Bildirim
Samsung Galaxy S2 şarj almıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başka bir sarj aleti ile denesen? Benim eski sarj aletinin kablosu içten kırıldığı için kabloyu bükmeden sarj olmuyordu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim hocam 3 farklı şarj aleti ile denedim.İlk başta bir gidip geliyordu fakat şuan tamamen pert oldu öğrenciyim zamanım ve bütçem sınırlı ne yapıcağımı bilmiyorum geçici olarak eski telefonla idare ediyorum artık (: -
yuvasi yamulmuştur bende de olmustu
20-30 tl civarı isterler basit bi sorun
bu arada ne okulu bu tatilde karşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya soketi yaptırırsın buda sana takribi 40 lira tutar.Yada akıllı şarj cihazı alırısn,Şarj işlemini bu şekilde çözersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
Ya soketi yaptırırsın buda sana takribi 40 lira tutar.Yada akıllı şarj cihazı alırısn,Şarj işlemini bu şekilde çözersin.
Hocam hazırlığa çalışıyorum dersaneye gidiyorum 50 gün gibi kısa sürem var şimdi asıl konu için lafı dolandırmadan okul dedim -
quote:
Orijinalden alıntı: burak04
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
Ya soketi yaptırırsın buda sana takribi 40 lira tutar.Yada akıllı şarj cihazı alırısn,Şarj işlemini bu şekilde çözersin.
Hocam hazırlığa çalışıyorum dersaneye gidiyorum 50 gün gibi kısa sürem var şimdi asıl konu için lafı dolandırmadan okul dedim
Teşekkürler hocam akıllı şarj vardı evde unutmuştum saolasın geçici olarak onu kullanayımİyi forumlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- belediyelerden gelen mesajlar nasıl engellenir
- exynos 1480
- samsung galaxy s serisi
- samsung s24 plus özellikleri
- one ui 8
- kamerası en iyi telefonlar 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X