yanlış yazmışlar sadece 128 de var 8 gb ram 12 gb 512 olmalı |
SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (207. sayfa)

-
-
-
Fazla varmı sizde satılık olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 tane s22 ultra 1 tane de s22 plus almıştım.s22 plus kimi web sitelerde donuyordu takılıyordu ilk önce yazılım sıkıntısı diye düşündüm update ile düzelecegini düşünüyordum geçen hafta gelen yazılım güncellemesinden sonra hiç düzelme olmadı bu konunun üzerinde durmaya başladım .is arkadaşımda s22 plus vardı aynı sitelere onun telefonunda girdim hiç takılma olmadı . Çok ilginç bir durumdu bir kaç tane web sitede ve ayarlar menüsünde takılıyordu.samsung un kendi satış ve servis dükkanına gittim orda bir eleman buldum bana randevün varmı diye sordu biraz uyuzluk yaptı yok dedim sadece biraz konuşmak istiyorum dedim önce randevü diye diretince bende sinirlenmeye başladım .ayarımın kactığını anlayınca beni dinlemeye karar verdi .sıkıntıyı anlattım öyle şey olmaz diye diretti tabi hemen takıldığı sitelere girdim aldı telefonu başladı karıştırmaya 3- 4 dakika karıştırdı işin içinden çıkamadı bu bozuk dedi tamir edebilirim dedi .bende daha 20 günlük cihazı tamir ettimeyeceğimi değişmesi gerektiğini soyledim baya bi direndi sonra müşteri hizmetlerini ara onlarla konuş dedi ok dedim çıktım ordan evin yolunu tuttum .evde aradım bir adet kadın çıktı hikayeyi anlattım tamir edelim diye tuttturdu .aramızda baya bir tartışma çiktı kadın bir türlü kabullenmiyor.kadına tam olarak şöyle konuştum ben bu telefonu samsung un web sitesinden aldım kanuna göre 1 ay içersine memnun kalmazsam degıştirme yada iade etme hakkım yokmu? var dedi ozaman o hakkımı kullanmak istiyorum direk tamam dedi hrmen başka bir bölume bağladı .biraz bekledim başka bir kadın çıktı hiç yokuşa sürmeden değışmek istiyormussun dedi doğrumu evet dedim hemen işlemlere başladı .sonuç telefonu kargoya verdim yenisini bekliyorum bakalım ne zaman gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ekran kampanyası ile ilgili mail alan var mı? Yine bir kod ve form göndermişler ama hata dönüyor. Şaşırtmadılar yine :)
-
Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Kodlar yarın aktif olacakmış.
Not: Şimdi tekrar denedim, kayıt oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 11 Nisan 2022; 17:48:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 ay önce kanpanya zamanı uygulamasından katılım yapmıştık şimdi tekrar sil baştanmı kayıt işlemi olacak gelen giden mail yok
Hayır kod gelecek. O kodla mailde gönderdikleri link üzerinden poliçenizi başlatacaksınız.
maalesef sattım abi letgo da
-
Öncelikle hakkınızı sonuna kadar savunmanızın karşılığını biraz geç de olsa almışsınız. İşte sırf bu insanlarla muhatap olmamak için risk alıyorum ama yurtdışı cihaz kullanıyorum garanti palavra fasa fiso örneği siz ve bir çok kişi ustam. Geldiğinde cihazınız paylaşım yaparsanız çalışıp çalışmadığını bilelim.
-
Ayın 7 sinde sipariş verdim cihaz yarın teslim olacak bana. Hala elimdeki cihazı almaya gelmedi hepsijet.
-
Ben telefonu lansman sonrası aldım. Ona rağmen kampanya zamanı uygulamasından kayıt oldum ve bugün mail geldi. Şu an sigortam aktif.
Şuan kampanya zamanı uygulamasına girince sadece hosgeldin yazıyor sanırım artık kampanyaya dahil olamayız değil mi ?
Cam koruma için kampanyazamanı'ndan eposta gelmiş 6 saat önce. Gelen kodu açılan sayfaya girdim aktifleştirdim, poliçeyi de indirdim.
