Burada 2.000 tl için ağlayanlara göstermek lazım. Adamın 17 milyon takipçisi var. Samsung S23 Ultra gerçekten olmuş bir cihaz. |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (465. sayfa)

-
-
Ya yok arkadaslar samsung kendi ayagına sıkıyor bu fiyat politikalarıyla.. bakın gecen sene aynı anda cıkan 13 pro max 35 ediyo S22 ultra 25 zor ediyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galaxy watch 6 pro da fiziksel kadran ile birlikte gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat konusunda yapacak bir şey yok elimizdeki telefon 14 pro maxten daha iyi bir cihaz olsa bile.
Kuzum sen git altın, dolar falan al. Uzun dönemde zarar etmezsin.
Çok afedersin telefonu yatırım cihazı olarak gören adam DH forumuna yazıp kalabalık etmemeli. Biz burada teknoloji konuşuyoruz.
Burada bir ayağa sıkma durumu yok.
Samsung'un Türkiye'de agresif fiyat politikası uyguladığını herkes biliyor.
Ürünü aldıysan tadını çıkar.
2.000 civarına Buds 2 Pro al. Doğrudan rakibi olan Airpods 3 Pro 4.200 lira.
-
Ya işte seyi anlamıyorm abuk subuk hediyelerle falan lansman fiyatını yukarı cekip kampanya biter bitmez fiyatı çakmanın anlamı yokki, madem iphone un taklit edip kutudan sarj aleti bile cıkarıyosun ozaman fiyat politikasını da benzer tutup kullanıcıları zarara uğratmaman gerekir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Tataroglu -- 1 Nisan 2023; 16:24:56 >
Bu fiyat olayı bizim gibi fakir ve enflasyonun çok yüksek olduğu ülkelerde bu kadar olay oluyor sadece. Adamlar telefona bile yatırım olarak bakıyor dünyanın hangi ülkesinde telefon bir sene sonra değerlensin diye alınıyor ki?
Batumdan almak kolay mı. Kaç paraya geliyor. Rica etsem tarif eder misiniz?
shopsamsung.com
Galaxy S23 Ultra Silikon Kılıfhttps://shop.samsung.com/tr/galaxy-s23-ultra-silikon-kilif/?integration_color=Ye%C5%9FilSamsung un orijinal silicon kılıfını kullanan var mı? Bence çok şık ve sade bir görünümü var.
-
Madem sen de bunu biliyorsun, 2 ay daha bekleyemedin mi?
Neden siyah renk seçeneği yok anlamadım.
Duyan da fiyatı yarı yarıya azalmış sanacak.
Benim 41'e aldığım 512GB'lığın fiyatı 560 tl düşmüş.
-
Çok alakasız bi yorum telefon dediğin şey artık ülkede 50 bin lira bandına yani nerdeyse 5 asgari ücret seviyesine çıktıysa buna bu parayı veren vatandaş da bi şekilde elma kullanıcısı ile emsal şekilde ilerlemeli, markayı taklit etmek öyle kutudan sarj cihazını cıkarmakla olmuyor sadece..
Watch 5 pro tasarımı beğenmedim. Watch 4 Daha güzel görünüyor. Apple watchı sattım. Ne alsam diye bakınıyorum. Karar veremedim.
Çok haklısın, deri olanda siyah seçenek var ama onun da fiyat çok uçuk.
Mavi ve yeşil fena renkler değil, elde tutuşu çok rahat ve yumuşak bir dokunuşu varmış,
dokunuşu orijinal iphone kılıfları gibiyse alınabilir.
-
Değerli hocam asgari ücret, fakirlik muhabbet yeri değil burası.
Ben Galaxy SIII'den beri Samsung kullanıyorum. Her seferince sağlam indirimler gördüm. Bir an bile üzülmedim.
Arkadaki logo için ekstra 10.000 tl verenlere daha çok üzülüyorum.
5 yıldır yatırım yapıyorum. Altın ve Dövizi ciddi ciddi düşün. Telefon melefon işi sana göre değil.
Esnaf kafasıyla düşünmeyi bırakın.
-
illa ki bir yerden taşlanacak.
Mükemmele yakın cihaz da yapsa android tarafı, hic bir çıkar noktası kalmayınca "eee ayfonn 2. elde deger kaybetmiuooo" derler bundan kaçış yok gibi"
Böyle de olunca teknoloji konusundan çıkmış oluyorlar. Yatırım vb. gibi konular burası değil doğal olarak. S23 Ultra hakkında açılan konuyu kirletmenin de anlamı yok.
Amazon hocam. Satıcıyı göstermiyordu bu bahar indiriminde. Neyse ki pda teknolojiymiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X