Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.800
Cevap
300
Favori
1.733.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pazar akşam sipariş verdim . Salı günü cihazı aldım. Satıcı:samsungwa ( samsung turkiye)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar s10 lar ufs 3.0 olacak diyorlardı bilgisi olan varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mertky

Pazar akşam sipariş verdim . Salı günü cihazı aldım. Satıcı:samsungwa ( samsung turkiye)
    Siyah renk mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polanski TR

Ekonomik özgürlüğü elinde bulunan (Keyfi alanlar ) dışında kalan arkadaşlar. Bu telefonu neden tercih ettiğini yazabilir mi? Sizi bu telefonu almaya çeken şey ne oldu ?

Lütfen alıntılayarak cevaplayalım.
    Hocam bende 7+ var, eşimde 6S. Kendime S10 alıp 7+ ı eşime vereceğim. 6S'i satıp S10 için kaynak oluşturacağım...
    Hediye kulaklık ve 600 tl çek ise satın alma üzerindeki başka olumlu etmen.

Teknik olarak değerlendirme yapmam gerekirse; 7+ göre daha iyi ekran kasa oranı, 3.5 mm jack girişi, daha iyi kamera,
    touch id'nin çalışmadığı durumlarda face id'ye duyulan ihtiyaç ve iOS'un bazı kısıtlamaları...
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman, ben yanlış anlamışım.

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmedi,acaba biz manual yapabilir miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gokcergokce G kullanıcısına yanıt
    Bixbi tusu icin marketten Bixbi button remapperi yukleyin tek tiklama cidt tiklama uzun basma gibi bircok modda uygulama atayabiliyosunuz.Mesela ben tek tiklama ekran acip kapama cift tiklamaya google asistan uzun basmayada ekran goruntusu almayi koydum kullanisli oldu.
    Not: bu fonksiyonlarin hepsini kullanabilmeniz icin uygulama full surumunu almaniz lazim 9TL

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    Baya baktım ama bulamadım. Yurtdışı forumlara da baktım ama daha hiç bir yerde satışta değil, bilgi bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokcergokce

merhaba arkadaşlar,
    ben de s10 plus alarak aranıza katıldım. Brandium media markttan aldım oradaki yetkililer çok ilgili ve nazikti. Eski lg g5 cihazımı 1560 tl'ye saydılar böylece telefon 5940 tl gibi bir rakama gelmiş oldu. Bir tane de galaxy watch aldım.
    Telefonla ilgili ilk izlenimlerim çok olumlu, telefon gayet hızlı, ekranına bakmak keyif veriyor. Bir tek güç tuşunun yeri hoşuma gitmedi çok yukarıda kalmış özellikle benim gibi solaklar için basması çok zor. Bixby tuşuna başka fonksiyonlar atanabileceği yazıyordu internette ama ben bulamadım. Bixby tuşu yerine güç tuşu atayabilsem benim için harika olacak mesela.
    Parmak izi okuyucusu fena değil ama donanımsal tuş olan telefonlar gibi hızlı değil. Mate 20 pro'nun parmak izi okuyucusunun test etmiştim daha önce onunla aynı gibi geldi bana pek bi fark hissedemedim. Yüz tanıma iyi çalışıyor daha çok onu kullanırım sanırım.
    Şimdilik bu kadar sorusu olan varsa cevaplayabilirim:)
    Medimarkt değişim kampanyası yapıyor mu? Bilsem oraya da sorardım. :)

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Sadece test sonuçlarına baktım.
    O yazıyı kendine göre yazmış. Ben yazsam 855 sen yazsan kirini falan begeneceksin. O yazıyı yazan kişiye göre değişir.
    Kimisi ips ekran sever kimisi amoled sever gibi birşey bu.
    Kirin en yükseğini de verse daha geçen açıklandı huawei test sonuçlarında hile yaptığını.

