Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S10'un işlemcisini geliştirmeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim Almanya'da istediğim an oturum alma hakkım vardı 18 yaşına kadar. Babam orada sonradan Alman vatandaşı oldu. İşçi orada 25 senedir.

İstesem şu an bile bir yolunu bulur giderim.

Gitmiyorum çünkü burası benim vatanım.

Fakat benim vatanım diye de senin gibi yanlış şeyleri savunan insanlara da cevap vermeyecek değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tstctstc

quote:

Orijinalden alıntı: Jacobıan

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Dolar 4 lira kanki siz geliştire durun

Yurtdışında ucuz mu bu telefonlar?

s2 ilk çıktığında 800 dolardı şimdi çıkan amiral gemileri de 800 dolar fiyatlarda hiç bir değişiklik yok, değişik olan ülkemiz yönetimi ve müthiş ekonomisi

Yalancı yada bilmeden konuşan.başka seçenek yok malesef.

ne kadar beyin özürlü malum kesim var şu forumda ya, aç bak çok mu zor çıkış fiyatlarını bulmak sizin zekanızda insanlar için zor pardon
    http://lmgtfy.com/?q=samsung+s2+release+price

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 4 Nisan 2018; 14:14:40 >

• quote:

Teker teker gelin arkadaş. Yurtdışına bu kadar meraklıysanız tutan yok. Ancak laf yaparsınız. Sanki atomu parçalıyorsun da kolundan tutuyorlar.

Verecek cevabı olmayınca böyle saçmalar işte bu tipler.

Türkiye'nin alım gücü yerle bir olduğu nasıl gerçekse , telefonların da abartı pahalı olduğu o kadar gerçek.

Ama tabii yukarıdaki tiplere göre ülkede hayat toz pembe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Jacobıan kullanıcısına yanıt
    Ileri zekalı öyle arayınca s2 çıkış fiyatı 800 dolar mi çıkıyor? Hatırla nasıl suçlamıştım seni yalancı yada bilmeden konuşan. Demekki ilk seçenektekisin yani yalancı.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında çok daha pahalı. Özellikle yazın sırf elektronik cihaz almak için ülkemize gelen çok sayıda turist varmış.
  • quote:

Teker teker gelin arkadaş. Yurtdışına bu kadar meraklıysanız tutan yok. Ancak laf yaparsınız. Sanki atomu parçalıyorsun da kolundan tutuyorlar.

Sen ne diyon Allah aşkına ya? Hem mantıksız mesajlar yazıyorsun sonra da teker teker gelin

Sen atom mu parçalıyorsun?

• sende bunu yedin
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Samsung, Galaxy S10'un işlemcisini geliştirmeye başladı
  • Telefon fiyatlarını geçtim. İnanın avrupada insanlar Türkiyedeki gibi don değiştirir gibi cihaz değiştirmiyor(Arap asıllılar hariç) Adamın elinde S8 var S10 ne zaman çıkacak diye gece uyuyamıyor. Bu iki cihaz arasında ne fark var??? 2 özellik yükle sür piyasaya. Paranızı çöpe atmayın. 1 yıldır Samsung J2 kullanıyordum. Cihaz yere düştü ve ekranı gitti. S8 alabilecek bütcem varken S6 edge aldım. Çünkü arada kayda değer hiçbir fark yok!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.