Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.763
Cevap
185
Favori
842.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
70 oy
Giriş
    iPhone dediğiniz gibi fiyatı olması gerekenden çok yüksek seviyede. S22U bile benim kullanımımda çok gerekli değil ama yeğenimin fotoğraflarını çekiyorum ve hareket ettiğinden S22'nin shutter lag meselesi fotoğrafın iyi çıkmasına engel oluyor. Sabit iken gayet iyi tabii. One UI 5 ile gelen faster shutter konusu da fotoğrafın kalitesini düşürüyor gerçekten. iPhone da o işi daha iyi beceriyor, kararsız kaldım açıkçası. 24500 liralık fiyat için ne diyorsunuz hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S22u telefonumla evde wifi bağlantı hız testi yapıyorum, çıkan değerler 1-3mbps arasında.

Aynı bağlantı ile A52 veya A51 ile test yaptığımda 16-20mbps çıkıyor sonuç.

Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Böyle bir test yapıp aynı durumu yaşayan var mı?

Farklı banttan bağlanıyor olabilir, mesela A52 2.4GHz bağlanırken S22u 5GHz bağlanıyordur falan.

Wifi ayarlarına girin, sağ üstte 3 noktaya tıklayıp Intelligent Wi-Fi seçin. En alttaki Intelligent Wi-Fi bölümüne 7-8 kez tıklayın, WiFi geliştirici menüsü açılıyor. Oradan Nearby Wi-Fi information bölümünü açınca çevrenizdeki Wifi bağlantıları hakkında bilgi veriyor. Ağda kaç cihaz bağlı, hangi banttan sinyal veriyor falan. Orayı biraz incelemeniz faydalı olabilir, bir bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam günlük kullanım açısından, s22 ultra yada pro max tarafından çok farklı değil, eğer büyük ekrana. Yada çoklu göreve ihtiyacım yoksa katlanmış on ekranı kullanıyorum, biraz kumandayı animsatsa da göz alışınca herhangi bir cihaz gibi oluyor, cihqzin iç ekran biraz toz çekiyor ancak tatlı suya dayanabildigi için yıkayıp geçiyorsun ayna gibi oluyor, aslında cihaza yapılabilecekler belli , pil idaha iyilestirmesi, ekran belki ve kamera, hepsi gayet iyi ama daha iyisi olabilir miydi evet, bu saatten sonra incelemesi ve hafiflemesi dışında bunlar yapilabilirse bu cihazlar kısa zamanda piyasayı ele geçirir. Zaten Apple da bir iki yıla katlanabilir pazarına girecek, o zaman samsung bu konuda mukemmelesmis olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 25 Kasım 2022; 14:29:5 >
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme sonrası pil süresi 2 saat geriledi bende 5.30 - 6 saatten aşağı almıyordum. Şimdi 4 saat. Ne halt ettilerse bir an önce düzeltsinler.

LG 49UF8507 UHD
    SONY 65XF9005
    Samsung S22 Ultra
  • jazzer kullanıcısına yanıt
    Ben S22 Ultra'da henüz yeniyim. 1 hafta oldu alalı ama bataryası bana da çok az geldi. Aynı sizin gibi 4 5 saat civarı süre alıyorum. S20 FE'den geçiş yaptım. Bir çözümü olur umarım. Şu an için bataryası haricinde bir şikayetim yok. Kamerası olsun hızı olsun son derece tatmin edici.

i5 6600K - MSI Z170A GAMING M7 - CORSAIR VENGEANCE 16 GB 2X8 3000 MHZ DDR4 - CORSAIR H100i V2 EXTREME - ZOTAC GTX 970 AMP EXTREME CORE EDITION - HYPERX SAVAGE 240 GB SSD - WD 1 TB 7200 RPM - HIGH POWER ASTRO LITE 750 WATT 80+ GOLD PSU - DARK N10 Kasa - Windows 10 x64 Home - SAMSUNG 23.6" LS24E390HL/UF 1920*1080P 4 MS Monitör

Sony PS4
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Bu güncelleme öncesinde toplam bekleme süresi 1 gün ü geçtiği halde 5.30 saatten aşağı ekran sürem yoktu. Şu anda 4 ü zor geçiyor bekleme süresi yine 1 gün civarı

LG 49UF8507 UHD
    SONY 65XF9005
    Samsung S22 Ultra
  • jazzer kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı şekilde 5 saati geçince seviniyorum.

• Eve geçince tablet moduna geçip rahat rahat takılmak dışında beni cezbetmiyor açıkçası büyük ekran.. s22 ultra sa azımsanacak bir büyüklükte değil çünkü.. sanırım eve bir tablet alırsam benim olayım tamam olur.. ya da s22 ultra ile devam.. :)

• Pil ömrü tek kelimeyle berbat, hiç memnun kalmadım umarım düzeltilir. Xiaomi bir telefondan geldim iş çıkışı gün sonunda eski telefonumla batarya yüzde 70'lerde oluyordu bu telefonla şu an yüzde 40 kullanım alışkanlıklarım tamamen aynı. Paranla rezil olmak böyle bir şey herhalde

ben 21 plus a büyük diyordum s22 ultra şimdi çok ideal.

Bu telefon çıkalı 1 yıl olacak neredeyse... s23 lansmana 3 aydan az kaldı ne zaman düzelicek baba mezara girince mi :) Bir dünya güncelleme geldi, pil süresine olumlu katkısı olan 1 tane güncelleme gelmedi iyileştirmeyi bırak 13 güncellemesiyle daha da kötüleşti. Şimdi 5 saati zar zor alıyoruz 1 sene sonra 4 saati zar zor almayalım? Şahsen ben güvenmiyorum ki bu firmaya pil süresinde hiç iyileşme olmadı mevcudu da kötüye götürdü...

Yapacağım şey belli s23u çıktığında samsung düzgün bir değişim programı yaparsa (hiç sanmıyorum bu arada) s23u'ya geçerim. Yok yapmadımı satarım üstüne koyar gider iPhone alırım bir daha Samsung'un kapısının önünden geçmem. Kim kimi memnun ediyor arkadaş 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 25 Kasım 2022; 17:22:44 >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Son günlerde z fold4 çok aklıma giriyordu hatta rüyamda gördüğüm bile oldu, kadıköyde tanıdığım bir telefoncu arkadaşa 1tb lik yurtdışı modeli gelmişti. Ciddi ciddi takas edecektim fakat hem iç hemde dış ekranları karşılaştırınca z fold4 den o canlılığı netliği alamadım, birde daha önceki fold2 de ki yaşadığım iç ekran tozlanması vs filan vazgeçtim. Zaten Tab s8 5G var çoğu zaman evde onunla takılıyorum

• Arkadaşlar konu dışı ama bugün sizi bir cengaver ile tanıştırmak istiyorum Nokia 7110, 2000 yılında almak isteyipte alamadığım bir telefondu ve şimdinin iphone 14 pro max'ı gibi düşünün. Dün bu cengavere sıfır olarak sahip oldum 😃 SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın :) daha bugün arkadaşlarla bu modelle beraber eski modellerinde konuştuk saatlerce :)

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.