Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.149
Cevap
158
Favori
893.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son güncellemeyle bi deneyin bakalım bende sorun gitmiş gibi görünüyor ama daha öncedende hep okan birşey değildi o yüzden hala olabilme ihtimali var.
    Şuana kadar yeni güncellemeden sonra olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S22 pubg için alınır mı 16 bin TL ye başka altarnerifleri var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba konuyu hemen hemen baştan sona kadar okudum neredeyse 4 yıldır Xiaomi mi8 se kullanıyorum ve artık bir değişim yapmam gerekiyor
    Boyut özellik vs gibi konulardan dolayı s22 şu an birinci sırada bazı ikinci el sitelerde 12000 TL gibi rakamlarla faturalı az kullanılmış telefon bulmak mümkün bu şekilde bir alışveriş yapsam herhangi bir sıkıntı olur mu ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

bilgilendirme için sağolun.doğru söylüyorsunuz fotoğraf kalitesini etkiler.

• Hocam üç aydır sırasıyla Samsung S21, S20 FE, S22 konularına girip aynı soruyu defalardır soruyorsunuz. "XR dan bu telefona geçmeye değer mi?" diye.

Onlarca kişi size bir çok açıklama yazdı. Geçilebilir diye sebepler yazdı. Ama siz bir türlü karar veremiyor, aynı soruyu sormaya devam ediyorsunuz.

Bu arada ilgilendiğiniz bu telefonlara kaç kere de zam geldi. Bir sürü fırsat indirim kaçtı. Gerçekten almak niyetiniz var mı yoksa bir çeşit hobi haline mi geldi bu konulara girip bu soruyu sormak? Merak etmeye başladım.

• Yalnız farkında mısınız? Bugüne kadar ki en sorunsuz Samsung telefon, s22.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Kardeşim için s21 i araştırdığından sormuştum forumlarda s22 içinde olumlu cevaplar da geldi olumsuz cevaplarda geldi ısınma sorunları gibi bende bu yüzden detaylı araştırıyorum

• Bu zamana kadar İPhone a bir gram olsun ilgi duymadım. Alana tabi ki sonsuz saygı duyarım.
    Ama beş kuruş verip de ben almam.
    Arada bir kaç istisna hariç bütün cihazlarım Samsung oldu.
    S serisinin neredeyse hepsini, Note serisinden de 5 model kullanmış biri olarak;
    Bugüne kadar en beğendiğim, en memnun kaldığım ve mükemmele en yakın cihaz S22 serisidir bence. Herşeyi ile altın oran tutturulmuş en keyif aldığım cihazdır S22 serisi...
    S22 Plus 256 GB kullanıyorum.

• ysnozcn24 kullanıcısına yanıt
    Maalesef düzelmedi. Son sürümdeyim, halen 1080p 60fps ayarda ışığı fazla alandan daha az alana geçerken birden 30 fpse düşmüş gibi kasılırmış gibi ilerliyor, tekrar ışıklı alana geçince düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanbo -- 6 Ağustos 2022; 22:57:58 >
  • Bir de tekrar sormak istediğim bir şey var, sessizdeyken sesli moda geçince bildirim sesi gibi bir ses veriyor bunu kapatmanın bir yolu var mı acaba ben bulamadım sistem sesini sıfırlıyorum ancak yine ses çıkıyor. Ayrıca fotoğraf çekerken deklanşör sesini kapatma ayarını bulamadım, o sistem sesini kapatınca kapanıyor ama diğer sistem sesleri de gittiği için tercih edesim gelmiyor var mıdır ayarını yapmayı bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanbo -- 6 Ağustos 2022; 23:15:13 >
  • Konak5454.5454 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım da var s22 ısınma dışında güzel cihaz dedi

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Kardeş on numara yorum yapmışmısınız. S22 nin kıymetini bilemiyor millet. İlki s22 kullanıyoruz. Memnunuz...

• Konak5454.5454 K kullanıcısına yanıt

Isınma sorununu iphone 13 forumlarında da araştırın cayır cayır yanıyor iphone 13.

• MIBHDSGW8O M kullanıcısına yanıt

İphone 11 den geçtim s22 ye. İphone 11 de yoğun kullanımda cayır cayır yanıyordu.

Yoğun kullanımda işlemciyi geçin her telefon ekranın açık kalmasından dolayı ısınıyor.

• mdirgin M kullanıcısına yanıt
    S22 de daha fazla ısınma sorunu var birde pil i kötü 13 e göre onun dışında tokatlar kamera tartışılır

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Samsung Android güncellemesi ile hiç edene kadar bence Galaxy S8 en sorunsuzu idi. :)

• Isınma sorunu varsa bütün Snapdragon Gen 1’lerde var. O zaman SD 778G tercih edeceksin.

Benim hayatımın büyük bölümünü mobil oyun kapsıyor diyen zaten S21, S21 FE, S22 tercih etmesin.

Pil sorunu yaşarım diyen kişi gitsin A73, S21 Plus, S22 Plus, S22 Ultra tercih etsin.

Hem küçük olacak hemde performans, batarya isteyen iPhone 13 veya 13 Pro alsın.

iPhone 13 Pro alana kadar gider. 4K TV varsa Xbox series X yanına Gamepass alırsın, üstüne S22 alırsın. Bu da bir alternatif olabilir.

• mdirgin M kullanıcısına yanıt
    Nerede cayır cayır yanıyormuş :) . Aylardır kullanıyorum bir kere doğru düzgün ısınmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 7 Ağustos 2022; 7:59:49 >
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.