Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.335
Cevap
685
Favori
2.619.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam uygulamalar kısmından modlar ve rutinleri pil kısmından kısıtlanmamış olarak ayarlayıp denediniz mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt

S22 de gece uyurken ben de güç tasarruf modunu açıp sabah kapatıyordum. Yalnız S23 de yüzde 1-2 şarj gittiği için gece boyunca kullanmıyorum. Ek olarak güç tasarrufunun çok sık açılıp kapatılması arka planda bildirimleri, çalışmaları etkilediğini düşünuyorum s23 de hala gözlem aşamasındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4hill kullanıcısına yanıt
    Cihaz plus sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huddleston kullanıcısına yanıt

"Batarya koruma" dediğiniz ayar "pil koruma" mı? Aslında yanlış bilmiyorsam İphone da bu ayar var diye biliyorum gece şarja takanlar için 4-5 saatte şarj ediyor bataryayı korumak adına. Siz gece 12 de koydunuz, yaklaşık 01:30 da %85 olacak şarj sonra 6:15 e kadar yüzde 85 de şarj vermeye devam edecek (gerçi yeni telefonlarda akım kesiliyor deniyor dolunca) 6:15 de hızlı şarj devreye girecek ve siz kalkana kadar yüzde yüz olacak doğru anladıysam.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• daha sağlıklı olacağını düşündüğüm artı/eksi değerlendirmemi 7-10 gün kullandıktan sonra yapacağım. cuma akşamı yeni telefonuma göç sağladım. dün akşam %100'de %1'e kadarki kullanımım aşağıdadır. Haftasonu evde olduğumdan genel kullanım senaryom değildir. Herkesin zaten farklı çıkar. Netflix neredeyse 3,5 saat izlemişim ki video izlemek ekran süresi kullanımında etkili. bütün izlediklerim hdr ve dolby atmos'lu içeriklerdi. yarısını kulaklıkla yarısını telefonun kendi hoparölerinden izledim. netflix dışında yoğun müzik dinleme gerçekleştirdim. neredeyse 3-4 saat aralıksız dinlemişimdir. yüksek kalitede dinlemeye olanak sağlayan batarya düşmanı kodekler aktifken, ayrıca dolby atmos içerikli şarkıları da birkaç farklı kulaklıkla yine denedim. ekşi sözlük ve donanımhaber kendi uygulamasından, diğer internet trafiklerim genelde samsung internet tarayıcısındandı. bir daha böyle %1'e kadar düşürmem zaten. sadece merak. haftaiçi iş güç derken daha olması gereken kullanım olacaktır.

not: Netflix hariç doğal renk tonunu kullandım, Netflix içeriklerinde canlı renk tonunu. hdr içeriklerinde canlı tonu kullanmak ve diğer şekilde doğal renk tonunu kullanmak benim için daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gios -- 19 Şubat 2023; 16:8:35 >

• MhmtBey M kullanıcısına yanıt

düz s23 256gb hocam

• yanlış aldığınız ss i direk silme imkanı güzel bilgilendirme olmuş teşekkürler

• khan143 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. 6.15'e kadar yüzde 85'te kalıyor batarya, daha sonra kalkmaya çok yakın yüzde yüz olup, çok fazla yüzde yüzde kalmadan ben almış alıyorum şarjdan. Aslında dediğim gibi bunlar zaten telefon, silikon, batarya üreticileri tarafından zaten düşünülen şeyler ama maksat kafayı daha da rahatlatmak.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

Bana kalırsa şimdiden fena değil.

GoodLock'un "Routines+" yazılımını yükleyin. Ek özellikler açılıyor.

• Oyunbüs kullanıcısına yanıt

Adaptif pil açık olduğu için telefon beni öğrensin diye umuyorum ama öğrenemeyecek sanırm:) en son çare dediğiniz gibi kisitlanmamis yapacağım gibi duruyor onu yapınca zaten hiç uyku moduna alinmayanlar kısmına gidiyor.

• Good lock kurmadan kuramıyor muyuz routines+ yi?

• bu good lock dediğiniz nedir? kurmamız ne gibi pozitif etkiler edecek? bazı şeyleri modife etmemize mi yarıyor?

Hocam pili kısıtlanmamış yaptığınızda o kısımda bir değişiklik olmaz ve geliştirici seçeneklerin de bekleme modundaki uygulamalar kısmında yukarıdaki resimde olduğu gibi kullanılmadığı zamanda ayarlarında herhangi bir değişiklik olmaması için sistem muaf tutuyor. Yani aşağıdaki resimdeki kısımlara geçmesini önlüyor zaten 2 ayarı var.

• Bende araç kullanma rutinimi paylaşayım fikir alan olur belki. İlk iki adımdan sonra son aşamada bana 4 tane eylem sunuyor ben duruma göre seçim yapıyorum.
    1-direk eve gidiyor
    2-haritalar uygulamasını açıyor(otomatik GPS de açılıyor)
    3-hiç bir eylem yapmadan anasayfaya dönüyor
    4-radarbot diye bir uygulama var beyaz güvercinleri, kameraları gösteriyor hızlı sürmem gerekiyorsa bunu açıyorum (GPS otomatik açılıyor)

• Dizi ve video izleyip yüksek ekran süresi alınca buraya atılıyor ve diğer kullanıcılar benimki niye az filan diyor arkadaşlar videolar en az yiyenler 10 saat üstü çok rahat görürsünüz sadece dizi izleseniz herkesin kullanımı farklı her senaryoda 8+ saat vermesi imkansız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bildiğim kadarıyla hayır hocam. GoodLock bir çok Galaxy telefon özelliğini geliştiren bir ana uygulama. Onun yanına kardeş uygulamalar kuruyorsun.

Benim favorilerim:

Routines +

HomeUP

NiceShot

NiceCatch

Camera Assistant

RegiStar

SoundAssistant

• s21 fe kullanıyorum. forumu pil muhabbeti. s23 e geliyorum pil muhabbeti. s40 çıksa onda da pil muhabbeti olacak sanırım.

her açtığımda kapatıp telefonu değişirsem samsung almayım diyorum.

• Jester61 kullanıcısına yanıt

oradan buradan kısmadan hakkını vererek dengeli bir kullanımda 5-6 saat arası erkan süresi bence ideal.

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.