< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
S22+ nın ki mavimsi bir yeşil hocam. Düz s22 nin ise açık yeşil ancak Tr de mevcut değil şu an. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Selam arkadaşlar, Hayatımda hiç güzel bir telefonum olmadı, mezun oldum işe girdim hatrı sayılır kazancım var artık ilk güzel telefonumu almak istiyorum. s22, s22+ ve s22 ultra modelleri arasında kaldım en mantıklı seçimi yapmak istiyorum. s22+ çok güzel ama ekran ppi değerinden dolayı biraz arada kaldım. lütfen yardımcı olabilir misiniz? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 30 Nisan 2022; 13:1:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben gri kullanıyorum için s22+ için, sea rengi de kafamı çelmıyor değil. Spigen rugged armor da almıştım. Onu iade edip sea rengini alabilirim. Ürünün gerçek görsellerini paylaşma imkanınız var mı? Renk tonunu net görebilmek için? Keşke düz s22 deki açık yeşil de olsa :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgrki13 -- 30 Nisan 2022; 13:27:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
S22 plus kullanıyorum. Ekran boyutu, ele oturması falan ideal. Ekran parlaklığı güneş altında muazzam. Batarya yoğun kullanımda 1günü rahat çıkarıyor. Batarya ve ekran boyutu açısından tercih edebilirsiniz. S22 ultra bana gereksiz büyük ve kaba geliyor. Düz s22 ise ele gerçekten çok güzel oturuyor ancak batarya benim için önemliydi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Arkadaşlar İstanbul'da orijinal ve düzgün kaliteli bir şekilde lensun koruyucu yapan yer önerisi alabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Güle güle kullanın hocam, s22 ve s22+ nın eşdeğeri 13 pro bence.Bende ikisinin arasında kalmıştım, eskiyi yenile kampanyası ile s22 plus 12ye gelince onu aldım. 11 12 bin fazla vermek istemedim pro ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Pardon benım hatam :)) Fark etmemişim. |
|