Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cenk78 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.874
Cevap
379
Favori
2.427.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
153 oy
Sayfa: önceki 1...922...1841184218431844
Sayfaya Git
Git
Giriş

sağolun aynen pil harici herşey iyi gözüküyor şuanlık tabiki pili yetiyor güzel ama ilerde bu kadar çabuk eskirmi bilmiyorum 2000 döngü ömür vermişler 26 ultradan daha fazla.

20 fe ye de öyle yapmıştım garanti bitimine 1 ay kala garantiye verip pil değiştirtmiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

öyle gerçekten 512 gb cihaz 75-77 arası geliyor şuan imkanı olana tavsiye ederim 26 ultra ile arasında en az 25 k fark var üstüne 26 ultra titanyum değil farklarda az aynı paraya iphoneda düz 17 256 gb anca geliyor onunda kasası alüminyum en mantıklı 25 ultra geldi gözüme aldım geçtim.

Alüminyuma neden bu kadar takıldın dersen önceki telefonlardaki deneyimlerimden telefonu düşürme huyum hiç yoktur s20 fe 1 kere bile düşürmedim ama kasası nokta nokta toz çiziği dolu titanyum çok daha dayanıklı bu konuda.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. K. ATATÜRK
  • LEVSA kullanıcısına yanıt
    Bunu biraz acarmisin, tam olarak nasil indirimler ve nerden aldiniz.

Edit: trentyoldan aldiginiz belirtmissiniz, telefonu elden mi sattiniz, degisim kampanyasi bana telefonu 4600 tl gibi fiyat teklif etti, 36 bin de telefonun fiyati bana 30 binin üstüne cikiyor fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 31 Mayıs 2026; 2:36:48 >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda 31.900 a vardı trendyolda.şimdi minimum 36 000 fiyatı gördüm ben de..hatta mediamarkt ra 32.000 e satıyordu şu anda 46.000 ya satıyor..

Cihazı elden telefoncuya doğubank ta 6.000 e sattım.
    İşyerinin verdiği bir alışveriş kuponu vardı onu kullandım.cebimden 9000 TL cıktı

Daha önce telefonu havuza sokup defalarca video çekmişliğim var. Çok da güzel çekiyordu. Sonra, bundan iki sene kadar önce Ölüdeniz 'de telefon ile denizde su üstünde çekim yapmaya başladım. Eski havuz tecrübemden de gaza gelip denizde su altı çekimleri de yaptım kısa süreli. Denizde takılmaya devam ederken önce telefon İnternete girmemeye başladı, sonra Kamera çalışmaya başladı. Denizden çıkıp otele geçtikten sonra şebeke de gidip gelmeye başlayınca benim jeton (geç de olsa😂) düşüp deniz suyuna sokmamam gerektiği aklıma gelince panik yaptım. Arka kapak kolayca açıldı. Telefon içinde arka üst tarafındaki metal kısımda hafif ıslaklık oluşmuştu. Hemen Telefonu kapatıp onu kuruttuktan sonra bir gün bekleyip (daha fazka sabredemeyip) Telefonu açtım ve çalıştı. Şebeke ve internet geldi ama kamera çalışmıyordu simsiyah ekran donup kalıyordu.
    Birkaç hafta kadar bu şekilde kullandım ve sonra kamera kendi kendine düzeldi.
    Bu olaydan sonra iki yıl geçti ve telefonu hala kullanıyorum. Bahsettiğim metal yüzeyde oksitlenme izleri hala duruyor. Eklediğim fotoğraf güncel hali

Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.

• Telefonumdan çok memnunum ancak bataryası artık bayağı kötüleşince (batarya ile ilgili servise gidin diye bildirim geldi) değiştireyim dedim. Önceki denize sokma olayından sonra arka kapak kolayca açıldığı için o konuda sıkıntı çekmedim.
    Eski alışkanlıkla bilindik marka olarak kendi sitesinde daha ucuz olduğu için oradan woyax deji alıp değiştirdim. Batarya kendisini toparlasın diye birkaç gün beklememe rağmen performansı değiştirdiğim eski batarya gibiydi. Hatta on gün kadar sonra eski bataryamda olduğu gibi batarya değişimi için servise yönlendiren bildirim çıktı telefonda.
    Dejiyi aradım, gönderin inceleyelim dediler. Eski bataryayı attığımı, telefonsuz kalamayacağımı söyleyince sanırım sitelerinden eski alışverişlerimi de görünce sağolsunlar önce biz yeni batarya gönderelim, değiştirip eskiyi iade edin dediler.
    İkinci batarya gelince değiştirdim. Malesef bu da iyi çıkmadı. Henüz bataryayı değiştir bildirimi gelmedi ama birkaç gün kullanımdan sonra Accubatery batarya sağlığını %85 gösterdi. Deji tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.
    Telefon hala canavar gibi çalıştığı için değiştirmeye kıyamıyorum. Batarya konusunda ne önerirsiniz?
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 31 Mayıs 2026; 13:37:41 >

• Hypericum kullanıcısına yanıt

Telefonu sıfırlaman gerekiyor, samsung'ta böyle bir sıkıntı var batarya değiştiğini algılamıyor.

AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    yani deji kötü, samsung kötü…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • 
Sayfa: önceki 1...922...1841184218431844
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.