< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (211. sayfa)

-
-
Valla anlamadım hocam,
Eline yüzüne bulaştırdılar bence bu işi,
Güney Kore irtibat epostası olan var mı :)
-
Çok sağ olun hocam.Herkes sağlıkla kullansın inşallah cihazlarını.
S22 ultra sonrası bakalım nasıl ilerleyecek aşkımız :)
Daha hafif ve daha tutulabilir olması şu anda mutlu etti beni.
Kurulum işlerimiz bitsin bakalım.
Çift hat kullanmak konusunda rahatsız edicem sizi affınıza sığınarak eğer sorun yaşarsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ses konusundan kimse bahsetmemiş. hoparlör nasıl? ldac destekli bluetooth kulaklık kullananlar geliştirici ayarlarından ldac 990kbps ayarladıktan sonra kayıpsız şarkı dinlerken takılma vs. oluyor mu merak ediyorum.
-
S23 Base 256GB:
%45le açtığım telefon ilk kurulum vesaire yüküyle 1.5 saat SOT ile %5'e indi.
Ardından dün 23.00 gibi %100 olunca şarjdan aldım, gece 2'ye doğru %80 ile uykuya daldım.
Bugün 11.47 itibariyle durum böyle.
""""""
120 Hz;
Adaptif parlaklık açık fakat manuel olarak %30lara çektim çoğunlukla;
Dark Mode açık;
Ram Plus Kapalı;
İşlemci/pil performans modu Standart, yani ellemedim;
%98 WiFi;
Bluetooth %40 açık;
Konum açık;
Deep Sleep'te uygulama yok henüz;
""""""
Tahminimce @ssavtak hocam telefonu tertemiz kullanıyor :D, bize telefon nasıl yalın kullanılır dersi vermelisiniz :)
Bende 120ye yakın uygulama mevcut, işim nedeniyle bile sadece 50 tane oyun yüklü; hepsi de push notif yolluyor.
Sanırım zamanla deep sleep çalışmaya başlayınca daha iyi değerler alırım gibi.
Önceki telefonum s10e ile screen off time bile en fazla 3 saat oluyordu, o nedenle şu anki duruma bile minnettarım. %0a yaklaşınca tekrar paylaşım yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Horsemen -- 15 Şubat 2023; 14:56:1 >
-
Tamam elimden geleni yaparım. Müsait bir anda ilgileneyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar ucret aliyor hocam onun için
One Plus kullanıcısıyım yaklaşık 4 yıldır.Sizlerin yorumuna da güvenerek değişecek olursam S23+ almayı düşünüyorum nasip olursa ilk Samsung telefonum olacak eğer Allah izin verir alacak olursam yalnız değişim kampanyasın da One Plus almıyorlar sanırım.
Hocam ses konusunu baya bir konuştuk önceki günlerde. Ben bluetooth kulaklık kullanmadığım için ona yanıt veremem. Ama hoparlör sesi manyak kaliteli. Baslar tizler çok iyi. Sanki küçük bir JBL hoparlör olmuş telefon. Yukarıdaki hoparlörün ses kalitesi aşağıdaki gibi kaliteli artık.
Arkadaşlar Samsung Kore'ye ait eposta adresine ulaşabilen yada daha önce ulaşmış olan var mı ?
-
Dolby Atmos aktif edip Youtube üzerinden dolby atmos hdr videosu var onu izleyin bi. Kulaklık takmaya gerek bile kalmıyor baya etkileyici. Her yerden sesin ayrı ayrı geldiğini hissedebiliyorsunuz resmen.
-
Samsung orjinal kulaklık adaptör ile Jbl kablolu kulaklık kullanıyorum Poweramp çıkış hires yüksek kalite ayarıyla dinlemekteyim.Basslar tizler ve midler S22 e göre kiyaslarsak çok iyileştirme gerçekleşmiş.Kulakligim profesyonel değil ama neredeyse kayıpsız ses veriyor.
Fotolari tek tek kaydetmek degil fotolarin hepsine 1 kez bakmaniz lazim sonrasinda hepsini topluca kaydedebiliyorsunuz en azindan whatsappweb de o sekilde telefonda da aynidir diye dusunuyorum
Mesaj!
hoparlörler muhabbetini kaçırmışım teşekkür ederim. kağıt üzerine 32-bit/384kHz ses desteği yazıyor da pratikte nasıl bilmiyorum. kulaklığım sony wh-1000xm5 ve ldac bluetooth üzerinden 990kbps maksimum verebiliyor ki bu da tam kayıpsız değil fakat bu şekilde en yüksek değerlere çıkabilen de ldac destekliler. macbook air'imde ldac desteği yoktu ona harici ldac destekli bluetooth dac aldıydım. kablolu şekilde adaptör aracılığı ile belki dışarıda kullanmak çok sağlıklı olmaz ama evde tabii ki daha kaliteli ses alınabilir. yarın karar değişikliği yaşamazsam samsung bayisinden alacağım gibi gözüküyor. bir yanım da xioami 13/13 proyu bekle diyor.
-
Maalesef mobil de öyle değil hocam.
mesala birisi size 8 tane foto attı fotoların hepsini seçince sağ üste 3 çizgi kaydet/indir çıkması gerekirken 1 den fazla foto seçtiğiniz gibi o 3 çizgi kayboluyor. paylaş/indir-kaydet seçeneği gitmiş oluyor.
ama fotoğraflarda tek tek işlem yaparsanız bu butonlar geliyor. Çok saçmaymış gerçekten. İlla gelen fotoları oto galeriye kaydetme özelliğini açmak gerekiyor tek tek uğraşmamak için. Ama bende var 10 tane grup hergün yüzlerce fotoğraf geliyor belkide internet de biraz baktım da düzgün bir açıklama bulamadım.
-
iPhone'un deve kadar çentiği oluyor oradaki sistem 3D lazer tarayıcı barındırıyor hocam.
Bir de iyi olmak zorunda zaten oradaki sistem; çünkü başka bir biyometrik güvenlik girişi yok.
Açmadığı zaman 6 haneli şifre girmekle uğraşıyorsun.
-
Hayırlı olsun hocam. Ben de S22U'dan geçenlerdenim. Dünya varmış dedim.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X