Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.825
Cevap
297
Favori
1.739.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 965966967968969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pc aldığımda hard reset atmak şart oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnowN

Dün Gelen Son Güncellemeyle Şarjda Bariz Düzelme Var, şarjı Full Doldurdum %100den 98e 2.5 saatte düştü..

Dünde Yazdım ama Bugünde Yazayım Kimse Görmedi sanırım, Son Güncelleme yada Öncekinden Sonra Ayarlar Ekran Tam Ekran Uygulamalar Sekmesindeki Ön Kamerayı Gizle Aç Butonu Üstte Üç Nokta ve Advanced Settings Bölümüne Alınmış. Şimdilik Farkettiğim bunlar..
    Hocam kasım güncellemesinde herhangi bir sorun var mı

• Erdi Özüağyoutube
    Samsung'da neler oluyor ? | Bir dönemin sonu
    https://www.youtube.com/watch?v=zq84TBxiajk&feature=youtu.be

Özeti: "Artık Samsung çekirdek özelleştirmek yerine Arm'dan hazır alacak, belki bir kaç dokunuş yapar.
    AMD den kendine özel yapılan Gpu'lari ekleyecek.
    Onların yanına da kendi Npu birimlerini ekleyecek.
    Yine exynos çatısı altında sunacak bunları."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCANG -- 4 Kasım 2019; 19:50:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hx100

1 ayı geçtim , ama ekran süresi maalesef ciddi endişe etmeye başladım acaba telefonda bir sıkıntı var mı diye , burada yazılanları okuyor ve uyguluyorum siyah tema , animasyonları kapama filan gibi ama nafile maalesef
    Ben en az 6 saat ekran süresi alıyorum s10 ile. Oyun falan oynadınız mı veya spotify çok kullandınız mı? Bu ikisi şarjı çok yiyor çünkü

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de en fazla 4 saat ekran süresi alıyorum gerçi mobil veri açık WiFi çekmeyen yerlerde Bluetooth saate eşleşmiş durumda konum servisleri açık gün içinde mesaj fln geldikçe bakarım bir günü çıkarıyorum ama tam şarjda en fazla ekran sürem 4 saati geçmiyor sizce bu durum normal mi bekleme durumunda da şarj yediği için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hiç oyun yok ayrıca müzik radyo filanda yok ama çok sık twitter ve mail var

• Merhabalar,
    Bu konuyu epeydir takip ediyorum.
    Bende yıllar sonra emeketar S4 MINI telefonumu değiştirmeye karar vedim.Çünkü bir çok uygulamayı kuramıyorum !
    Ben her sene telefon değiştiren biri değilim.İhtiyacım olduğu zaman bütçem ölçüsünde yeni telefon alırım.
    Ben'de Samsung Galaxy S10 Plus almaya karar vermiştim ki ! 1 sene ertedim.Uzun süre değiştirmedim 1 sene beklemişim çok mu dedim. En önemli sebebi 5G standart gelecek.
    Erteleme nedenim okuduğum makaleden dolayı.Aşağıda makelenin tümünü okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

MAKALENİN KISACA ÖZETİ

2 YENİ ÖZELLİK BELLİ OLDU !
    Galaxy S11'in Qualcomm'un Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacağı konuşulurken, diğer yandan 5G modeme de sahip olacağı ve 5G desteğinin Galaxy S11'lerde bir standart olacağı söyleniyor. Galaxy S10 serisinde 5G desteğini sadece Galaxy S10 5G modeli sağlıyor; serinin diğer telefonlarında ise bu çip bulunmuyordu.

İşlemci tarafına döndüğümüzde halihazırda ABD için üretilen Galaxy S10’da kullanılan Snapdragon 855, birinci nesil 7 nm olarak üretilirken küresel modelde 8 nm’lik Exynos 9820 kullanılıyor. Galaxy S11 söz konusu olduğunda ise Snapdragon 865 işlemciyle karşılaşabiliriz.
    DDR5 RAM'le gelmesi beklenen Galaxy S11'le ilgili bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı.

