Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.631
Cevap
118
Favori
187.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mobil veri ile dışarda 4,5 saat ekran süresi anca veriyor yani gerçekten bu şey gibi oldu Windows Vista İlk çıktığında geçiş evresi olduğu için çok olumsuz yorumlar almıştı sonra 7 çok sevildi insanlar tarafından 8'de ekeza öyle ama 8.1 de çok kötüydü sonra Windows 10 a geçtik Windows 10'da herkes için harikaydı bizim cihazda aynı böyle s20 fe kim bilir milyonlar satmıştır dünyada herkes çok severek kullandı Ben de dahil sonrasında gelen s21fe s20fe kadar tutmadi sonra fe cihaz yapmayacağız dediler 22 serisinde çıkarmadılar s23'te tekrar çıkardılar biz aldık hatta bildiğiniz a54 kasasındaki bir telefonu kullanıyoruz ama şöyle de bir sıkıntı var Ben bu telefonu almadan önce YouTube'da gerçekten hem yerli hem yabancı çok fazla video izledim herkes bu yeni işlemcinin o kadar ısınmadığını verimli çalıştığını pilinin iyi gittiğini söylüyordu tabii alıp kullanana kadar. Cihaz ilk kurulum yaparken bile hata yaptığımı anladım. Şarjı hemen azaliyordu ve cihaz alev almıştı adeta. Samsung bize bir güzellik yapıp s24 fe ile bu cihazları değiştirsin 😅 olsun bitsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Üstad Pil Sorunundan dolayı Değişime verdim cihazı S24Plus aldım pil konusunda bir problem yok 1.5gün gidiyor üstelik %7 %5 gibi durumlarda telefon kasılıp kapanıyordu gerçekten pille alakalımıdır acaba pili değiştirip denemek lazımdı Ya pil ya ekranla alakalı bir sorun var bu cihazlarda yada parça tedarik kısmında başka farklı parçalar kullanılmış Hepsinde de Böyle sorunlar oluşmuyor

• Can851 kullanıcısına yanıt

s21 fe 2.nesil 5 basar bu s23 fe ye.

• MrChame kullanıcısına yanıt
    %5'e gelince benim telefon da kasılmaya başlıyor ve bataryası çabuk bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 28 Ekim'de Galaxy AI için yeni dil desteğini verecek(Flemenkçe) ve ya aynı tarihte ya da ondan kısa süre sonra Türkçe dil desteği gelecek. Kaynak: sammobile.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]sammobile
    Galaxy AI to support more languages starting next week
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-ai-to-support-more-languages-starting-next-week
  • One ui 7 ile pilin iyileşme ihtimali olur mu sizce? Batarya hariç performansı üst seviye bi cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nomad_ -- 23 Ekim 2024; 13:45:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Nomad_

One ui 7 ile pilin iyileşme ihtimali olur mu sizce? Batarya hariç performansı üst seviye bi cihaz
    Bakalım ne zaman gelecek en erken 2025 yılında geleceği söyleniyor

• _Nomad_ kullanıcısına yanıt

Bence daha fazla iyileşme olmaz. Exynos 2200'ün çıkış yaptığı S22 serisi daha kötü. Düzelte düzelte anca S23FE kadar oldu. SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

• MrChame kullanıcısına yanıt
    değişimi servis mi teklif etti?

• hannibal kullanıcısına yanıt

Yok üstad Hepsiburada ile değişim kampanyasına verdim ek takas desteği ile 18.500e gitti cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 23 Ekim 2024; 16:41:31 >
  • Bu cihazi satın almayın. Gpsi bile bozuk.

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    Gps bende de bozuluyor yeni çıktı

• Bugün yine aynısı YouTube dan video izlerken cihaz sıcaklık oldu ve şarjı bitirdi son 2 haftadır böyle bir sorun yoktu...

• Telefon google haritalara girince kasmaya başlıyor fırlatıp atacağım en sonunda

• Bende samsung değişim kampanyası ile aldım s23fe 256 modelını. Sarj sorunu vs okudugum yorumların hiçbirini yaşamadım . Gayet stabil çalışıyor. iş yerinde sabah 9 akşam 6 çalışıyorm sabah %100 ile evden çıkyıorm eve geldğmde % 50 duruyor şarjı oyun vs yok .

vay bunu da ilk defa duyuyorum. Samsung sanrım bu konuda iyice saçmaladı . Haritalar android cihazlar ile en iyi performansı veren uygulamalardır aslında .

Bende google haritaların normal kısmı kasmıyor, navigasyona girince kasıyor. Sanki 5-6 yıllık bir chip kullanıyormuşçasına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy AI sonunda Türkçe desteği eklendi Ayarlar/Genel Yönetim/ Dil Paketleri yolu ile Türkçe dil seçeneğini indirebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.