Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.505
Cevap
209
Favori
791.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gelmedi yok falan diye şikayet ediyorduk ama biraz daha güncellenmesine ihtiyaç var galiba.

Zira arkadaşlarla deneyelim dedik, benim konuşmam haricinde arkadaki konuşmaları da yakalıyor ve tabi ki yanlış yakalayıp saçma sapan çevirilere imza atıyor SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] 

Gerçi geçenlerde Samsung kullanan başka bir arkadaş baya güzel çalışıyor dedi ama tek başına bir odada otururken konuşmuş, büyük ölçüde güzel çevirdi karşı tarafa, vurgularımla falan gönderdi hatta diyordu. Dışarıda falan birileri ile konuşmamak lazım herhalde o zaman SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] 

Yine de baya iyi bi sistem ve gelecekte herhalde milletin dil falan öğrenmesine gerek kalmayacak.

Birkaç sene önce yapay zeka vb olayları çıkmadan da şu ses kayıt cihazı gibi aletler çıkmıştı, millet ıvır zıvır konuşmalarda kullanıyordu, bizde seyahatlerde alan çok kişi oldu mesela. Sağda solda "bu ne kadar, bu bilmemne mi" falan diye zerre İngilizce bilinmeyen ülkelerde falan çatır çatır kullanmışlardı. Bu işler iyice son nokta olacak.

Ekşi'de konu var, "3 seneye tercümanlık mesleği kalmayacak, çeviri bitecek" diye. Gerçekten de öyle.

Kimisi bitmeyecek, niye bitsin, nasıl biter falan filan demiş de, durmadan gelişiyor olay. Gerçekten de bitecek bence, günlük hayatta ihtiyaç kalmayacak. Resmi belge, ciddi çeviri işlerinde falan belki ihtiyaç olur veya bu meslekteki insanlar "kontrol" vb amaçlı olabilir de, gündelik hayatta ilginç işler olacak muhtemelen.

Çin'de gram dil bilmeyen adamla google translate aracılığıyla bile konuştuk, daha ne olsun.

• Birkaç gün önceki son güncellemeden whatsap, sms, gmail gibi uygulamalarda okunmayan mesajları gösteren bildirim baloncukları görünmüyor, sizlerde de böyle sorun olan var mı?

• Stok romda sol üst köşedeki saatin yanına tarih ekleyen varmı? Ekteki resimde elle yazdım :)

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nftasan N kullanıcısına yanıt

bende güncelledim ama bende bir sorun yok

• ohayyam kullanıcısına yanıt

GoodLock uygulamasını yükleyin samsungun meşhur özelleştirme programı orada Quickstar var onu da yükleyin onun içinde var (clock settings- show date)

• Maksat forum dönsün. Halen mutlu olarak kullanan var mı?

• oblako O kullanıcısına yanıt

Ben cihazı Ocak'ta almıştım, şahsen aşırı pişman etti cihaz diyemem.

23 ve 24 ultra kullanmış biri olarak benim kullanım senaryoma göre performans olsun kamera olsun 23 ve 24 ultradan farkı yok. 128/8

• Selam arkadaşlar, lütfen cahilliğimi mazur görün, yeni s22 ultra aldım, kamera benim en fazla 6x zoom yapıyor, muhtemelen telefoto kamerayı kullanmıyorum. 10x optik ve 100x digital zoom yapamıyorum. Nedir bunun olayı ayarlarda bir yer mi var yoksa farklı bir uygulama falan mı indiriliyor.

• malicinar kullanıcısına yanıt

hocam 6x zoom sonrası yapamıyor derken kamera ekranında onlar görünmüyor olabilir mi. elle manuel yakınlaştırma ile denediniz mi?

Burasını 12 M yapın

• bende 22 ultra 512 gb olanı kullanıyorum. Acaba 24 ultraya gerek var mı diye düşünüyorum

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam oldu ben 108M pixel kamerada 10x optik 100x digital zoom var diye düşünmüştüm halbuki dediğiniz gibi çözünürlüğü düşük olan kamerada varmış, peki expert raw uygulaması bariz çekim kalitesini etkiliyormu kurmaya kullanmaya değer mi ?

• @kozgel kartel1 sağolsun hallettim hocam kamera seçimi ile alakalıymış, 108MP de olunca o kadar zoom olmuyor diğer kameraya geçince oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicinar -- 18 Aralık 2024; 16:0:28 >

hallolmasına sevindim. expert raw ışık koşulları yeterli ise daha iyi çeker.

• SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]sammobile
    Galaxy S22 facing bootloop, stuttering issues after One UI 6.1-based update
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s22-one-ui-6-1-update-bootloop-stuttering-issues
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

İlginçmiş, burada da hiç böyle bir sorun gündeme gelmedi yanlış bilmiyorsam.

• CROSSHAIR kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, az önce gördüm ve kurdum ayarladım :))

Note 8 den S22 Ultra 512 ye atlamıştım. Hiç S23 veya S24 yada Fold6 ya atlamayı düşünmedim Fold Ultra 22 yi bekliyorum SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 23 Aralık 2024; 9:34:31 >
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.