Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (2373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.535.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

quote:

750 TL FATURALI GARANTŞLİ BULDUM 10 AYLIK SİZCE ALAYIMMI BU FİYAT İYİMİ

I9100G modeli olmamasina dikkat et bir de cizik vs durumu yoksa alinir

telefonu açıp kapatırken i9100 g yazarmı farkı anlamak açısından sol üstünde çok az ezilme varmış ama belli olmuyormuş

O paraya bırakın yurtiçi garantili cihazı yurtdışı bulmak(sorunsuz) mümkün değil. Fiyatın cazibiyetine kanıp atlamayın hemen.

telefonu açıp kapatırken i9100 g yazarmı farkı anlamak açısından sol üstünde çok az ezilme varmış ama belli olmuyormuş

O paraya bırakın yurtiçi garantili cihazı yurtdışı bulmak(sorunsuz) mümkün değil. Fiyatın cazibiyetine kanıp atlamayın hemen.

Fiyatın cazibiyetine kanıp atlamayın hemen.

OARASINI ANLAMADIM

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: avantis

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Stock 4.0.4 kullanıyorum bundan önce CM9 kullanıyordum ama CM9 dan kaynaklandığını düşünüyordum şimdi ise sorun hala devam ediyor.Sorunum şu şekilde kamerayı açtığım zaman nadir olarak kamera başarısız hatasını alıyorum ve kamerayı kapatıp tekrar açınca oluyor.Bu hata neyden kaynaklanıyor bugün 2 defa oldu mesela Full wipe yapıp yükledim 4.0.4 ü ama yüklendikten sonra tekrar wipe yapmadım

Hocam s voice var da diger ikisinin linkini verebilir misiniz

Smart Stay e rakip olarak bir program çıktı kendim kullanıyorum çok başarılı buyrunhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.iseeyoulite

Bu program nasıl çalışıyor. Kurdum ama çalışma mantığını anlamadım

Ekrana baktığın sürece ekran ışığı kapanmıyor.Mantık çok basit programın ayarlarını biraz kurcalayın ben kullanıyorum çok başarılı

Sizdeki pro mu?Free sürümü işe yaramıyor gibi. Benim s2 de verim vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Alfren

Fiyatın cazibiyetine kanıp atlamayın hemen.
    OARASINI ANLAMADIM

Fiyat normalin altında olunca bilinç devredışı kalıyor, başkası almasın diye düşünmeden etmeden balıklama atlıyorsun hemen iyice araştırın edin öyle kararınızı verin. Cihazda ezik olması sorun olabilir ama fiyatı bu denli düşürebilecek bir etken olmadığı aşikar. (e:imla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 6 Temmuz 2012; 17:42:16 >

I9100GXXKL4
    GINGERBREAD.XXLB1

uygun root dosyası lazım.zip olarak cwm den flaşlanabilen türden.bulursanız çok sevinicem :)
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Ayarlar>telefon hakkında>yazılım güncelleştirmesinden 4.0.3 e güncelledim.(2.3.6 da idim.) Donma ve yavaşlama yaşadım, 2.3.6 ya yeniden dönmek istiyorum.Fabrika ayarlarına sıfırlarsam telefon hafızasındaki oyunlarım ve dosyalarım silinir mi?

Orijinalden alıntı: LARGOO

Ayarlar>telefon hakkında>yazılım güncelleştirmesinden 4.0.3 e güncelledim.(2.3.6 da idim.) Donma ve yavaşlama yaşadım, 2.3.6 ya yeniden dönmek istiyorum.Fabrika ayarlarına sıfırlarsam telefon hafızasındaki oyunlarım ve dosyalarım silinir mi?

evet
    titanium backup ile yedek alabilirsiniz tabi root iseniz
    yedek alacaksanızda sistem verilerini yedeklemeyin
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Ayarlar>telefon hakkında>yazılım güncelleştirmesinden 4.0.3 e güncelledim.(2.3.6 da idim.) Donma ve yavaşlama yaşadım, 2.3.6 ya yeniden dönmek istiyorum.Fabrika ayarlarına sıfırlarsam telefon hafızasındaki oyunlarım ve dosyalarım silinir mi?

rom yüklemeden eski yazılıma dönemezsin

Orijinalden alıntı: car_26

arkadaşlar
    I9100G için

I9100GXXKL4
    GINGERBREAD.XXLB1

uygun root dosyası lazım.zip olarak cwm den flaşlanabilen türden.bulursanız çok sevinicem :)

Root dosyası yesilcinde vardır, ama şu da sanırım oluyor, bir okuyun derim.

