Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 şarj almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım telefonumun soketi pert oldu bir alıyor bir almıyor.Sabah okula gideceğim öğrenciyim şarjdan çıkardım ve baktım şarjım yüzde 16 çok kötü bir durum gerçekten.Acaba ne kadar bir ücret ister telefoncu garantisi bitti telefonumun bu arada yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Başka bir sarj aleti ile denesen? Benim eski sarj aletinin kablosu içten kırıldığı için kabloyu bükmeden sarj olmuyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim hocam 3 farklı şarj aleti ile denedim.İlk başta bir gidip geliyordu fakat şuan tamamen pert oldu öğrenciyim zamanım ve bütçem sınırlı ne yapıcağımı bilmiyorum geçici olarak eski telefonla idare ediyorum artık (:
  • yuvasi yamulmuştur bende de olmustu
    20-30 tl civarı isterler basit bi sorun
    bu arada ne okulu bu tatilde karşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya soketi yaptırırsın buda sana takribi 40 lira tutar.Yada akıllı şarj cihazı alırısn,Şarj işlemini bu şekilde çözersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Ya soketi yaptırırsın buda sana takribi 40 lira tutar.Yada akıllı şarj cihazı alırısn,Şarj işlemini bu şekilde çözersin.

Hocam hazırlığa çalışıyorum dersaneye gidiyorum 50 gün gibi kısa sürem var şimdi asıl konu için lafı dolandırmadan okul dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak04

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Ya soketi yaptırırsın buda sana takribi 40 lira tutar.Yada akıllı şarj cihazı alırısn,Şarj işlemini bu şekilde çözersin.

Hocam hazırlığa çalışıyorum dersaneye gidiyorum 50 gün gibi kısa sürem var şimdi asıl konu için lafı dolandırmadan okul dedim

Teşekkürler hocam akıllı şarj vardı evde unutmuştum saolasın geçici olarak onu kullanayım İyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.