Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S2 UYUMSUZLUK SORUNU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu forumda daha yeniyim ve üyeliğimi açar açmaz bu mesajı yazıyorum.
    1 haftadır telefonumlai(GALAXY S2 GTI9100) lgili bir sorunla uğraşıyorum,sorunum şu;
    Bundan yaklaşık 2 ay önce telefonumu aldım ve kullanmaya çalıştım hiç bir sorun yoktu taki 2hafta öncesine kadar.2 haftaönce telefonumun hafızasında az yer kaldığı için gereksiz sandığım dosyaları sildim ve sorunsuz oynadığım NOVA 3 adlı oyunu artık oynıyamıyorum.Oyunu yüklüyorum ve açtığımda bana "Bu uygulama sizin cihazınızla uyumlu değil.lütfen para iadesi için başvurun" şeklinde bir hata verio nereye baktıysam cevap bulamadım ve siz değerli ustalardan bilgi almak istedim bir çözüm bulabilirseniz gerçekten çok sevinirim

!!!NOT!!!:BU OYUNU DAHA ÖNCE OYNAYABİLİYORDUM ANCA SÖYLEDİĞİM GİBİ TELEFON HAFIZASINDAN BAZI DOSYALARI SİLDİKTEN SONRA BANA BU HATAYI VERMEYE BAŞLADI LÜTFEN YARDIM EDİN.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• oyunu baştan kurmuşsundur tabi ki
    eğer sildiğin dosyalarla alakalıysa telefona format atmaktan başka bir çare yok gibi geldi
  • Telefona format attım herşeyi denedim hatta android sürümümü düşürdüm tekrar yükselttim sd ve telefon hafızasınıda biçimlendirdim ama hiç bir çara bulamadım sorunum ortadan kalkmadı eğer başka bi yol biliyorsanız lütfen söyleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefonlarda ekran sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.