NomadCry'dan alıntıdır ; Ama Root artık çok kolay. unlockroot.com adresinden indireceğin programla iki tuşa basarak çok kolay şekilde Root edebiliyorsun.

quote:

Evet sıfırlanır, titanium backupla yedek alabilirsiniz @car_26'nın dediği gibi. Ancak , fabrika ayarları sizi 2.3.6'ya döndürmez.

quote:

evet

Nasıya herşeyim gidicekmi şimdi.Telefonu aldıgımda 2.3.6 ile gelmişti.Ayrıca rootlu değil.Hiçmi birşey kurtaramam?

Edit: Görmemişim kusura bakmayın ama, rom yüklemeden dönemem mi? Bunun için rootmu yapmam lazım? Bi deneyelim diye yükledim başıma işmi açtım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LARGOO -- 6 Temmuz 2012; 18:40:18 >

quote:

quote:

evet

Nasıya herşeyim gidicekmi şimdi.Telefonu aldıgımda 2.3.6 ile gelmişti.Ayrıca rootlu değil.Hiçmi birşey kurtaramam?

Edit: Görmemişim kusura bakmayın ama, rom yüklemeden dönemem mi? Bunun için rootmu yapmam lazım? Bi deneyelim diye yükledim başıma işmi açtım şimdi.

Aslında kurtarmak çok basit. Appsaver yükleyin. tüm .apkleri yedekleyin. Sonra teli pcye bağlayın, orda flash bellek bağlamış gibi gözükür tüm dosyaları bir yere yedekleyin pcnizde olsun bitsin. Ama temizlik yapılmış olmuyor böyle yapınca da, iyisini de yedekliyorsunuz kötüsünü de.

Fabrika ayarı döndürmez. ROM yüklemek gerekir. ROM için root lazım değil.

Orijinalden alıntı: mesutismail

quote:

rom yüklemeden eski yazılıma dönemezsin

odin ile pekala 2.3.6'ya dönebilirsin. yapman gereken hangi 2.3.6'yı yüklemek istiyorsan yani hangi ülke için olanı kastediyorum onu bilgisayarına indiriyorsun. sonra cihazında ayarlardan usb hata ayıklamayı seçiyorsun. sonrasında telefonunu power ile kapatıyorsun. daha sonra ses kısma home ve power tuşlarına aynı anda basıyorsun bir süre, telefon download moda geçer. sonrasında usb kablo ile bilgisayara bağlıyorsun ve odin programını (ki bunu da daha önceden bilgisayarına indirmen lazım) açıyorsun. açtığında telefonu bağladığında ekranda alt solda added yazar ve sol üstte sarı bir renk çıkar. sonra pda kısmına tıklayarak bilgisayara indirdiğin 2.3.6 dosyasını seçiyorsun. sonra da start'a basıyorsun ve bekliyorsun. üst soldaki kısım yavaş yavaş yeşil olur ve en sonunda pass yazar. artık telefonun kendi kendine kapanır ve açılmaya başlar. kabloyu çıkartabilirsin açılırken, işlem tamamdır .
    ayrıntı için imzamı okuyun

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

Doğru düzgün ICS çıkmadı daha S2 ye birde jellybean çıkardılar. Kardeşim önce mevcut sistemini düzenle nasıl iş anlamadım

Zaten duzenleme sonucu cikmis bir surum bu Jelly Bean. 4.0.3teki hatalari 4.1 ile gideriyorlar. Surumun adina takilmayin.

hiç bitmiyor ya bu hatalar sonu gelmiyor telefona yeni özellik ekleseler hep sorun bitmezz

s2 guzel telefon. ama s3 daha guzel telefon. sirf sarj suresi 3 saat olmadigi icin bile alinir. s2 sahipleri telefonlarina ... surdurmemek icin atip tutmasin.

benim 2. S2 bu. 1600 garantili ve 1100 yurtdisi aldim. ekranini kirdim 400 lira para daha verdim. isinizi yapsin zevkinizi tatmin etsin. bence ediyor. ama firsatim olsa s3 alirim. note de kullandim ama.buyuk geldi. s3 fena degil gibi. ama ideal boyutlar S2 de.

yazilim olayinada takilmayin. daha neler neler cikacak. herseyi s2 de verseler S3 u S4 nasil satacaklar. kara kasiniza mi telefon cikartiolar. yeni telefon satilsin diye istedillerini yaparlar. ya s2 size yeter yada paraniz varsa daha iyisini alirsiniz. okadar.

