Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xiaomi 14 Ultra Global 16/512 Beyaz Satın Al 19 Kasım 2024 15:32 1 1 Xiaomi 14 Ultra Global 16/512 Beyaz Öncelikle merhaba 1 ay önce almış olduğum xiaomi 14 Ultra telefonumu alışamadığım dan dolayı satışa yada Sadece Samsung Model telefon ile takasa sunuyorum. Samsung model telefonun server kaydı yada TR model olma kaydıyla.Ürünün sadece 1. sim kart takıldı 80 gün varikinci sim kart takılmadı Telefona 1 ay alışma süresi zaman verdiğimden cihaza hiç bir işlem uygulamadım. Telefon sadece İstanbul/şişli bölgesi elden satışı gerçeleştirilcektir. Ürün 90w orjinal şarj aleti+ orjinal siyah kılıfı+ kendim aldığım şefaf kılıf fason kutusunda teslim edilcektir.ilan:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-14-ultra-global-16-512-beyaz-1211546275/detayistediğim fiyat: ******* 32.000tl.*********Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xiaomi 14 Ultra Global 16/512 Beyaz [SATILDI] SAMSUNG S24 ULTRA, Natural GRİ, 256gb, YD [SATILDI] OnePlus 9 Pro 12/256 LE2123 Avrupa Modeli Siyah Renk Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 128 GB 8 GB Ram SİYAH (Xiaomi Türkiye Garanti)