Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.318
Cevap
139
Favori
939.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
51 oy
Giriş
  • Adaptif pili kapatan arkadaşlar gözle görülür bir etkisi oluyor mu sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben çekmeye çalıştım. Biraz anlaşılabilir. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

• Arkadaşlar çok istediğim bir özelliği rastgele menülerde gezirken buldum ama şu an bulamıyorum.

Özellik şu, Bluetooth hoparlör bağlı mesela, sadece Spotify sesini Bluetooth hopörlere verebiliyorum. Menüyü kapatınca tekrar bulamadım nereden açabilirim 😂

Edit: Buldum arkadaşlar, ayrı uygulama sesi diye bir ayarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 9 Eylül 2022; 14:59:37 >
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    60 hz ile kullanırsanız o süreleri alırsınız yoksa 5 (+-30dk kullanıma bağlı) saat civarında ekran süresi alırsınız.

Geçmiş olsun yeni cihazda bu kadar kısa sürede bunların oluşması can sıkıcı bir durum,Bunlar Boya atmasımı yoksa parlama şeklindemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratarif -- 9 Eylül 2022; 15:22:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Boya atması değil. Aldığımdan beri sürekli kılıf ile kullanıyorum zaten. Bence bunlar kılıf ile arasına giren toz ve benzeri cisimlerin ya da kılıfın sert plastğinin yarattığı sürtünme hasarları. Kamera çevresinde olanlar parlama şeklinde. Ama yan çerçevedekilerde pürüzlü bir yapıda bu izler. Dediğim gibi oluşmuş sanırım.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

cyrillin arkasındaki beyaz sert plastik korkunç birşeymiş, benim kamera çevresini de mahvetmiş. ülkede skin satan da yok ki güzel bişey alıp yapıştıralım. kılıfı çıkarıp orayı gördükçe deli oluyorum.

• Satın alma arefesinde olduğum ve kozmetik konusunda biraz takıntım olduğu için sordum biraz naif bir yapısı var anladığım tasarım olarak benim şahsi fikrim alternatifsiz 22 ve 22+ ,her güzelin bir kusuru olabilir teşekkürler.

Bu yanlardaki parlama iphone'da da oluyor. Hiç düşürmeseniz, hiç tozlanmasa, cebinizdeki kumaş bile metali bir şekilde zımpara çekecektir. Kılıfın içinde bu şekilde olması da normal. Ben kılıfsız iphone 6 ve s20 kullandım. Kenarlardaki parlamayı hatırlıyorum. Ürün elbetteki eskiyecek, bu konuya çok takılmayın derim. 90 liralık şeffaf basit bir kılıf kullanıyorum. Önceki telefonlarım hepsi kılıfsız kullanırken ilk haftalarda ufak kazalar atlattılar çerçeve kısmında, o yüzden bu sefer kılıfsız kullanmaya bir süre ara verdim. Yoksa cillop gibi telefondu öncekiler de.

Ayni fikirdeyim bende, 60 hz sabit yapayim dedim gözüm ağrıdı tekrar 120 hz adaptif yaptim. Ufotest.com'dan test ettim 60hrz sorun yok.

• pro video 3x dolunay çekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkforwhite -- 9 Eylül 2022; 21:57:37 >
  • Lordnaki L kullanıcısına yanıt

Bu konuda o kadar güncelleme geldi. S22 kullanıcıları bu konu hakkında ne düşünüyor?

Bende bir sorun yok

Facebook gruplarında CoverBros (Zahter Öz) ile iletişime geçerseniz güzel skinler satıyor her modele uygun.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.