Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (832. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.908
Cevap
295
Favori
1.820.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
89 oy
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • Mesela oyuna giriyorum sıkıntı yok online maç başlatacağım hoop sanki alta alıp kapatmışım gibi komple kapatıyor sonra tekrar giriyorum oyunu sıfırdan açıyor hiç birşey olmamış gibi oynatıyor. Hep başlangıçta yapıyor acaba engelleyen kısıtlayan birşey mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emaar'da ön ve arka kaplama yaptıracağım. 200 TL çekti namussuzlar, hala fabrikadan çıkma ekran koruyucuyu kullanıyorum. Asfalt gibi oldu ekran koruyucu, mecbur yaptıracağım. Wrapsol gibi sararmasın yeter. Gönül Whitestone Dome'dan yana ama uygulayacak tozsuz mekan yok. Söküp atsam kılcal çizik oluyor. Note 9'dan dersimi aldım Ne kendim takmaya kalkarım ne de ekran koruyucusuz kullanırım. Sırf Note 9'da kılcal çizikler oldu diye S10 Plus'a geçtim. Kavisini çentiğini seveyim. Onun dışında güzel telefon memnunum ama Note 9'u özlüyorum ne güzel çentik yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enigmatical

Emaar'da ön ve arka kaplama yaptıracağım. 200 TL çekti namussuzlar, hala fabrikadan çıkma ekran koruyucuyu kullanıyorum. Asfalt gibi oldu ekran koruyucu, mecbur yaptıracağım. Wrapsol gibi sararmasın yeter. Gönül Whitestone Dome'dan yana ama uygulayacak tozsuz mekan yok. Söküp atsam kılcal çizik oluyor. Note 9'dan dersimi aldım Ne kendim takmaya kalkarım ne de ekran koruyucusuz kullanırım. Sırf Note 9'da kılcal çizikler oldu diye S10 Plus'a geçtim. Kavisini çentiğini seveyim. Onun dışında güzel telefon memnunum ama Note 9'u özlüyorum ne güzel çentik yoktu.
    Kaplama konusu da muamma, ekran koruyucu konusu da.

Ben Buff ekran koruyucu aradım, bulamadım. Cevahir AVM Turkcell mağazasında bir eleman "Abi bizde Buff muadili bir ürün var, düşünür müsün?" dedi. Teşhir ürünü çalışır durumdaki bir telefonun ekranını tak diye tezgahın altına vurdu, ekrana bir şey olmadı. Bu ürünün darbelere karşı da koruyacağını söyledi. Kutusunun üzerinde de "darbelere karşı dayanıklı" ibaresi vardı. Kandırdı beni, ürünü aldım, uyguladılar. Sonra internette o marka ile ilgili kullanıcı yorumu aradım, bir tane bile bulamadım. İşkillendim. Başka bir yerde flexible nano ekran koruyucu yaptırdım. Onun da ne kadar koruyacağı şüpheli. Şans işi biraz. Telefonun hangi yükseklikten, nereye, ne şekilde düşeceğine de bağlı.

200 lira verirdim, bir defaya mahsus. Kaplama, darbelere karşı da koruma sağlasaydı.

• switel kullanıcısına yanıt
    Düşme olayını düşünürsek olmaz zaten. Mümkün oldukça rahatlığını ve sadeliğini bozmadan telefonu korumak en güzeli bence, şeffaf kılıf dahi olsa, telefonun hissiyatı çok değişiyor. Led Cover hoşuma gidiyor aslında ancak o daha telefonu kısmen gizliyor. Nasıl bir şey alacağım konusunda henüz karar veremedim. Sanırım koruyucu almadan Galaxy Watch alacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolpoX61 -- 20 Eylül 2019; 15:58:51 >

Apple iPhone 16 Pro 256gb
    Naturel Titanyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57D29F9FD

Kaplama konusu da muamma, ekran koruyucu konusu da.

Ben Buff ekran koruyucu aradım, bulamadım. Cevahir AVM Turkcell mağazasında bir eleman "Abi bizde Buff muadili bir ürün var, düşünür müsün?" dedi. Teşhir ürünü çalışır durumdaki bir telefonun ekranını tak diye tezgahın altına vurdu, ekrana bir şey olmadı. Bu ürünün darbelere karşı da koruyacağını söyledi. Kutusunun üzerinde de "darbelere karşı dayanıklı" ibaresi vardı. Kandırdı beni, ürünü aldım, uyguladılar. Sonra internette o marka ile ilgili kullanıcı yorumu aradım, bir tane bile bulamadım. İşkillendim. Başka bir yerde flexible nano ekran koruyucu yaptırdım. Onun da ne kadar koruyacağı şüpheli. Şans işi biraz. Telefonun hangi yükseklikten, nereye, ne şekilde düşeceğine de bağlı.