• gokcergokce G kullanıcısına yanıt
    güç tuşunun bu kadar yukarda olması inceleme yaparken banada garip geldi. note 8 kullanıcısıyım güç tuşunun yeri ideal yerde. ama s10 da baya yukarda. özellikle s10e de ekranda parmak izi olmamasına rağmen güç tuşunun yukarda olması tamamen saçmalık gibi. kimin eline göre ayarladılar acaba güç tuşunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Telefon geldi ama kulaklık yok. Kampanya zamanı uygulamasındaysa bu imei kayıtlı değil, yok gibi bir şey diyor, ne yapmam lazım acaba?
    işlemler yetişmediğinden gümrükten geçer geçmez kayıt yapmıyorlar, sonradan yapıyorlar. telefon daha yeni çıktığıdan bunu da apar topar size sevk etmişlerdir. 10-15 güne kayıt yaparlar merak etmeyin, hep olan şeyler bunlar... hatta telefon kayıtlı değil, 180 güne kaydetttirin falan diye mesaj bile gelebiliyor.
  • Samsung mağazalarında hediye çeki veriliyor mu?

• bugün bütün amiral gemisi modeller amoled kullandığına göre ips'in bir geçerliliği olmadığı artık iyice aşikar oldu. zaten oled ilk günden beri çok daha üstündü ancak insanların gözü yıllardır ips'e alışık olduğundan bazılarına o daha iyiymiş gibi geldi... oysa ki ips ekranlar oled'lerin yanında hiçbir şeydirler... mesela bu tv panellerinde de böyledir.

yani o konuda kişiye göre değişen bir şey yok aslında... hala ips diye tutturan varsa işi bilmiyor, bu işten anlamıyor ve bağnazlık yapıyor sadece... dikkate almamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Şubat 2019; 10:44:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Samsung mağazalarında hediye çeki veriliyor mu?
    hediye çeki sadece shopsamsung com da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Yanliz o fiyatlar N11 gibi saticilarin fiyatlari TR dede o fiyatlara hemen hemen iner zaten.

Alıntıları Göster
    Anlamadim nasil yani n11 saticilarin fiyatları.
    Şunu demek istiyorum.
    Note 9 = 5 eylül 2018de tanıtıldı. 5 eylülde dolar kuru 6,69 tldi.
    Eylülün sonuna kadar 6liralarda kaldı.
    Ekim ortalarına kadar hep 6larda seyretti. Ekim sonu 5.50liraydi.
    Samsung bu telefonu 1000dolardan ve trye 6500den soktu.
    Eylül sonuda yurda giris yapmıştı ve dolar kuru 6lira kusurdu

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    hocam buyrun buradan indirin hepsi kullanıma acık
    yadi.sk
    bxActions-Bixby-Button-Remapper[dlandroid.com].apk — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/0ZqSlfFbUM6P_A
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Ben note8 den beri kullaniyorum ozamanlar 95 kurusa almistim kampanyadan simdi 9tl olmus :) Tskler genede olmayan arkadaslar indirebilir.

• S10+ için samsung online shopdan pazartesi günü sipariş ettiğim led kılıf elime ulaştı. Önceki telefonlarımda onlarca kılıf değiştirmiştim fakat bu kılıf gerçekten çok güzel olmuş. Hem hissiyatı hem de koruması çok iyi gibi duruyor.alacak olanlara tavsiye ederim

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Demek ki fiyatlar isterse inebiliyor. Baştan ne kadar kişiyi öpersek kardır mantığı?

Daha lansman yeni yapılmış adamların aldığı fiyatlara bak birde bizde satılan fiyatlara? Sanki onlar fakir ülke biz zenginiz? Veya biz daha mı akıllıyız acaba bu kadar fazla para ödeyerek? Aklımda soru çok da cevabı yok!

Sanırım biraz beklersek fiyatlar daha makul olacaktır ama yine de yurtdışından getirmek ekstra vergiye rağmen daha cazip olabilir.

Ey Marrusia bize yurtdışı görünüyor!...

İlgili Mesajım;

Yurtdışında S10 ve S10 plus 128 GB fiyatları şu an bile acayip cazip hem de dual sim!

S10 1,160 Kanada Doları yani yaklaşık 4,675 TL. S10 plus ise 1,320 Kanada Doları yani yaklaşık 5,320 TL

Birde bizdeki fiyatlara bak hizaya gel!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 27 Şubat 2019; 11:8:36 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.