-
-
Kamera ile ilgili detaylı ipuçları barındıran çok güzel bir video
Tech Guy Charlieyoutube
The Samsung Galaxy S22 Ultra has an amazing camera, here are 50 camera features plus some tips and tricks you will absolutely love. These are the 50 AWESOME Galaxy S22 Ultra Camera Features You MUST Know ================================ Timestamps: 0. Intro: 0:00 1. Camera Hardware: 0:34 2. Different ways to launch the camera: 2:00 3. Use the volume keys as the camera shutter button: 2:40 4. Different camera modes and how to customise them: 2:58 5. How good are the telephoto cameras: 3:50 6. Why you should not zoom beyond 10x: 4:40 7. Switching between cameras with Snapchat and Instagram: 5:20 8. Taking pictures of the moon: 6:03 9. Focus Enhancer: 6:27 10. Recording in 8K: 7:36 11. Extract 33megapixel still photos from 8K videos: 8:01 12. Taking photos while recording videos: 8:41 13. Recording videos in the photo mode: 8:55 14. Dedicated video mode shortcut on the home screen: 9:58 15. Pro/Manual modes: 10:52 16. Why you should stop using auto mode: 11:30 17. Manual Focus Assist indicator: 12:13 18. Expert Raw: 12:33 19. Editing Raw files in Lightroom: 13:03 20. Directors view: 13:42 21. S-Pen camera gestures: 15:00 22. Tracking Auto Focus: 16:07 23. Tap to focus: 16:30 24. Locking focus and exposure on to a subject: 16:46 25. Document Scanner: 17:04 26. Auto FPS for low light: 17:32 27. Slow-motion videos: 18:12 28. Super slow-motion videos: 18:36 29. Switching between cameras while recording videos: 19:18 30. Shot Suggestions: 20:47 31. Night Mode: 21:10 32. Photo Filters: 21:29 33. Downloading new filters: 21:37 34. Making filters out of your own photos: 21:51 35. Beauty Effects: 22:26 36. Floating shutter button: 22:33 37. Show palm to take selfies: 22:48 38. Say cheese to take a photo: 22:57 39. Record HD audio using a USB microphone: 23:16 40. Use the microphone on your BT Headset: 24:10 41. Using 2 mics at once (BT Mix): 24:27 42. Click stunning Panoramas: 24:42 43. Settings to keep: 25:08 44. Portrait Mode (DSLR effect): 26:10 45. Portrait Video: 26:41 46. Taking photos in full 108MP: 26:50 47. Detail Enhancer: 27:04 48. Click pictures in full view (Cover the entire screen): 27:40 49. How does the full view look on a PC vs 16:9: 28:22 50. QR Code Scanner: 29:36 ================================ Wallpapers: Late Evening: https://flic.kr/p/2m4TaDA Poppy Flower: https://flic.kr/p/2n9rBA1 ================================ QR Code Generator: https://www.the-qrcode-generator.com/ ================================ Social Media Links: https://www.instagram.com/techguycharlie/ https://www.facebook.com/techguycharlie/ ================================ #s22Ultra #camerafeatures #tipsandtrickshttps://www.youtube.com/watch?v=rlj2-IoJhzg -
Nova launcher ve kwgt widget indirilerek. Biraz uğrsştırıyor ama youtube da örnek videolar var hatta backup dosyalarını dahi bulabilirsin. Ben kwgt widget ile şöyle bi widget yaptım mesela.
İnanın bilmiyorum hocam. Ben burada yazan bir arkadaş sayesinde başvurdum, kim olduğunu bilmiyorum ama kendisine çok müteşekkirim 😁
Arkadaşlar benim cihazı satalı 2 hafta oldu ama banada dün mail geldi kampanya zamanından hak kazandınız vs.bişeyler yazıyordu ekran koruması için formu açtım doldurdum devam dedim aktivasyon kodunuz geçersizdir diyor iki üç sefer denedim halbuki kod doğru bari alan çocuğa faydası olur diye düşündüm
-
512 versiyonu için Amazon fiyatı yorumunuz (23980) nasıldır?
Beklenen bir kampanya gibi bir şey var mıdır?
Bir de Amazon'daki 6 taksit fırsatı bitti mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 12 Nisan 2022; 15:36:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X