< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (269. sayfa)

-
-
S22 de gece uyurken ben de güç tasarruf modunu açıp sabah kapatıyordum. Yalnız S23 de yüzde 1-2 şarj gittiği için gece boyunca kullanmıyorum. Ek olarak güç tasarrufunun çok sık açılıp kapatılması arka planda bildirimleri, çalışmaları etkilediğini düşünuyorum s23 de hala gözlem aşamasındayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz plus sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
düz s23 256gb hocam
yanlış aldığınız ss i direk silme imkanı güzel bilgilendirme olmuş teşekkürler
Evet hocam. 6.15'e kadar yüzde 85'te kalıyor batarya, daha sonra kalkmaya çok yakın yüzde yüz olup, çok fazla yüzde yüzde kalmadan ben almış alıyorum şarjdan. Aslında dediğim gibi bunlar zaten telefon, silikon, batarya üreticileri tarafından zaten düşünülen şeyler ama maksat kafayı daha da rahatlatmak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana kalırsa şimdiden fena değil.
GoodLock'un "Routines+" yazılımını yükleyin. Ek özellikler açılıyor.
-
-
Good lock kurmadan kuramıyor muyuz routines+ yi?
bu good lock dediğiniz nedir? kurmamız ne gibi pozitif etkiler edecek? bazı şeyleri modife etmemize mi yarıyor?
-
-
Bende araç kullanma rutinimi paylaşayım fikir alan olur belki. İlk iki adımdan sonra son aşamada bana 4 tane eylem sunuyor ben duruma göre seçim yapıyorum.
1-direk eve gidiyor
2-haritalar uygulamasını açıyor(otomatik GPS de açılıyor)
3-hiç bir eylem yapmadan anasayfaya dönüyor
4-radarbot diye bir uygulama var beyaz güvercinleri, kameraları gösteriyor hızlı sürmem gerekiyorsa bunu açıyorum (GPS otomatik açılıyor)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dizi ve video izleyip yüksek ekran süresi alınca buraya atılıyor ve diğer kullanıcılar benimki niye az filan diyor arkadaşlar videolar en az yiyenler 10 saat üstü çok rahat görürsünüz sadece dizi izleseniz herkesin kullanımı farklı her senaryoda 8+ saat vermesi imkansız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla hayır hocam. GoodLock bir çok Galaxy telefon özelliğini geliştiren bir ana uygulama. Onun yanına kardeş uygulamalar kuruyorsun.
Benim favorilerim:
Routines +
HomeUP
NiceShot
NiceCatch
Camera Assistant
RegiStar
SoundAssistant
-
s21 fe kullanıyorum. forumu pil muhabbeti. s23 e geliyorum pil muhabbeti. s40 çıksa onda da pil muhabbeti olacak sanırım.
her açtığımda kapatıp telefonu değişirsem samsung almayım diyorum.
-
oradan buradan kısmadan hakkını vererek dengeli bir kullanımda 5-6 saat arası erkan süresi bence ideal.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X