Şimdi Ara

Samsung Galaxy s2 vs Apple İphone 4s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu iki telefon arasında kaldım hangisi diğerine üstün özelliklere sahiptir , hangisi daha kullanış bakımından daha iyidir

Yorumlarınızı bekliyorum

• 4S ALIR
    SAMSUNG'A O KADAR PARA VERİLMEZ
    İLLA SAMSUNG ALICAKSAN GALAXY S AL ÇOK ÇABUK DEĞER KAYBEDİYO
  • 4s Gpu olarak daha iyi.Diğer özelliklerde S II daha iyi.Sadece iOS 4s'i seçmek için yeterli(Bana göre)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameOver7

Merhaba arkadaşlar

Bu iki telefon arasında kaldım hangisi diğerine üstün özelliklere sahiptir , hangisi daha kullanış bakımından daha iyidir

Yorumlarınızı bekliyorum

Ne amaçla kullanacağınız önemli.Eğer ROM'dur Root'dur Mod'dur gibi şeylerle uğraşmak istemiyorsanız ya da meraklı değilseniz IPhone alıp yolunuza devam edin.

Yok ben kurcalarım, meraklıyım derseniz Galaxy S2.
  • Tabiki de iphone
  • f/p s2
  • ben olsam galaxy s2 alırım. ama sorun çıkarabilir mi? evet. bazen donabilir mi? olabilir. ios'ta bu sorunlar yok derdim eskiden ama son çıkan ios 5'ten sonra bir ton sorun okuyorum apple bölümünde de. eğlenceli ve kaliteli oyun azlığı hariç geri kalan özelliklerde s2'yi iyi bulduğumdan ötürü s2 diyorum. hatta bir galaxy s2 ve ipod touch alırsanız en iyi seçimi yapmış olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum 4S den şaşma. gpu olarak çok önde. ayrıca samsung un işlemci hızı ve programı hazırda tutma kapasitesi daha geride. IOS bence yeterli bir sebep. eskiden olsa apple app.ler ile önde olurdu ama artık birçok uygulama her iki cihaza da uygun halde fakat app.lerin çıkış önceliği ve kullanma tarihi olarak apple daha önde
  • Oyun=İphone
    İnternet=Samsung Galaxy S2
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

dostum 4S den şaşma. gpu olarak çok önde. ayrıca samsung un işlemci hızı ve programı hazırda tutma kapasitesi daha geride. IOS bence yeterli bir sebep. eskiden olsa apple app.ler ile önde olurdu ama artık birçok uygulama her iki cihaza da uygun halde fakat app.lerin çıkış önceliği ve kullanma tarihi olarak apple daha önde

işlemci hızı 4s'in daha ilerde derken? iphone'daki işlemci 1 ghz'lik ve 800 mhz'e kilitlenmiş durumda. galaxy s2'deki işlemci 1.2 ghz'de çalışıyor. ayrıca s2'nin rami 1 gb, 4s'in rami 512 mb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

dostum 4S den şaşma. gpu olarak çok önde. ayrıca samsung un işlemci hızı ve programı hazırda tutma kapasitesi daha geride. IOS bence yeterli bir sebep. eskiden olsa apple app.ler ile önde olurdu ama artık birçok uygulama her iki cihaza da uygun halde fakat app.lerin çıkış önceliği ve kullanma tarihi olarak apple daha önde

işlemci hızı 4s'in daha ilerde derken? iphone'daki işlemci 1 ghz'lik ve 800 mhz'e kilitlenmiş durumda. galaxy s2'deki işlemci 1.2 ghz'de çalışıyor. ayrıca s2'nin rami 1 gb, 4s'in rami 512 mb.

programlar açık iken işlemci hızlarını kıyaslayabilirsin. sadece stabil haldeki işlemci hızı dersen dediklerin doğru. bellekte program tutma konusunda bence 4S

• Gelecek açısından iPhone 4S daha doğru bir seçim. Galaxy S iki yıl bile demeden 18 ayda yazılım desteği kesildi. Galaxy S II'nin de fazla bir ömrü yok. Bir yıl sonra büyük ihtimal yazılım desteğine son verilir. Bir yıl sonra iPhone 4S en az iki yıl daha destek alacaktır. Galaxy S II ise çoktan gömülmüş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 25 Aralık 2011; 18:56:28 >
  • Iki cihazinda donanimlariyla ilgili tartismak bence gereksiz.Belirleyici faktor isletim sistemi ve ekran boyutu bence.Androidde kullandim ios da widget destegi ve ekran boyutu yuzunden s2 derim,ama iki telefonda alindikdan sonra pisman birakmaz.
  • Ne amaçla kullanacağın hic önemli değil her türlü Sgs2 tabiki..
    destek yok güncelleme yok ivir zıvır laflara bakma..Güncellemenin alasi var..
  • Peki arkadaşlar i phone 4s alsam garantisiz almamı önerirmisiniz çünkü garantili iphone 4s'lerin fiyatı biraz yüksek garantisiz satanlardan alsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
  • bozulursa yada hatali cikarsa ucretli olarak tamirini yaptirirsin garantiliden dahada pahaliya gelebilir ama tabi kucuk bir olasilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

bozulursa yada hatali cikarsa ucretli olarak tamirini yaptirirsin garantiliden dahada pahaliya gelebilir ama tabi kucuk bir olasilik.

Yani kolay kolay bozuk ve sorunlu ürün çıkmıyor ayrıca forumda pek çok iphone 4s'nin garantisiz satıldığını gördüm garanti alsam garantisiz fiyatla aynı mı satılır bir etkisi çok olur mu garantinin sizce?
  • İkinci elde garantinin etkisi yok denecek kadar hele 1 sene geçerse üzerinden.. Ancak iphone 2000tl spotu 1700tl olsa 300 tl için değmez camı çizilse komple 500tl den aşağı yapmazlar.. Birde bu tarz telefonlarda bir hata oluşursa ömrü boyunca sorun çıkarmaya devam eder..(benim 3g im öyleydi)

Telefon seçimine gelecek olursak; iphone kullanmadıysan iphone derim. Yok iphone um vardı dersen beklentilerini karşılamış ise iphone a devam.. Ancak benim gibi itunes karşıtı,yarı pc bir telefon istersen s2.. Flash disk gibi kullanabiliyorum,her site açılıyor(iphone da yakında halledecekler html5 ile),altyazı sorunum kalmadı birde okadar iphone kullandım bazı arkadaşlar şarjı en çok giden akıllı telefon diyor herhalde bana denk gelmedi 1 günü hiçbir zaman dolduramadım. Şimdi 1 gün 14 saat şarja takılmamış halde s2 im %15 şarjı var.. Demek istediğim ufak ayrıntılar vardır ya insanın hayatını kolaylaştıran işte öyle bir telefon s2.. Cpu gücünü gerçekten salla iki telefonda da gram fark etmeyeceksin. Bir ara takmıştım bechmark testlerine yok oc yap yok voltaj arttır ancak hiçbir şey değişmedi çok çok üst uygulamalar dışında..

• IOS için iphone 4S diyorum not: android cihaz kullanıyorum.
  • Şuna iphone almak istiyorum ama garantilimi alsam garantisiz mi alsam kararsızım bu konu hakkında görüşlerinizi yazarsanız çok menun olurum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.