Ben instagrama s21 Fe ile yükleme yaparken hikaye vs gayet net bir sorun yaşamıyorum videoları 4k 60 fps de çekip yüklüyorum.1080p de belki bozulma oluyordur |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (98. sayfa)

-
-
Bugün mağazaya 12’yi ne kadara alıyorsunuz diye sordum, sıfır ayarında cihaz. 17 bin dediler. Saat hediyesi isterseniz 14 bin verebiliriz dediler. Sitedeki fiyatlar hikaye gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon değiştirme kampanyasından yararlanan arkadaşlara eski telefon tutarları web sitesindeki belirtilen tutardan mı yatırıldı yoksa fiyatı düşürerek yatırılan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Dostum icinde bulundugumuz durumda böyle bir ihtimal görmüyorum. Ben mayis 2022de s21i 6500 e mal ettim. Ikinci eli nedir acip bakmadim ama daha düşük değildir. Iphone 11in 18 bin ettigi yerde s23 hayli hayli 22.500 eder (ikisini de 128 gb aldim)
Son paylaşımlar harikulade olmuş. Sağ olun
Rica ederim. Merak eden diğer arkadaşlar da bakabilir. Mkm_tv_
S23 için sipgen kılıfların fiyatı ney öyle ya gerçekten şaşırtıcı.
S23 ile paylaşılan storylere baktım gerçekten çamur gibi.
Ben iphone 11 kullanıyorum kalite hiç bozmadan instagrama story atıyor.
S23 kullanan arkadaşlardan ricam; İnstagrama story atıp ekran görüntüsü atar mısınız buraya?
Sadece galeride güzel gözüken fotoğrafı ben ne yapayım? :)
İnstagram kalite olayı telefonla ilgili değil hesabınızın takipçi sayısı önemli. Örneğin bizim bu hesabımıza s22 ile video yükledim 4k örnek hepsi
www.instagram.com
Multimedya Ekran Sistemleri (@oto.multimedya) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/oto.multimedyaBu da yan hesabımız aynı reels videoları 14 pro max ile yüklendi.
www.instagram.com
Emr Garage (@emr_garage) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/emr_garage
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 5 Şubat 2023; 23:0:21 > -
Xs maxe 10800 veriyor samsung s23 icin indirimlerle falan uste kac para vermemiz gerekir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon ve Hepsiburada'da satışa çıkmasını bekleyin. Spigen'in bu 2 ticaret sitesiyle anlaşması var. Kampanyalarla bu iki siteden daha ucuza temin etmek mümkün.
Bende 44klık sayfada var hocam. Story olarak atın bakalım videoları nasıl kalite düşüyor. Reelste veya post atarak fotoğraf paylaşınca çok düşürmüyor.
Pil performansı konusunda da haberlerinizi bekliyoruz hocam
Reklam işi ile uğraşıyorsanız ya da instagram da sürekli video tarzı hikayeler paylaşıyorsanız android ile instagramın arası hala iyi değil. Fotoğraf konusunda eskiye göre çok daha iyi paylaşımlarda. Instagram öncelikli ise iphone tercih edilmeli.
Mali müşavirim, bilmediğiniz konuda muhalif olacağım diye saçma sapan yorum yapmak zorunda değilsiniz, ortada teknik bir konu ve suç var.
Bu işi yapan herkes aynı kanunlara tabi, aynı şartlarda kampanya yapıyor, mal satıyor. Bu adamlar aleni vergi kaçırıyor. Senden, benden aldığı (fiyatın içine KDV diye kattığı) halde devlete ödemiyor, cebe atıyor. Neyini savunuyorsun?
Vergi sistemine hakimsen özelden konuşalım?
-
Hocam karşılarında bir geri alım ekranı var, bizim sitede seçtiğimizden daha ayrıntılı olarak bütün bilgileri giriyorlar, sistem de bir fiyat çıkarıyor.
Ben de sitede 25k görünüyor, artı geri alım desteği ile 29k oluyor, benim cihazımda kusur mu var dedim. Hayır kusur yok, sistem bu fiyatı veriyor ve o fiyat üzerinden işlem yapıyoruz dediler. Kullandıkları ekranı bana da gösterdiler, doğru söylüyor adamlar.
Yani ek alım desteğinde oynayamazlar belki ama cihazın alım fiyatında oynayabiliyorlar, sizin sitede gördüğünüz ön teklif, burada çıkan rakam geçerli diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 5 Şubat 2023; 23:34:40 > -
Hocam ilk şarjınızı bitirip öyle mi yaptınız yoksa direkt şarj ettiniz mi?
-
Bariz görüntü kaybı var maalesef , halen daha… Instagram sorunu devam ediyor üzücü çok iyi kamerası var , fakat android cihazlar sosyal medya cihazı değil maalesef halen.. sırf bu yüzden s21 den iphone 13 geçtim yoksa bırakmazdım androidi… hayırlı olsun arkadaşlar cihazlarınız tekrardan. Herkese iyi forumlar..
Anladım hocam. Benim iphone 11’e 15500 çektiler, üzerinde toz dahil yok. Çok fiyat kırarlar mı acaba? Size kaç para fiyat çıkardı site ve gelen eleman kaç çıkardı yazabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X