Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S2 SIFIR-KAPALI KUTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SAMSUNG GALAXY S2 SIFIR-KAPALI KUTU
    1 hafta önce ii seyhati dönüşü polonya Media Marketten almıs oldugum SAMSUNG GALAXY S2 telefonumu satısa sunuyorum. Ürünün henüz ambalajından bıle cıkmadı, sıfır almıs oldugum gıbı kutusunda beklıyor yanında Media Marketten aldıgıma dair faturasıda mevcut....

Telefonu DUBAİ, ARABİSTAN ÜRÜNLERİNDEN DEĞİLDİR onlarla karıstırmayın dedıgım gıbı(MEDİA MARKET/POLONYA) magzadan alınma %100 orjinal faturalı ürün.

sanal pazar: http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S2-Sifir-kapali-Kutu__isp3206043

sahibinden: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s2-sifir-kapali-kutu-83192418/detay/

FİYAT: 1000TL

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kayıtlı mı ? simfree mi?
  • Kayıtlı mı acaba?
  • pasaport hakkını kendı telefonumda kullandıgımdan arkadaslar urun kayıtsızdır.kısacası anlatayım ben bu ısı kar amaclı yapan bırı degılım ıs seyhatınden gelırken arkadas ıstedı sonra vazgectı bende o sıra almıs olmustum yanı medıa marketten aldıgıma daır faturası ve fatura fıyatınında 900 tl cıvarında oldugu bellı. Urundogudan gelen sonradan turkcelestırmıs orası burası degısmı urunlerden degıl medıa market faturalı (acılmamıs kutusunda)
  • dogudan gelen tlflarla karistirmayinda ne oluyor yahu senin elindeki tlfda hatta artk hemen hmn butun yuksek model cihazlar dogudan geliyor hatta cok cok dogu uzakdogu sanki farkliymis gibi belirtmissin polonyadi tlfda arabistandakide iraktakide hepsi ayni model tabi I9100 den bahsediyorum hayirli satislar..
  • artık vermıs oldugum ılanı nasıl nerenızden anlıyorsanız taktırinize.... Ben sınırdan yasal olmayan sartlarda giren, yazılımlarla turkcelestırılen ve bu urunlerin aksesurlarını yansanayılerıyle degıstırılıp ( bataryası,sarz aleti, vs) urunu deneme amaclı actık dıyıp megerse acma nedenlerının ımei klonlama yapıp urunler kayıtlı dedıklerı urunden degıl mahsadında dedım.....
  • sen anliyon bu islerden herhalde cok yapmissin yada cok gormussun tabi umuyorum boyledir ve umarim sagdan soldan birilerinden duydugun seyleri gormus gecirmis gibi yazmamissindir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • Ne oldu gerceklerı, dogru ları yazınca ne soylıycegınızı sasırmıssınız :D:D Bu ıslerı cok gormem yada cok yasamam gerekmez hersey ortada arastırın sızde gorursunuz he bu arada sızın ılandada gordum ımeı kopyalama sızde yapıyormusunuz :D:D:D:D kusura bakmayın bılseydım ımei klonlamanın yasa dısı oldugunu ılerde ınsanın baslarına dertler aca bılcegınden bahsetmezdım xD Neyse bılıp bılmeden de yazmayın ben alım- satım işlerıyle ugrasan bırı degılım sahsı urunum urunun faturası bellı karsılastırırz kaca almısım ve burunden kar edıyormuyum dıye karsılastırırız ıstersenız....

Kısacası tekrar yazayım urun ıs seyhatı donusunde arkadasımın ıstegı uzerıne getırttıp son anda vaz gectı ve urunu satısa sundum urun sıfır kutusunda hıc acılmamıs faturadakı fıyatıyla ıstemıs oldugum fıyatı karsılastıra bılırız...SAYGILAR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inhuman -- 25 Nisan 2012; 19:14:38 >
  • Kardeşim alan razı veren razı olduktan sonra ister clon olaun ister çakma imei olsun sana ne? Sen millete sataşmadan satış ilanını yapsaydın keşke. Vergileri fahişe! miktarda vatandaşın sırtına yükleyip, bu yetmezmiş gibi Yurt dışı cihazları kayıt ettirirken +100 tl daha yeni vergi ekleyen hükümet insanları imei klonlamaya teşvik ediyor. Sen satışına bam onabuna sataşma, kâr yapma amacı olmayan dürüst arkadaşım.
  • @inhuman, guzel kardesım sen kendı kendıne esprı yapıp gulmussun yazını bır daha oku bıraz daha gul ıhtıyacın var buna benım telefon satıcısı oldugumu nerden bılıyorsun da benım ımeı attıgımı ıddaa edıyorsun kımısı ımeı atılsın dıyor kımısı atılmasın aldıgım yer ıkı secenegı bana sunuyor kım nasıl ısterse oyle yolluyorum bu kadar basıt ayrıca ogrencıyım zaten kazanılan mebla cuzzu hobı olarak yapıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.