMA723J08B

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim abd diye gorememisim

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.