T100, 3120, D900i, K850i, E66, N86, İnnov8, 6700, N79, İ8910, N82, S8300, E52, S8500, N8, İ9000, İ9100, N8 Turuncu, N7000, İ9100 (tekrar), HTC WP 8X, Lumia 920, 4S, İ9300, Lumia 1020, LG G2,4S, S4 Mini BE, S4 BE, S4 İ9505, OPTİMUS G PRO, i9500, LG G4, Note 5, Note 4 N910CQ, j7 pro 2017
  • quote:

telefondanmı pc den mi güncellediniz ?
    bildiğim kadarıyla telefondan güncellenmiyor telefon.

Orijinalden alıntı: hayal@t

quote:

Hocam dediğim dizinde yazılım güncelle dedim bir süre taradı ve ıcs yi buldu 217 mb indirdi ve kurdu fakat takılmalar donmalar oluyor ben bunları 2.3.6 da hiç yaşamamıştım..
    Norton arkadaşım sağolsun adım adım anlatmış onu bir deneyeceğim şimdi.Sormadan edemeyeceğim herkes benim gibi mi düşünüyor yani 4.0.3 de takılamalar sizdede var mı?
    Yoksa telefondan güncelleyincemi böyle oluyor birkaç defa burada denk gelmiştim odinle felan yükleyince problemsiz oluyormuş 4.0.3.

Birşey daha var ben rootlayınca değişik romların yüklendiğini sanıyor idim yani rootlamadandamı farklı romları yükleyebiliyoruz?

quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

quote:

Hocam dediğim dizinde yazılım güncelle dedim bir süre taradı ve ıcs yi buldu 217 mb indirdi ve kurdu fakat takılmalar donmalar oluyor ben bunları 2.3.6 da hiç yaşamamıştım..
    Norton arkadaşım sağolsun adım adım anlatmış onu bir deneyeceğim şimdi.Sormadan edemeyeceğim herkes benim gibi mi düşünüyor yani 4.0.3 de takılamalar sizdede var mı?
    Yoksa telefondan güncelleyincemi böyle oluyor birkaç defa burada denk gelmiştim odinle felan yükleyince problemsiz oluyormuş 4.0.3.

Birşey daha var ben rootlayınca değişik romların yüklendiğini sanıyor idim yani rootlamadandamı farklı romları yükleyebiliyoruz?

wipe işlemlerini yapın videolarda var zaten. düzelmezse odin ile yükleyip tekrar wipe işlemlerini yapın.

Lenovo Y500 SLI
  • geç oldu ama...beni de kaydederseniz klübe...

iPhone 4'ü yeni sattığım zamanlarda bu konuya gelip Galaxy S2 hakkında sorular sorup siz değerli dostlardan bilgiler alıyordum. Telefonumu yani yurt dışı sim free kayıtlı iPhone 4'ü yaklaşık 1200 TL'sına satıp kısa bir süre sonra "sanırım yaklaşık 1 ay" sıfır yurt dışı kayıtsız ve beyaz renk Galaxy S2'yi yaklaşık 1070 TL'sına satın aldım. Buraya kadar her şey sorunsuz gelişti.

Ancak aradan geçen zaman zarfında samsung'un ciddi şekilde değer kaybettiğine bir kez daha şahit oldum. Forumlar ve özellikle 2.el sitelerde insanlar S3'ün çıkışıyla birlikte ellerindeki S2'leri garanti durumuna göre 700 ile 950 TL arası fiyatlara satmaya başladılar.

Şimdi dönüp şöyle geriye bakıyorum da iPhone 4 halen 900-1000 TL arası fiyatlara alıcı bulabiliyorken, Galaxy S2'nin bu kadar değer kaybetmesi her Samsung marka telefonun başına gelen ve telefonun sahibi için kaçınılmaz maddi zarar ile oluşan bir sonu beraberinde getiriyor.

Galaxy S3 şu an TR garantili 1850-2000 TL arası yerine göre değişen fiyatlar ile satılıyor. Ancak iPhone 4S eminim iPhone 5 çıksa dahi Galaxy S3'ten daha pahalıya satılmaya devam edecek.

iPhone'u kesinlikle övmüyorum, ancak Samsung'tan da her yıl zibilyon tane model çıkartıp 2.el de kullanıcıları ciddi şekilde maddi zararlara uğrattıkları için nefret ediyorum.

Bu yazı sizler için belki bir şey ifade etmeyebilir, olsun ben yine de paylaşmak istedim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 6 Temmuz 2012; 22:44:32 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.