Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oceandark Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.930
Cevap
654
Favori
2.131.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul içi yerine forum içinde satış yapan güvenilir bu işin üstadları var onları tercih edin..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

kim hocam onlar pmden iletebilir misiniz?

• CaimaN C kullanıcısına yanıt
    pm yolladım

• 44 plaka kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum hocam bilgi vermediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balomer kullanıcısına yanıt

Yurtiçi hocam.

Telefonun ön camını değiştireceklermiş. Sipariş verilmiş bekleniyormuş Epeydir tozlu kullanıyordum hatta öyle ki ön kamerayla hiç çekim yapmamaya başlamıştım.

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt

Bana da kasım gibi bir uyarı puanı verilmiş. Onun da sebebi düzeysiz mesajmış. Birisi konsol konusunda bana geliyor çocuklara masal mı anlatıyorsun diye çıkışıyor ama ortada hiçbirşey yok. Normal konuşuyoruz atlamış biri damlamış öyle ortaya o kadar. bende senin gibi veletlere masal anlatıyorum dedim hop 1 uyarı puanı almışım. Yaw durduk yere niye alıyorum ? adam gelmiş bana atarlanıyor saldırıyor sen önce onu banla gitsin bana niye uyarı puanı veriyorsun ? bazen sırf bu tür şeylerden hiç yazasım gelmiyor ama yapacak birşey yok. Böyle adamları şikayet edeceksiniz gördüğünüz yerde, ne yazıyorsa yazsın direkt şikayet. Yıldıra yıldıra her halde bir noktadan sonra bırakır gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 19 Aralık 2024; 19:39:51 >
  • calzebur kullanıcısına yanıt

Ön camı samsung nasıl değiştirecek ki ? ekran falandır ama s23 ultralara ekran servise yani düz çıplak şekilde değilde komple çerçevesi dahil geliyor eski cihazdan diğer anakart pil vs aktarıp topluyorlar. Direkt ön cam değişimini yapmıyorlar. Zaten onu yapmakta büyük iş.

Senin problemin toz şikayetin muhtemelen cihazın ahize kısmında içeri kolonya alkol vs girdi ara yapışkanı çözmeye başladı ve öyle de içeri toz aldı diye düşünüyorum.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

S23 ultranın ekranın altı bu şekilde, ön kamera etrafındakiler yapıştırıcı yapışkan. Şimdi bu yapışkanlar zamanla bir şekilde çözüldüyse ahize boşluğundan toz girip kameraya gelmiş olabilir.

Bu da cihazın iç kısmı, gördüğü gibi ön kamera kısmı komple izole kapalı yani buradan içeri toz girmesi mümkün değil.

Alkol yada kolonya dedim ama ahize kısmından içeri ter işte bazı ekran koruyucular uv jelli uygulanıyor onun sıvısı vs kaçmışta olabilir. Tabi kullanım senaryonu da bilemiyorum. Belki telefonu araç içinde gps açık güneşte vs aşırı ısınır halde de kullandın cihaz daha fazla ısındı ve ekranı kamera kısmını tutan yapıştırıcılar aşındı vs ? herşey olabilir. Ama garantiden tamiri değişimi olacaksa ücret vermiyorsanız tabi güzel birşey.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

Belki de ekran değişecektir telefonla görüştüğüm hanımefendi yanlış bilgi aktarmıştır ya da ben yanlış anlamışımdır. Alır almaz kılıfına koydum kullandım hocam, kolonya ekran koruyucu benzeri birşey de kullanmadım. Ekranı ara ara bebek ıslak mendili ile nazikçe sildim 😀 Belki üretimde bir sorun vardı çünkü başlardan beri içinde toz vardı az az önemsemedim ama sonradan çoğaldı. 3 gün önce temizlediler, dün tekrar girince baya götürdüm tekrar, ekranı komple değiştirelim demişler demekti. Dediğiniz gibi çözüm olacaksa en iyisi bu olacak

• burcuburcu38 B kullanıcısına yanıt

Sürekli mobil veri kullanıyorsanız, şebeke çekim gücü düşükse ekran süresi de düşüyor.

• Herkese merhaba S23 Ultra için kılıf tavsiyesi olan var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S Pen'i olsa Red Magic 9s Pro 512gb 16gb olanını alırdım

• Arkadaşlar merhaba, akıllı saat alacağım ve bu üç model arasında kararsız kaldım. S23 Ultra kullanıyorum arama bildirim her özelliği senkronize kullanmak istiyorum özellik batarya kullanım ömrü olarak hangisi daha iyidir? Detaylarını bilen açıklayabilir mi? Bir de malum ince bilekli olduğum saatler kolumda emanet dursun istemiyorum atacağım, fotoğraflardan hangisi daha iyi duruyor bakabilir misiniz?

• calzebur kullanıcısına yanıt

Hmm anladım, üretim kaynaklı bir hata varmış demek. Aynen ekran değişsin bakalım düzelir bence sorunun.

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt

Samsung'un akıllı saatlerini alacaksan max pil ömrü 2 gün. Ha ama saatte telefon gibi özellikler var. Tarayıcısı var tarayıcısından internete giriyorsun falan. Veya whatsapp telegram vs bu tür uygulamalardan mesaj yazabiliyorsun gelen resimlere kadar gösteriyor vs. ama işte pili 2 gün max.

Dersen ki ben huawei de alırım dert değil yeter ki pili 5 10 gün gitsin vs o zaman tamam huawei saatler güzel. Ama işte öyle samsung gibi özellikler yok bilesin. Yani dur tarayıcısından gireyim nete oradan birşeye bakayım yada sms geldi o smsdeki linklere tıklayayım göstersin dersen o işi yapmıyorlar. Veya resim attılar o resme bakayım da diyemiyorsun. Bazı mesajlaşma uygulamaları işte whatsapp gibi bunlardan cevap yazabilirsin ama resim atarlarsa görünmeyebilir veya smiley vs. gif falan bunlar sıkıntı olabilir. Ha senin için sorun yoksa pil ömrü daha öncelikliyse huawei'e bak.

• Nimotech kullanıcısına yanıt

ESR yada Nillkin marka kılıflara bakabilirsiniz. Ben de iki marka da mevcut ve gayet memnunum. Ekran koruyucuyu kaldırma gibi durumları da yok.

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt
    Hocam ben telefonla uyumlu olsun diye Galaxy Watch 6 Classic 47mm sipariş ettim Amazon’da 5480 tl şuan

• Merhaba

Server kayıtlı 12/256 modeli 1 yıldır kullanıyorum. Kasasında çizikler falan var. Satmak istesem kaça satılır

Not: satmayı düşünme sebebim intelligent hub programının server kaydı sebebi ile kurulamaması yoksa telefondan son derece memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberta50 -- 20 Aralık 2024; 18:37:17 >
  • liberta50 L kullanıcısına yanıt

Serverlılar genelde 25 den başlıyor. Yanında kablosu kutusu adaptörü kılıf aksesuar incik cincık vs. göre fiyat artıyor. 25 lere ekran kırık olmayan vs az var genelde 26 lara daha düzgün sayılır.

• Arkadaşlar fibaban yada papara ekran sigortası yaptiran kullanan yada deneyimleri olan varmidir ?

• 
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.