Şimdi Ara

Samsung GALAXY S2 HEDİYELER+ BLUETOOTH KULAKLIK(SIFIR) 225 TL Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S2
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ürün 2014 Kasım ayında Gittigidiyor'dan alınmıştır.

Telefonu iki yıldır kesintisiz kullandım. Performans olarak beni tatmin eden zamanın amiral gemisi olmuş yaygın parça ve aksesuar ağına sahip bir telefondur.

Telefonun kulaklık(hijyen için) hariç tüm aksesuarları tamamdır. Detaylı olarak elimden geldiğince fotoğrafını koydum. Cihazımın sol üst köşe plastiği kırılmıştır. Yerine sticker yapıştırdım, hiç sırıtmıyor. Ekranında hiçbir sorun yoktur sadece plastiği kırıldı.

Telefona bu ay içinde deji süper batarya denen bataryayı aldım. Cidden günü kurtarıyor, batarya internetten 35 liraya alınmıştır.

Yine bu ay içinde 3000 mahlık şarjlı kılıf 50 liraya alınmıştır. Telefonu birkez rahatlıkla tam doldurabiliyor.

Telefonun arka kapağı tahrip oldu, internette 10 lira fiyattan başlıyor. Onuda alacaktım ama kısmet olmadı. Kozmetik olarak ekranda kılcal çizikler mevcut olabilir, kasa kenar plastiklerinde de deformeler ve ufak çaplı çizilmeler mevcut.

Telefon rootlanmış vaziyettedir, daha hızlı olan orange room'unu yükledim. Telefon şahsım adına kayıtlı olup imei orjinaldir, klon falan değildir. Garantisi Bu Kasım ayında bitti

İkinci telefon olarak, balıkta, iş'te, çocuklarınız ya da büyükleriniz için ideal 1 gb ram 8 gb hafıza 8 mp arka 2 mp ön kameraya sahip çift çekirdekli bir cihazdır.

Artı olarak Türkiye'de kurumsal bir alışveriş şirketinden aldığım Laxon Bt505 Altak bluetooth kulaklığı hediye ediyorum.

Kulaklık sıfırdır, hologramı üzerindedir hiç açılmadı. Kulaklık internette 33 lira fiyattan başlıyor. Dediğim tüm fiyatları araştırabilirsiniz.
    7/24 sorularınıza cevap verilecektir ve hemen al teklifleriniz görüşülecektir.

Ürün linki:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s2-hediyeler-bluetooth-kulaklik-sifir-253183578

Ürün gittigidiyor üzerinden Ücretsiz Kargolu olarak 225 e forumdan arkadaşlarıma ya da bu ilanı görüp gittigidiyorüzerinden yazacaklara satılıktır.

Ürün şuan açık arttırmadadır, yok ben forumda ki bu kadar referanslı üyeye güvenirim diyenlere önce eft yapılmak üzere ücretsiz kargolu 210 liradır.

Ürün detayları linkte mevcut, sol üst köşe kırık, kullanıma mani değil. Stickerle örtüldü, arka kapak tahrip edili, ürün ekranında kılcal çizikler mevcut, kasasında hafif ezilmeler mevcut.

Ürüne bu ay n11 üzerinden 30 liraya deji batarya alındı, ürüne geçen ay hepsiburada üzerinden 39 liraya şarjlı kılıf alındı.

Ürün yanında bluetooth laxon kulaklık hediye. Ürün sıfırdır mediamarktan alındı. Şuan internette en ucuz 33 lira ama ben çok daha hesaplı aldım.

Çocuğunuza, annenize, babanıza güzel bir telefondur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• süper ilan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.