Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S2 için Android 4.1 kaynak kodlarını yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Multiview Galaxy note için geldi.buna da gelebilirdi tahminimce.
  • Burada yaratildi kelimesine takilanlar

Cern aratirma labaratuvarinin cansiz carpismasi ile nasil canli parcaciklar yarattigini okusun sonra gelsin buraya..

Ama bir yanlis var. Jb yi google yaratti bence. Samsung sadeee gec monte ediyor. 5 ay gecti halen yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku iyi haber!

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Multiview Galaxy note için geldi.buna da gelebilirdi tahminimce.

İyi ama ekran çözünürlüğü düşük nasıl 2 ekran kullanabiliriz ki :) Bence gelmez

• beyler bu hafta resmi sürüm gelebilir beklemede kalın derim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Multiview Galaxy note için geldi.buna da gelebilirdi tahminimce.

İyi ama ekran çözünürlüğü düşük nasıl 2 ekran kullanabiliriz ki :) Bence gelmez

Ekran zaten kucuk cozunurlukten once oyle bir sorun var cok saglikli kullanilmazdi bence

• Suan galaxy s2 kullajiyorum lik aldigim gunden beri hoc sikilmadan kullaniyorum 4.0.3 yuklu ama hip hiz root gerektirecek bi dyru olmadgi icin hc rootlamsdim
    :)

• quote:

4.1.2 güncellemesini kurun birde üzerine beats audio sürücüsünü telefonunuza aşık olacaksınız :)

root lu olanlara mı yüklenir?

• quote:

Orijinalden alıntı: necros76

Suan galaxy s2 kullajiyorum lik aldigim gunden beri hoc sikilmadan kullaniyorum 4.0.3 yuklu ama hip hiz root gerektirecek bi dyru olmadgi icin hc rootlamsdim
    :)

Kotu yapiyosun

• quote:

4.1.2 güncellemesini kurun birde üzerine beats audio sürücüsünü telefonunuza aşık olacaksınız :)

Beats audio için pm den link alabilir miyim? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

quote:

Beats audio için pm den link alabilir miyim? Teşekkürler.

markette var zaten?
  • Sadece HK için dağıtılan S2 için mi geçerli bu kodlar ? Yoksa i9100 S2 lerin hepsini mi kapsıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Burada yaratildi kelimesine takilanlar Cern aratirma labaratuvarinin cansiz carpismasi ile nasil canli parcaciklar yarattigini okusun sonra gelsin buraya.. Ama bir yanlis var. Jb yi google yaratti bence. Samsung sadeee gec monte ediyor. 5 ay gecti halen yok

Vay be iyi sallamışsın :D HAHAHA! Cern'dekiler bile bunu söylemiyor, bizim ergen atayizlerimiz iş başında :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: necros76Suan galaxy s2 kullajiyorum lik aldigim gunden beri hoc sikilmadan kullaniyorum 4.0.3 yuklu ama hip hiz root gerektirecek bi dyru olmadgi icin hc rootlamsdim:)
    Kotu yapiyosun

zateb root nasıl yapılır bilmiyorumki birisi öğretse atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Burada yaratildi kelimesine takilanlar Cern aratirma labaratuvarinin cansiz carpismasi ile nasil canli parcaciklar yarattigini okusun sonra gelsin buraya.. Ama bir yanlis var. Jb yi google yaratti bence. Samsung sadeee gec monte ediyor. 5 ay gecti halen yok

Vay be iyi sallamışsın :D HAHAHA! Cern'dekiler bile bunu söylemiyor, bizim ergen atayizlerimiz iş başında :D

Cerndekiler soyluyorda sizin yesil kafalariniz bunu tv lerde dile getirmeye korkuyor ve kelime oyunlari ile.gecistiriyorlar..

• Samsung Galaxy Ace 2 ye gelse de rahat bir nefes alsak :D

• neyin kafasını yaşıyosunuz siz nerde kaldı bu güncelleme yaw ne zaman giliyo

• MultiWindow s2 ye port edildi...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.