KAYNAK
    www.hurriyet.com.tr
    Samsung Galaxy S11 nasıl olacak?
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/samsung-galaxy-s11-nasil-olacak-41248372

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 4 Kasım 2019; 19:59:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uayaz20

Hocam ben de en fazla 4 saat ekran süresi alıyorum gerçi mobil veri açık WiFi çekmeyen yerlerde Bluetooth saate eşleşmiş durumda konum servisleri açık gün içinde mesaj fln geldikçe bakarım bir günü çıkarıyorum ama tam şarjda en fazla ekran sürem 4 saati geçmiyor sizce bu durum normal mi bekleme durumunda da şarj yediği için
    Mobil veri daha çok şarj yer. Benimde full bluetooth saate bağlı. 4 saat kötü bir süre değil ancak okulda olsamda genellikle wifiya bağlı kullandığım için mobil veride süre tam olarak ne olur kestiremiyorum açıkçası.

• quote:

Hiç oyun yok ayrıca müzik radyo filanda yok ama çok sık twitter ve mail var
    Twitter bende de şarjı emiyor yinede ekran süresi en az 4.5 -5 saat alıyorum. Forumda diğer kullanıcılarda yazsın s10 ile pil sürelerini bana sizin ekran süreniz az gibi geldi. En az 4 saat alıyor olmanız lazım

S10e benim telefon onun içinde normal değil mi bu 3~3.5 saat ekran süresi ?

Yanılıyorsam düzeltin lütfen 7 8 saat ekran süresi alan arkadaşlar sanıyorum telefonu şarjdan çektikten sonra aktif kullanmaya başlayan örneğin son tam şarjdan geçen süre örneğin 12 ya da 13 bilemedin 14 saat olan kullanım senaryosu gibi geliyor bana... uzun yıllar sonra iostan geçtim çok hakim değilim bu yüzden sorma gereği duydum 🙄

• hx100 H kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 7 8 saat ekran süresi alan arkadaşlar şüpheye düşürüyor insanı acaba telefonda bir sorun mu var diye düşünüyor insan 🤔

• quote:

S10e benim telefon onun içinde normal değil mi bu 3~3.5 saat ekran süresi ?
    Valla hocam s10 e nin şarjı daha iyi diyorlar forumda 8 saat ekran süresi alan falan var. Onların yazması daha iyi olur ben s10 e nin pil durumunu hiç bilmiyorum

• quote:

Yanılıyorsam düzeltin lütfen 7 8 saat ekran süresi alan arkadaşlar sanıyorum telefonu şarjdan çektikten sonra aktif kullanmaya başlayan örneğin son tam şarjdan geçen süre örneğin 12 ya da 13 bilemedin 14 saat olan kullanım senaryosu gibi geliyor bana... uzun yıllar sonra iostan geçtim çok hakim değilim bu yüzden sorma gereği duydum 🙄
    S10 e nin pili s10 dan iyi yalnız. Ben s10 da 5 6 saat alıyorum. Belki s10e o süreleri görebilir. Beklemede yemiyor zaten hocam bende de. Son tam şarjdan sonra çekiyorum gece boyunca %4 azalıyor. Yani bekleme süresi ekran süresine çok etki etmez bir problem yoksa. S10 ile optimum ayarlarda wifi 4g karışık 5 6 saat alınması normal gibi duruyor. Ben hiç güç tasarrufunu açmadım hep optimizede kullandım. Ben açıkçası memnunum pil durumundan günümü rahat çıkartıyorumki telefonu aktif kullanan biriyim

• hx100 H kullanıcısına yanıt
    S10e full 4.5G ile bile 6 saat 38 dk rekorum var. 3 saat aşırı düşük bir rakam.

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• quote:

Buda adettendir pil kullanım durumu hocam

• Cevabınız için teşekkür ederim hocam :)

Bu da benim anlık kullanım sürelerim 🤔

• uayaz20 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz cihazı hiç kullanmamışsınız ki full beklemede kalmış neredeyse

• uayaz20 kullanıcısına yanıt
    Hocam S10e ile tüm gün evde wifi ile yoğun kullanımda 7.5 saat görebiliyorum ama dışarda 3.5 4 saat civarında oluyor ekran sürem. Mobil veri ciddi anlamda şarj emiyor. Birde kötü çeken yerdeyseniz daha da artıyor. Benim okulda neredeyse hiç çekmiyor. İnternete giremiyorum.

• 
Sayfa: önceki 965966967968969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.