Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (1977. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serhat1971 , serhat1971 , cgrigokcek Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir - 15 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
44.613
Cevap
675
Favori
2.291.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 19751976197719781979
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayir hocam android 14 6.1 ile devam ediyorum uzun zamandir ve acikcasi cok memnunum guncellemeyi yeni gordum ve yeni guncellemeyle duzenin bozulmasindan cekiniyorum o yuzden sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Maşallahı var normal kullanım arada oyunda oynuyorum 2 gün gidiyor şarjı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnFLames77 -- 16 Eylül 2024; 20:51:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimde ortalama 2 gün gidiyor,sabah çektim şarjdan şu anda %65 kaldı

Gel de şimdi bunu güncelle nasıl güncelleyecen insanın eli gitmez güncellemeye

• Kendimi gazlamıştım yapacaktım güncellemeyi,şimdi vazgeçtim:))

Sorma benide şeytan dürtüyor ama pişman olurum diye güncellemiyorum ama sonunda dayanamayıp güncelleriz gibi geliyor bana

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgilendirme için

Bazı yerler bi tik karışık gelse de genel olarak anladim

Ben Thailand romu atılınca eux csc olmasi (ister istemez thailand romuna thl cssi olmasi gerek diye düşündüm) bir hata veya bug sonucu falan mi oldu diye düşünmüştüm

Şu anda Thailand romuna THL csc var en iyi sonuc alabileceğim şekil bu mudur acaba?

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Ben samfw den geçen ay THL ye geçtiğim için mi güncelleme gelmiyor, Türkiye cihazi. THL de olup güncelleme alan var ama, bugüne kadar hiç TUR csc kullanmadim güncelleme sorunu da yaşamadım, güncelleme politikası mi değişti.

Evet bende one ui 5 deyim.topkam 3 kişi direniyoruz

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

95'ten sonra tekrar 100'e çıkmiyor mu onda? Ayrıca bugün kendimi çektim 100 olur olmaz. Genel anlamda memnunum ama bir güncellemeye bu kadar değişmesi garip geldi. Test etmeye devam. Hat takılı değilken 6 saati falan bulmuştu

bu süre.

$u anda 83'te, ekran süresi 1 buçuk saat. Kalan süre 1 gün 5 saat, toplam süre 1 gügn 12 saat görinüyor. Aslinda beklenen kullanım süreleri çok iyi görünüyor. Sadece o yüzde birlik bekleme süresi kafama takıldı.

• Ben son güncellemeyi yaptım az önce. Şimdilik bir şey fark etmedim.

• Telefonumu öğlen saatlerinde güncelledim ama 6.1.1 değil 6.1 olarak yazıyor. Sizde de öyle mi?

Edit:Tabletimde 6.1.1 yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker-190e -- 16 Eylül 2024; 22:32:23 >
  • developer.84 kullanıcısına yanıt
    Swftool dan sadece csc değişimi yaptıysanız ota dan gelmiyor.
    Odin ile tam rom yüklediyseniz gelmesi lazım.

• Evet hocam samfw den sadece csc değişimi yaptım. O zaman odin ile tam rom yükleyeceğim mecburen. Home csc ile kursam olur sanırım şimdi baştan kuracak zamanım yok, one ui 7 de temiz kurulum yapacağım.

• Çok önemli değil fakat yeni güncelleme de 16x ve 19.9x arası yakınlaştırmada bir hata olduğuna dair paylaşımlar gördüm. Kendim de deneyerek bu sorunu teyit ettim. 16x ve 19.9x arası değerlerde bir işleme bugu var, diğer değerler sorunsuz çalışıyor.

Hatayı X üzerinden Samsung Mobile'a ilettim.

Bu arada: Kamera yazılımında ki zoom geçişleri çok daha akıcı hale getirilmiş, özellikle video da zoomu bir deneyin eskiye göre baya ilerleme var.

15x
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

16x

19x Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

20x Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

30x Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 16 Eylül 2024; 23:14:50 >

• stalker-190e kullanıcısına yanıt
    Evet bendede aynı.

• ahmedselim A kullanıcısına yanıt
    Şimdi Samfw den tekrar TUR yaptım, indiriyor. Yükledikten sonra tekrar THL yapacağım. One Ui 7 ile de odinden temiz kurulum yaparım artık. Eyvallah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: developer.84

Ben samfw den geçen ay THL ye geçtiğim için mi güncelleme gelmiyor, Türkiye cihazi. THL de olup güncelleme alan var ama, bugüne kadar hiç TUR csc kullanmadim güncelleme sorunu da yaşamadım, güncelleme politikası mi değişti.

THL kendi basina tek dallanmayla guncelleme seruvenine essiz isimlendirmelerle devam ediyor...

Asagidaki adresten THL veya baska bir ulkedeki hedef hangisi ise o ulkenin yazilimlarindan biri olmali ve o hangisi olursa olsun csc bl ap filan bunlarin isimlendirmesine kadar hepsi ayni olmak zorunda ki guncelleme bu uygun isimlendirme uzerine alsin. Aksi halde alamaz. Bu sorun ve cozum herhangi bir ulke icin de gecerlidir ...

https://samfw.com/firmware/SM-S918B

Dedigim gibi sansa bazi ulkelerde sadece csc degistirmek kafidir TUR / ILO / XSE gibi kendi iclerinde gecis yazilim atmadan yapilabiliyor.

Benzer aklima gelmeyen nice baska ulkeler de olabilir ...

Hicbir zaman EUX ile TUR bir olmaz ama ilerde de aynisi olabilir de ... Yani kistas bakmakta ona gore firmware indirmek gerekebilir de gerekmez de .

THL kendi basina dallamasi iste esi benzeri yoktur :) :

TUR yani Turkiye de ise misal ILO Israil ile her ay ayni isimlendirmeyle guncelleme almaktadir ama EUX ile farkli ...

Bu gercekten onemli. Bunu anlamadan ve dikkat etmeden sadece csc degistirmekle guncelleme alir demek beyhudedir .... Benzer dallanma isimlendirmedeyse sadece csc kafi ama degilse home_csc ile de yazilimi uygun hale getirilebilir.

Daha da detay var sart degildir ama elinizde indirilmis istenen ulkenin eski firmware i de varsa onda da dikkat edilecek seyler vardir ama o kadarina da simdilik bu cevabimda fazlaya kacar gibi ve kafalar karismasin en son yazilma ( firmware ile ) yola devam edin .

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

Kamera lenslerin bazilarinda parmak izi gibi bir tur leke var ve isiklarin yansidigi nesnelere ve isik kaynaklarinda haleler huzmeler yapiyor. Yani lensi temizleyin SIK SIK cekmeden once ...

Bence tasarim hatasi keske dikey olmasa yatay yukarda olsa parmak erisimi de ister istemez olmaz...

• Merhaba arkadaşlar
    Arama ekranında isim soyisim çok büyük çıkıyor ve ekrana sığmıyor. Ayrıca fotoğrafın bayağı altında çıkıyor isim. Üst taraf boş kalıyor. Biraz saçma olmuş. Sizde de öyle mi. Bir çözümü var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19751976197719781979
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.