< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (353. sayfa)

-
-
Selam arkadaşlar, 15 gün önce s21 FE satın aldım son zamanlarda whatssappta görüntülü konuşma yaparken kamera takılıyor, lag gibi bir şey oluyor daha önce başına gelen oldu mu ? Konu ile bilgisi olan var mı?
-
Ben de anneme bu cihazdan aldım. A54 alacaktım ama aradaki fark 1.3k olunca, üzerine bir de kulaklık hediyesi de olunca bu modeli aldım.
İlk izlenim olarak müthiş bir ekran ve kamera var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yenilenmiş versiyonun normal S21 fe'den işlemci dışında bir artısı varmı ?
teknoloji haberleri - shiftdelete.net
Galaxy S23 FE'yi beklerken: Yenilenmiş Galaxy S21 FE tanıtıldı!https://shiftdelete.net/yenilenmis-galaxy-s21-fe-2023-ozellikleri -
Telefon normal kullanımda cayır cayır yanıyor , ekran ateş gibi yanıyor
bana ulaş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dostlar geçen sene eşime bu telefonu almıştım. İnstagram vs. kalite bayagı düşüyor androidde atınca malum yıllardır. En son bir güncelleme falan geldi denmiş s23 de falan sorun çözülmüş galiba? s21 fe dede var mı böyle bir beklenti yoksa sadece ultra serilerine mi geliyor?
-
Telefon durup dururken kasmaya başladı, ekranı kaydırınca anlık takılıyor. Kamerada ağır ağır donuyor vs. ilk aldığım zaman gibi değil. Ocak 2023'te aldım.
Kaspersky ile virüs taraması yaptım bir şey yok, cihazın hafızası 50GB dolu sadece.
Güvenli Kalsör oluşturmuştum denemek için ,silmek istiyorum ama şifremi unuttuğum için kalsöre giremiyorum,,,şifremi unuttum kısmı falan da yok ,telefonu sıfırlamadan nasıl kaldırabilirim bu Güvenli Klasörü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
M32 yerine bu cihazi verdi servis bana.
Inanilmaz isiniyor ve pil cabuk bitiyor isinma sorunu kafami cok kurcaliyor cozumu yok mu
sat snapdragonlu bir şey al
-
Şu an sarj konusunda nasıl sizce telefon ? Almayı düşünüyorum yakın zamanda.
güncelleme gelmiş.
255,70MB
Güvenlik yaması 1 temmuz 2023
-
Güncel durumda şarj dayanımı hakkında bilgi verebilir misiniz? Sizce alınabilir bir telefon mu ?
Kullanım alışkanlıklarınızı bilemeyeceğim için şarj konusunda bir şey diyemem.
çok yüksek şarj süreleri alanlar da var (pil tasarrufu + aod kapalı vs) çoğu özelliği kapatarak.
Benim gibi ortalama süreler alanlar da var. Benimki 256'lık bu arada.. versiyon vs farkı var mı? az dolu olduğu için şarjı daha çok mu dayanıyor bilmiyorum. hepsi etkiler..
Şarjı çok kötü diyenler de var.
Şarj için değil de genel anlamda telefon olarak alınabilir bir cihaz bence.
-
Ekran süresi kaç saat sizde? Ben 4 senelik telefonumla 4 saat alıyorum mesela. S21 fe için 5 6 saat yorumlarını okudum. O korkutuyor açıkçası. 4 senelik telefonuma yakın verecekse almam mantıklı değil.
Şu an şarj %30 ekran süresi 5 saat 2 dk.
Arada bir de telefon güncellendi.
Ben de 4,5-6,5 saat arası alıyorum.
Bence beklediğiniz gibi değil bu telefon.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben aynı süreyi iphone 12 mini ile alıyorum 6 saat gördüğüm oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
samsung s23 serisi veya m serisi bakman daha doğru olacaktır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X