Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.212
Cevap
98
Favori
231.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1...80...158159160161
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Xiaomi ve Redmi konusunda haklısınız. Yazılımsal problemi çok. Fakat bizim s23 fe'de sorunsuz değil. batarya konusunda kötü, halen boşta %7-12 işlemci kullanımı var. Wifi kapatıp mobil veri açınca halen ara sıra mobil veri açılmamış gibi davranıyor. İlk aldığımdan beri bu problemler düzeltilmedi. Mobil veride 5-6 saat ekran süresi bile alamadığımız oluyor. 5G açınca telefon çabucak ısınıyor. Isınma kaynaklı ara sıra takılmalar oluyor. Oneplus 15 ise 10-12 saat ekran süresi verebiliyor. Gördüğüm karşılaştırmalarda Iphone kadar akıcı çalışıyor . Ekranda Dc dimming var ve gözün daha az yorulmasını sağlıyor. Samsung'un ise bu durum umurunda değil. Telefonu kullanacak olan sizsiniz karar sizin elbette.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bende boştayken fazla pil tüketmiyor. Misal gece 8 saat boyunca %5 pil tüketiyor. Ancak ekran açıkken deli gibi pil tüketiyor. Ben mobil veride 4.5 saat ekran süresini geçemiyorum.

Hanım kullanıyor, akşama kadar mobil veri. Çalışıyor, çok bakamıyor telefona. 24 Saatlik zaman diliminde 3-4 saat arası ekran süresi alınıyor nacak. Wi-fi ile 5 saatler görülebiliyor.

Onun dışında başka bir problemi yok, akıcı, ekranı güzel. Bende İnfinix hot50 pro + var, hanımın telefonu biraz kullanıp kendi cihazıma geçince kağnı gibi geliyor benim cihaz.

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Haziran' ın son günü Haziran güvenlik güncellemesi geldi cihaza. 282 MB büyüklüğünde. SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Normalde günde 1 kez şarj ettiğim zaman zaten ucu ucuna yetiyordu da, şimdilerde cpu kullanımını sınırlamama rağmen iyice hızlı gitmeye başladı.
    Cihaz bakımından bu ayarı seçmek daha mı hızlı götürmeye başladı pili anlamadım.
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkkezforumkullanangenc -- 3 Ağustos 2026; 4:37:54 >

• ilkkezforumkullanangenc kullanıcısına yanıt

Benim 2. tel bu bataryasıda bulunmuyor kolay kolay bunun dejide vb. yoktu. demax diye bir yerden geçen gün sipariş edip kendim değiştirdim. bakalım ne olacak, eski bataryayıda atmadım saçma sapan bir yerden aldım 3-5 aya eskisini aratabilir batarya. Ama s23 tam bir mühendislik faciası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 3 Ağustos 2026; 9:9:59 >

Bataryayı garanti bitmeden servise değiştirttim, fark edilir bir değişim olmadı. Telefonun işlemcisi verimsiz ve yazılımı optimize değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    S23FE malûm One UI 9 ve Android 17 ile birlikte güncelleme ömrünü dolduracak (1 yıl daha 3 ayda 1 güvenlik güncellemesi gelecek o ayrı) lakin telefon tanıtılmadan önce aslında Android 18' e kadar günceleme alacağı söylense de sonrasında Android 17 son güncellemesi olacak şekilde piyasaya sürüldüğü söyleniyor 👇

x (formerly twitter)
    Tarun Vats (@tarunvats33) on X
    https://x.com/i/status/2085332758771982630

• 
Sayfa: önceki 1...80...158159160161
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.