200 lira verirdim, bir defaya mahsus. Kaplama, darbelere karşı da koruma sağlasaydı.

Alıntıları Göster
    Hocam eliniz yatkınsa tozsuz ortam varsa en iyisi Whitestone Dome ama tozsuz ortam şart, uygulayan olsa ona 100 TL vereceğim ama o riske kimse girmedi girmezde haklı olarak sonuçta 60 dolar vergisiyle 70 dolar desek ama uygulansa ömürlük arkaya UAG kılıf olsun duvara fırlatırım
    Koruma olmasa bile en azından ekran koruyucu çizilmese 200'e ben razıyım.
    Whitestone Dome 400 TL tam koruma ama kim takacak ben 400+100 razıyım ama ne getiren var ne takan, normal UV 30-40 liralıklar kalkıyormuş. Deneyimlerini bir arkadaş paylaşmıştı. 3. UV takacaktı.

• Evet, kutudan ön/arka çıktığını biliyorum ama hali hazır önünde varken ilk aşamada onu değişmeyi düşünmüyorum. Yalnız şu sararma işi can sıkıcı... O iş eskiden değil miydi :) (Yakın zamanda telefonda jelatin kullanmadığım için günümüzde bu sorun aşılmıştır diye düşünüyordum)

Naturel Titanyum
  • quote:

Hocam eliniz yatkınsa tozsuz ortam varsa en iyisi Whitestone Dome ama tozsuz ortam şart, uygulayan olsa ona 100 TL vereceğim ama o riske kimse girmedi girmezde haklı olarak sonuçta 60 dolar vergisiyle 70 dolar desek ama uygulansa ömürlük arkaya UAG kılıf olsun duvara fırlatırım
    Whitestone Dome 400 TL tam koruma ama kim takacak ben 400+100 razıyım ama ne getiren var ne takan, normal UV 30-40 liralıklar kalkıyormuş. Deneyimlerini bir arkadaş paylaşmıştı. 3. UV takacaktı.

Alıntıları Göster
    S7 edgeye 3 kere serviste taktırdım ama sadece ilk seferinden para verdim :) Birinde ekran değiştiler, daha dün takılan jelatin heba oldu diye yeni taktılar, diğerinde de kenarlarından kalkma yaparsa gelirsin yine değişiriz dediklerinden... Kalitesizliğinde midir bilmiyorum ama hiçbir türlü memnun etmiyor. Dediğiniz gibi o güven ve uygulamayı verseler bende 200-300 gözden çıkarabilirim.

Naturel Titanyum

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam firmanın California'daki merkezine git. Kaplamaya uygulat. Hava kabarcığı kalırsa, uygulayanın boğazına sarılırsın

• Uçak masrafı olmasa iyi fikir hocam

S10 Plus'ın üstündeki jelatin 0.000001 cent değerinde olduğu için 1 hafta gitmedi. Söksen bir dert sökmesen bir dert, uzun süre kullanmayı düşündüğüm için önem veriyorum. Yoksa söküp atasım var ama şeytana uymamak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekran kilitliyken biraz bekleyince wifi bağlantısı kesiliyor. sizde de oluyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• S10e için ekranı tam kaplayan ekran koruyucu var mı? Çerçeveli olanlardan ama ortası da yapışsın istiyorum. Daha önce A5 2016'ya yaptırmıştım sadece kenarlardan tutuyordu ortası yapışmadığı için ekranın üzerinde kötü bir görüntü oluştu 1-2 gün sonra söküp attım.

Orijinalden alıntı: switel

telefonun üzerinden çıkan cam koruma değil mi? ben de ne güzel cam koruması var diye rahat rahat kullanıyordum.
    Camda o kadar kılcal çizik oluşamaz.

• Arkadaşlar merhaba, S10+ cihaz kullanıcısıyım.

AccuBattery programı üzerinden batarya sağlığını kontrol ettiğimde 3.751/4.100 mAh yani %91 olarak gösteriyor.

Telefonu 27.02.2019 tarihinden beri, yani 205 gündür kullanıyorum.

Telefonu alalı uzun süre geçmemesine rağmen batarya sağlığının %91'e düşmesi bana anormal geldi.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Sizin batarya sağlığınız mAh ve % olarak ne durumda?

İyi akşamlar.

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.