Aynen var ama o menüde bunun testi yok. |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1118. sayfa)

-
-
-
-
Nasıl bu kadar fazla ekran süresi aldiniz?Özel bir ayar falan mı yaptınız? Ben en fazla 6.30 saat falan alıyorum oyun yok sadece sosyal medya ve İnternet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama, bluetooth kulaklık arıyorum 200-300 civarında. Arada bi müzik dinlemek için bir de telefon görüşmesi için de kullanabileceğim orta halli bişey ne alayım sizce? Biraz bakındım Xiaomi airdots basic 2 tws uygun görünüyor ama piyasada sahtesi çok orjinal güvenilir hangi siteden temin edebilirim?
-
Dostum bu güncelleme olayından anladığım şey şu ki bir kez o sürümü yükseltirsen zehirli oku atmış oluyorsun sonra istediğin kadar çıkart düzelmiyor bende güncelleyip geri döndüm ama fayda etmedi telefon eski verimini kaybetti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla gıcık oldum ya gece gece uğraştım birde 4 saattir. Şeytan ditor sat git xs al iphone bak dalgana ya şimdi sorun ne onu da bilmiyoruz. Niye skor 850 870 olması lazımken 550 çıkıyor ? Tertemiz kurdum 11 i birşey yüklemedim skor gene düşük.
3-4 güne düzelir, sıfırladıktan sonra arka planda çok fazla işlem yapıyor. Tabi Android 12'de hiç düzelmiyor çünkü sürüm problemli.
-
-
Merhaba. S20 Fe telefonum var. Aynı zamanda Huawei free buss 3 Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Telefon ile görüşmesinde çağrı geldiğinde bağlantı kopuyor. Ses direk telefonun ahizesine aktarıyor. Bu şekilde sorun yaşayan oldu mu. Yarımdı olursnız sevinirim
Wifi ile 10 saat ekran süresi rahat alınıyor. Bende dün çekmiştim fotoğraf %10 şarjım vardı 9s 54dk ekran süresi aldım. Mobil veride bu 6-6.30 saate düşüyor.
-
Ben xiaomi kullanıyorum gayette güzel tavsiye ederim. Hepsiburada sitesinden yorumları yüksek biri vardı ondan aldım.orijinal geldi. Başka birinden almıştım sahte çıktı kazınacak yer bile yoktu iade ettim paramı aldım. Tavsiye ederim ben memnunum ama s20 fe yeni elime ulaştığı için test edemedim. Şuan geçmiş alışverişine baktım. Just orijinal diye bir saticidan almışım. Alta aldığım cihaz linkini paylaşıyorum fakat satıcı farklı... Just orijinal de bulursan daha iyi olur. Bu model yok ama başka model belki vardır.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-true-wireless-earbuds-basic-2s-tws-kablosuz-kulaklik--twsej07ls-p-HBV00001APK9W?magaza=Torima&url_src=and-product-detail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yaklaşık 2.5 saat film yada maç izlemiş inat box ile. Tabii ekran süresi uzar.
-
Ah S8 üzümlü kekim keşke ekranı 2000 olmasaydı 😅
Bilip bilmeden konuşmak diye buna diyorum işte ben. Onun 1 saati samsung dex ile tv'ye aktarma yani telefonun ekranı kapalı. Dex kullanmasam 11 saati görürdüm .
-
Konunun ilk mesajına bakabilirsiniz. ADB ile güncelleme uygulamalarını silerseniz güncelleme bildirimi tamamen gidiyor. Birkaç sayfa önce paylaştığım debloat listesinde de yer alıyor güncelleme paketleri. txt dosyasında paylaştığım komutları cmd’ye girerek silebilirsiniz.
daha kolay olması açısından tekrar edeyim,
“adb shell” yazıyoruz platform-tools (adb dosyalarının olduğu dosyada, adı sizde ne ise) dosyasında, ardından r8q yani cihazımızın kod adı geliyor ve dolar işareti çıkıyor. Sonrasında da
pm uninstall - - user 0 paket.adı.buraya.gelecek şekilde siliyoruz paketleri.
edit: Geekbench skorlarına çok takılmanızı tavsiye etmem hele cihazı yeni kurmuşken. Biraz toplasın cihaz sonra tekrar bakarsınız. Yine önceden bahsettiğim mesajımda çeşitli optimizasyon kodları yer alıyor. Galaxy App Booster yüklemenize gerek kalmadan o kodlar yardımıyla aynı optimizasyonu yapabilirsiniz.
Bunun yanında S20 FE’de enhanced mode var, galiba üstteki bildirim paneline ekleyebiliyorsunuz. O modu açarak denerseniz daha da artar Geekbench skorları herhalde. Bunun yanında thermal guardians modülü var Good Lock modülleri gibi, Good Guardians galiba adı Galaxy Store’da bakın. O modül ile uygulamaların termal davranışları ayarlanabiliyor galiba. Yani 40 derecede throttle yaparken daha üst seviyelere çıkabiliyorsunuz. S20 FE’nin performans sonuçları diğer 865’li cihazlara göre bir tık daha geride olabilir ama günlük hayatta bu ne kadar fark yaratıyor ona bakmak lazım. Geekbench skorlarının düşüşü tek başına bir belirteç değil. Bende iki adet 865 (S20 FE, Mi 10T) bir adet de 860’lı cihaz (Poco X3 Pro) var, aralarında fark yok bile. Hepsine aynı yazılımı yüklesek birebir aynı performansı verirler gibi. Geekbench’te 50 60 düşük almış çok önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklavyebükücü -- 26 Şubat 2022; 12:30:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X