Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.015
Cevap
168
Favori
881.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berkantkz B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim faydalı oldu

• Arkadaşlar son 2-3gündür s22 cihazımın şarjı çok hızlı bitmeye başladı sizlerde durum nasıl?

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Düz S22 , 2022 Aralık'ta aldım , 3.5 saat ekran süresi veriyor.

• neroXIII kullanıcısına yanıt

120hz aktif mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TxsMelih kullanıcısına yanıt

Evet hocam

Sanırım benim pil ölü, aldığımdan beri 3 saati geçmedi, son zamanlarda da 2 saat. Ekran kırıldı, servis kasa ve pili de değiştiriyormuş ekranı değiştirirken. Bahaneyle pil de değişmiş olacak. Bakalım değişim sonrası umarım düzelir

• Kullanmak isteyen olursa
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

• TxsMelih kullanıcısına yanıt

Hocam bence boşuna masraf yapmayın. Forumda A55 5G konusu var , gayet iyi ekran süreleri alıyorlar. A55'e geçmek daha mantıklı gibi görünüyor. 18k civarında fiyatları ama amiral gemisinden sonra mutlu eder mi bilemedim.

Şuan o fiyatlara çıkamam hocam. Kasa batarya ve ekranı 5400 e değişiyor servis. Keşke zamanında 5 bin fark verip S23 alsaydım

• Arkadaşlar ben geçen hafta Galaxy A55 alıp bir durumdan ötürü paketi açmadan iade etmek zorunda kaldım. Şimdi yine telefon bakıyorum. A55, S23 FE derken S22 bakınmaya başladım. Kullanıcılar bataryadan, bataryanın günü çıkartmamasından şikayetçi. Herkeste aynı durum yaşanıyor mu? Karar veremedim ve inceleme yapmaktan sıkıldım artık alıp kurtulmak istiyorum. Bu üç modelden birini alacağım. Oyun oynayan biri değilim. Sosyal medya, youtube, whatsapp sadece.

• Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt
    Günde en az 2 defa şarj etmek sorun değilse alabilirsiniz. Ancak s23 bu aralar 25k bandına iniyor takip edin yakaladığınız an s22 yerine 5k farkı vererek kafa rahat daha uzun süreler kullanmak daha mantıklı geliyor bana, 5k fazla asla koyamam derseniz s23 fe. Ama düz S serisi dışı almanız tasarım, ekran, çerçeve kalınlığı ekran kasa oranı, kamera, işlemci, teknik unsurlar vs. çoğu özellikten kıstığınız anlamına geliyor. bu yüzden çok büyük bir fiyat farkı olmadığı için s23 yönelmek daha mantıklı

• alicanbo A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya uğraşmak istemiyorum. Uzun süre o şekilde Oppo kullandım, gün içinde şarj düşünmek istemiyorum. A55 veya S23 FE'den birini seçeyim en güzeli. Teşekkürler.

• Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt

S23 hep 31-29bin bandında da idi, o zaman 19-20 bandındaki S22'yi almanın daha mantıklı olduğunu söylüyorduk. şuan trendyolda 25binlere kadar düştü S23. bu durumda fark verilip S23 alınmalı.

S23fe güncelliğinin ekmeğini yiyor yoksa kaba saba bir cihaz. bunlarla aynı klasmanda değil.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Haklısınız gidip test ettim cidden kaba saba bir cihaz ama bilmiyorum yine de hoşuma gitti. Bir de S23'e bakayım. Teşekkürler.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Pazaryerlerinden alırken satıcının kendisi olduğuna dikkat etmek faydalı, mesela trendyol'dan alıyorsanız trendyol satıcılı, hepsiburada'dan alacaksanız hepsiburada gibi. Veya çok güvenilir bildiğiniz satıcılardan almak önemli. Bazen SamsungTürkiye satıcılı da fiyatlar düşüyor. Dün N11 de samsungtürkiye satıcısı krem renk s23ün fiyatını 25.499 yaptı, 500 tl de n11 kuponu kullanarak arkadaşım 24.999a satın aldı. Benzer olarak hepsiburada satıcısı bir kaç gün önce 1000 tl kupon tanımladı ve 26.499 fiyatı 25.499a gelmiş oldu. Bunun gibi fırsatlar sık sık olmaya başladı

• s22

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.R.R Numenor -- 29 Mayıs 2024; 13:40:34 >
  • J.R.R Numenor kullanıcısına yanıt

Hocam pil performansınız nasıl memnun musunuz?

• J.R.R Numenor kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeyi yaptım, pil performansında gözle görülür iyileşme var.

• 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.