< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (588. sayfa)

-
-
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s23-128-gb-8-gb-ram-samsung-trkiye-garantili-p-HBCV00003Z341V?magaza=MARTEKNOLOJ%c4%b0&url_src=and-product-detail
S23 128 lik 22679 su an bilginize..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, s23 var elimde. Video izleme uygulamalarında örneğin youtube, amazon prime gibi tam ekran yaptığımda yatay ekran kullanımında sağ ve sol taraflarda siyah boşluklar kalıyor. Amazon prime da daha fazla bir boşluk var. Disney plusda herhangi bir problem olmuyor. Ayarlardan kamera gizleme tam ekran uygulama gibi ayarları yaptım ama farketmiyor. Telefonun en boy ekran oranıyla alakalı gibi duruyor ama bir çözümü var mı acaba?
-
Ve vFlat var. Ben artık onu kullanıyorum. Cam scaner ı bıraktım. Daha başarılı buldum.
2 parmakla Çekip genişletince tam ekran olmuyormu? Yada o büyütmemi hoşunuza gitmedi
-
Prime uygulaması ile ilgili bir durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube'da biraz crop yaparak sorun çözülüyor ancak prime da pek başarılı değil. Disney plus kusursuz şu anda belki ileride düzelir teşekkürler.
-
-
Evet bende onu keşfedince cam scaner ı bıraktım kullanmayı.
Vflat mı? Bu mantıkla yazılımla düzelecek bir şey diyebiliriz.
Birde geçen bir karşılaştırmada instaya atılan fotoları kıyaslıyorlar s23 ip14 den daha ayrıntılı yüklüyor. Samsung yavaş yavaş düzeltiyor
Konuya bu olayla ilgili yazmıyorum aslında ama kendimi tutamadım yine.
vflatı'ı en başta konuda bir arkadaşımız önerdi nickini hatırlayamadım ama AVUKATtı mesleği sanırım. kendisine tekrardan teşekkür ederim o günden beri bunu kullanıyorum.
Benimde yazılımla büyük bir iyileşme beklememin sebebi bu uygulama. 3.parti bir uygulama bile böyle bir sonuç çıkarıyorsa snapdragon gen2 gibi bir güç var samsungun elinde, metin tarama özelliğini 3.parti uygulamalardan daha iyi yapabilir. Yapamıyorsa kapatsın dükkanı gitsin diyesim geliyor :)
-
S23 s23 s23 yazan sayfayı merak ettim
Vflat gerçekten de bu alandaki en iyi uygulama olabilir.
Ama PDF özelliği paralı. Aylık 3 hal vermiş.
Premium da çok pahalı.
Fotoğraf olarak idare edilir.
Bugün paylastigim kılıf çok ağır hissettirdiği için iade edeceğim o yüzden mesajı sildim.
vFlat'ı size ben önermiştim. İşinize yaradıysa ne mutlu. Yıllardır vFlat kullanıyorum. Belge fotosu çekip yollamak için hiçbir zaman telefonun ham kamerasını kullanmam. Kamera ne kadar üst düzey olursa olsun profesyonel olarak vFlat kadar temiz ve pürüzsüz çekemiyor. Telefon firmaları kamera lenslerini üretirken belge odaklı değil görüntü odaklı yaklaşıyorlar meseleye çünkü. 2. plana atıyorlar ister istemez.
Teşekkürler hocam. S23 için bu tarz faydalı uygulamaları ya da en çok kullandıgımız paylaşsak güzel olur aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 7 Nisan 2023; 1:36:38 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 7 Nisan 2023; 1:48:4 >
-
genius scanner mı neydi hocam. Amacaı tarama olan programlarda işleme yüksek kontrast seviyesinde yapıldığı için optik bulanıklığı da götürür.
Telefonun kendi uygulaması tarama yapsa da üçüncü parti programlar kada iyi tarayamıyor. Birde üstüne optik olarak farklı bir lens kullandıkları için üst kısımda bulanıklık oluyor telefonu yatayda masada duran objeyi çekerken.
En güzel taktik şu anda belge çekmek için vflat gibi ücünceü parti uygulamalar. Adobe scan'da güzelmiş. Amaç yakından renkli foto çekmek olmadığı için taramada bu programlar güzel kotarıyor.
Diğer bir çözüm yöntemi ise çok noktalı odaklama. Samsung bunu çok rahat yapar. Madem lensin oluru bu, tasarım kaynaklı bir bulanıklık bundan hem fikiriz. O zaman bir sağ alt orta ve sol üste olacak şekilde 3 farklı fotoyu anında çekip birleştirecek. Hatta zaten donanım katmanında raw çektikleri için derinlik bilgisi de oluyor fotolarda, focus ile de çok rahat oynayabilirler. Aklı başında bir mühendisin aklına bu çözüm gelip de bunu yaptığı zaman problem çözülecektir.
Benzerini denedim çünkü, telefon sabitken 3 farklı odaktan foto çektim ve photoshop da align edip sonra stack focus yaptım, her yeri cam gibiydi. 1sn de 25 ay fotosu çekip birleştiren bir yapay zekası varken bu çıtır çerez kalır samsung için :D
-
Günlük 10 15 belge çekip pdf olarak gönderiyorum. Bu kamera konusu çıktığında yazmıştım adobe scan kullanın diye.
Kamerayla çekip gönderen biri zaten işi bilmiyordur. Kalite ve işlevsellik için bu tür programlar gerekli. İphone üzerinde bile adobe kullanıyoruz. Yurtdisi delinin biri taş attı medyada gündem oldu. Biri de çıkıp demiyor iphone 14 de tüm köşelerde tam netlik sunmuyor. Diyafram açık her kamera böyledir. Tabiki Samsung bunu ultra gibi oto focuslu geniş açı kamerayla yapabilirdi. Hatta gerek yok yapay zeka dedikleri saçmalık aynı uygulamalar gibi çalışıp belge olduğunu anlayarak doğru çekim yapabilirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X