< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (129. sayfa)
-
-
Hala s23fe satma peşinde samsung bey
-
Üstad Pil Sorunundan dolayı Değişime verdim cihazı S24Plus aldım pil konusunda bir problem yok 1.5gün gidiyor üstelik %7 %5 gibi durumlarda telefon kasılıp kapanıyordu gerçekten pille alakalımıdır acaba pili değiştirip denemek lazımdı Ya pil ya ekranla alakalı bir sorun var bu cihazlarda yada parça tedarik kısmında başka farklı parçalar kullanılmış Hepsinde de Böyle sorunlar oluşmuyor
-
E normaldir çok eski bir cihaz değil hatta belki de s21 fe bile satıştadır sitesindequote:
Orijinalden alıntı: MARCOHala s23fe satma peşinde samsung bey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
s21 fe 2.nesil 5 basar bu s23 fe ye.
-
%5'e gelince benim telefon da kasılmaya başlıyor ve bataryası çabuk bitiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung 28 Ekim'de Galaxy AI için yeni dil desteğini verecek(Flemenkçe) ve ya aynı tarihte ya da ondan kısa süre sonra Türkçe dil desteği gelecek. Kaynak: sammobile.
sammobileGalaxy AI to support more languages starting next weekhttps://www.sammobile.com/news/galaxy-ai-to-support-more-languages-starting-next-week -
One ui 7 ile pilin iyileşme ihtimali olur mu sizce? Batarya hariç performansı üst seviye bi cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nomad_ -- 23 Ekim 2024; 13:45:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakalım ne zaman gelecek en erken 2025 yılında geleceği söyleniyorquote:
Orijinalden alıntı: _Nomad_
One ui 7 ile pilin iyileşme ihtimali olur mu sizce? Batarya hariç performansı üst seviye bi cihaz
Bence daha fazla iyileşme olmaz. Exynos 2200'ün çıkış yaptığı S22 serisi daha kötü. Düzelte düzelte anca S23FE kadar oldu.
-
değişimi servis mi teklif etti?
Yok üstad Hepsiburada ile değişim kampanyasına verdim ek takas desteği ile 18.500e gitti cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 23 Ekim 2024; 16:41:31 > -
Bu cihazi satın almayın. Gpsi bile bozuk.
Gps bende de bozuluyor yeni çıktı
Bugün yine aynısı YouTube dan video izlerken cihaz sıcaklık oldu ve şarjı bitirdi son 2 haftadır böyle bir sorun yoktu...
Telefon google haritalara girince kasmaya başlıyor fırlatıp atacağım en sonunda
Bende samsung değişim kampanyası ile aldım s23fe 256 modelını. Sarj sorunu vs okudugum yorumların hiçbirini yaşamadım . Gayet stabil çalışıyor. iş yerinde sabah 9 akşam 6 çalışıyorm sabah %100 ile evden çıkyıorm eve geldğmde % 50 duruyor şarjı oyun vs yok .
-
vay bunu da ilk defa duyuyorum. Samsung sanrım bu konuda iyice saçmaladı . Haritalar android cihazlar ile en iyi performansı veren uygulamalardır aslında .
-
Bende google haritaların normal kısmı kasmıyor, navigasyona girince kasıyor. Sanki 5-6 yıllık bir chip kullanıyormuşçasına.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Galaxy AI sonunda Türkçe desteği eklendi Ayarlar/Genel Yönetim/ Dil Paketleri yolu ile Türkçe dil seçeneğini indirebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X