Bu telefon, her şeyi yapabilmeyi isteyenler için tasarlandı. Sizi, Galaxy fanlarını dinledik ve daha azıyla yetinmemenizi sağlayacak bir cihaz geliştirdik. Bu, tüm fanlar için özel olarak tasarlanmış bir telefon. Galaxy S20 FE ile fotoğrafçılığın, oyun oynamanın veya ana sayfanızdaki akışı size ilham veren şeylerle doldurmanın fanı olacaksınız. Bu telefon, sevdiğiniz şeylerden daha fazlasını yapabilmeniz için size istediğinizi veren bir yenilik. İşte Galaxy S20 FE ![]() Genişlet, yaklaş ve tek tuşla çoklu fotoğraflar çek ![]() ORJİNAL SAMSUNG STANDLI KILIF ![]() POTRE FOTOĞRAF MODU ![]() 3xOptik Yakınlaştırma
30xSüper Çözünürlüklü Yakınlaştırma ![]() En büyük çift piksel sensörüyle canlı ve net gece fotoğrafları ![]() Teknik Özellikler AĞ/ŞEBEKE 2G GSM GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900 3G UMTS B1(2100), B2(1900), B4(AWS), B5(850), B8(900) 4G FDD LTE B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900), B12(700), B13(700), B17(700), B20(800), B26(850), B28(700), B32(1500), B66(AWS-3) 4G TDD LTE B38(2600), B40(2300), B41(2500) Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD Sim Boyutu Nano SIM Sim Yuvası Tipi SIM 1 + Hybrid (SIM veya MicroSD) BAĞLANTILAR Bluetooth Versiyon Bluetooth v5.0 Earjack USB Type-C Lokasyon Teknolojisi GPS, Glonass, Beidou, Galileo MHL Yok NFC Var Pc Senk. Smart Switch (PC versiyon) USB Arabirim USB Type-C USB Version USB 3.2 Gen 1 Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz, HE80, MIMO, 1024-QAM BATARYA Çikarilabilir Hayır Konuşma Süresi (4G LTE) (Saat) 23 e kadar Müzik Dinleme Süresi (Saat, Kablosuz) 70 Kadar Pil Kapasitesi (Mah, Tipik) 4500 Video Oynatma Süresi (Saat, Kablosuz) 17 Kadar EKRAN Boyut (Ana Ekran) 6.5" Çözünürlük (Ana Ekran) 1080 x 2400 (FHD+) Renk Derinliği (Ana Ekran) 16M Teknoloji(Ana Ekran) Super AMOLED FİZİKSEL ÖZELLİKLER Ağırlık (gr) 190 Boyutlar (YxGxD, mm) 159.8 x 74.5 x 8.4 GENEL ÖZELLİKLER Tip Dokunmatik HAFIZA Harici Hafıza Desteği MicroSD (1TB'a kadar) Kullanilabilir Hafiza (Gb) * 222.5 Ram Boyutu (Gb) 8 Rom Boyutu (Gb) 256 İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Android KAMERA Ağır Çekim 960fps @HD, 240fps @FHD, 120fps @FHD Arka Kamera - Çözünürlük (Çoklu) 12.0 MP + 12.0 MP + 8.0 MP Arka Kamera - F Değeri (Çoklu) F1.8 , F2.2 , F2.4 Arka Kamera - Flaş Var Arka Kamera - Optik Görüntü Sabitleyici Var Arka Kamera - Otomatik Odaklama Var Arka Kamera - Zoom Optical Zoom at 3x , Digital Zoom up to 30x Ön Kamera - F Değeri F2.2 Ön Kamera - Otomatik Odaklama Yok SENSÖRLER Sensörler İvme Ölçer, Parmakizi Sensörü, Cayro Sensörü, Jeomanyetik Sensör, Hall Sensör, RGB Işık Sensörü, Sanal Yakınlık Algılama SERVİSLER VE UYGULAMALAR Gear Desteği Galaxy Buds Live, Galaxy Buds+, Galaxy Buds, Galaxy Fit2, Galaxy Fit e, Galaxy Fit, Galaxy Watch3, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Fit2 Pro, Gear Fit2, Gear Fit, Gear Sport, Gear2 Neo, Gear2, Gear1, Gear S3, Gear S2, Gear S, Gear IconX, Gear IconX (2018) Mobile Tv Hayır S-Voice Hayır Samsung Dex Desteği Evet SES VE VİDEO Müzik Oynatma Formatı MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, DSF, APE Stereo Desteği Var Video İzleme Formatı MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM Video Oynatma Çözünürlüğü UHD 8K (7680 x 4320)@30fps SAMSUNG Galaxy S20 FE│Fan Edition | Samsung Türkiye İNCELEME Samsung Galaxy S20 FE elimizde! - YouTube İNCELEME Özelliklerine Göre Alabileceğiniz En Uygun Amiral Gemisi Samsung Galaxy S20 FE İncelemesi - YouTube DEX İNCELEME Samsung S20 FE ile USB Dex ve Wireless Dex Nasıl Kullanılır - YouTube KIYASLAMA Samsung S20 FE vs Samsung S20 - YouTube < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanazzg -- 10 Şubat 2021; 10:18:21 > |
SAMSUNG GALAXY S20 FE 128 & 256 gb (ANA KONU)

-
-
Arkadaşlar Dex modu gayet akıcı ve kulanışlı konu linki bırakıyorum.
-
Ben de bundan sonra bilgilerimi burada paylaşayım, benim cihaz 256 gb sd işlemcili 5g modeli -
quote:
Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş
Ben de bundan sonra bilgilerimi burada paylaşayım, benim cihaz 256 gb sd işlemcili 5g modeliHocam 5g için Avrupa ülkelerine yeni yazılım çıktı samsung 3.1 one ui vermiş s20 fe için bakabildiniz mi
-
Bendeki duabi cihazı olduğu için android 11 güncellemesi gelmemişti, bende isviçre romu yüklemiştim 2 hafta önce, az önce baktım sammobile da bugün yarın bana da gelir olmadı odin ile atarım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 10 Şubat 2021; 21:40:15 > -
Hocam 5g modelinde volte çalışıyormu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanazzg -- 10 Şubat 2021; 21:50:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaanazzgHocam 5g modelinde volte çalışıyormu
Tabiki ama eğer cihaz arap ülkeleri çıkışlıysa avrupa romu kur, çünkü türk telekomda vowifi aktif olmuyor birde uçak moduna alıp vowifi kullandıktan sonra uçak modundan çıkarsan volte'ye geçmiyor ancak cihazı kapatıp açacaksın yada 3g ye alıp sonra geri 4g'ye geçeceksin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş
Bendeki duabi cihazı olduğu için android 11 güncellemesi gelmemişti, bende isviçre romu yüklemiştim 2 hafta önce, az önce baktım sammobile da bugün yarın bana da gelir olmadı odin ile atarım..Farklı ülke romunu yüklemenin avantajı ya da dezavantajı nedir? Sizin güncelleme almama durumu haricinde soruyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: what_thaFarklı ülke romunu yüklemenin avantajı ya da dezavantajı nedir? Sizin güncelleme almama durumu haricinde soruyorum.
Alıntıları GösterSamsunglarda csc dediğimiz ülke kodları vardır birde kıtalara göre de multi csc. note 9 dan sonra türkiyeyi avrupa csc'si oxm'den asya ve ortadoğu olan ojm'ye aldılar, bu şu anlama geliyor sen avrupadan sonra güncelleme alacaksın. Bu saçma sapan gereksiz detaydan sonra soruna geleyim, avrupa romunda daha erken güncellemesi alırsın ama oldu ki cihaz arızalandı sen almanya rom'u yüklediğin için kıllığına cihazına garanti dışı diyebilir. Benim s8+ da başıma geldi almanya rom'u yüklemiştim batarya için servise verdim iki gün sonra yetkisiz yazılım diye garanti dışı dediler, elimde laptop ile servise gittim başka ülke rom'u yüklemişim diye tartıştım. Neyse aldım cihazı orda oturdum tr rom yükledim, teknisyeni çağırttırdım alın şimdi tr rom yükledim, bu defa da knox sayacını bahane etti dedim bak 0x0 yetkisiz müdahele yok sen yanlış anlamışsın olayı dedim sonra kavga gürültü müdürlerini çağırttırdım. 1 saatte yaptılar.. çok uzattım farkındayım servise vermeden tr rom'u geri yüklersen iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 10 Şubat 2021; 23:42:41 >
-
Tesekkurler Hocam. İçerik ve fonksiyonel bir farklılık yoksa uğraşmaktansa beklemeyi tercih ederim açıkçası.
-
Hb da bana özel 200 lira indirim kuponu vermiş 256gb versiyon 5100 e geliyor sizce alınır mı aslında hafıza önemli değil 64 bile yetiyor bana mı 8 de :) fiyat bayağı düştü daha da düşer mi ki böyle giderse -
quote:
Orijinalden alıntı: mbeg44
Hb da bana özel 200 lira indirim kuponu vermiş 256gb versiyon 5100 e geliyor sizce alınır mı aslında hafıza önemli değil 64 bile yetiyor bana mı 8 de :) fiyat bayağı düştü daha da düşer mi ki böyle giderseAl gitsin 256 lık o fiyata zor bulursun
-
Pc Smart Switch üzerinden güncelleme gelmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaanazzg
Pc Smart Switch üzerinden güncelleme gelmiş.One ui 3.1 mi
-
Hayır şubat güvenlik
pek bir fark göremedim.
-
Ben onu 10 şubatta yüklemiştim sd işlemcili kulanmanın faydaları
-
YouTube da şöyle bir kıyaslama videosu var
https://www.youtube.com/watch?v=UYdf2Nmusto&feature=youtu.be -
Türkiye bölge olarak güncelleme geç veriyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaanazzgTürkiye bölge olarak güncelleme geç veriyorlar
Samsunglarda bildiğin gibi csc kodları var, Türkiye daha önce avrupa csc'si olan oxm'deydi. s10 ve note 10 serisinden itibaren ortadogu ve afrika olan ojm csc'sine geçti bu da güncelleme olarak geç gelmesi demek..
-
çift uygulama açma yok mu trendyol filan 2 tane açamıyor muyuz
Benzer içerikler
- telefonda kırmızı ışık neden yanar
- samsung telefon düştü ekran rengi değişti
- s23 alınır mı
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- telefon kendi kendine titriyor
- samsung a53 renkleri
- samsung m serisi telefonlar
- a23 5g
- silinen numaraları bulma
- samsung s23 ultra yurtdışı fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X