Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.694
Cevap
318
Favori
1.713.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21562157215821592160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s10e kullanan arkadaşlar güncellemeden sonra gece modundaki fotoğraf çekimleriniz ne durumda ? İlk aldığımda pro makinelerden iyi çekiyordu şimdi vga gibi çekiyor teşekkürler samsung...

  • Brky1905 kullanıcısına yanıt

    Tam bunu yazmak için gelmiştim ben de foruma. İlk güncellemeden sona fazla NR uygulandığını gördüm ama gece modu aksine iyileşmişti baya olumlu yorum yaptım. Şu anda ise istersen 10snlik foto çek. RE ZA LET.


    Ayrıca android 12 tamamen ram canavarı. 8GB altı bir telefon almak aptallık olur yeni işletim sistemi ile. Samsung'dan mı kaynaklı yoksa android 12 kaynaklı mı bilmiyorum Ram'in yaklaşık 4.5GB kadarı rezerve edilmiş sisteme. Boşta kalan kısma ise program falan yetmiyor. KAmera uygulaması kasım kasım kasılıyor, hani Android 11 ile kasma gelmişti ya, s20 'de bile görmüştüm bunu. Ram yüzünden sanırım bu 2 katına çıkmış.


    Temiz format ile kurmuştum telefonu. İlk 1 hafta süper geçti. Şu anda kafamı duvarlara vuruyorum. S10e kullanıcıları kesinlikle güncellemesin bence  



    Video konusunda baya iyileşme var stabilizasyon olarak. Ama foto konusunda ise çok ama çok ciddi bir gerileme var noise reduction NR yüzünden. Gündüz iso 50 olan fotolar bile yağlı boya gibi çıkıyor.





  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Tesekkur ederim, guncellemeyi dusunuyordum,

    Guncellemiyim

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Bi işi düzgün yapsa artık şu samsung.. Yıldırıyorlar insanı.

  • thementalist57 kullanıcısına yanıt

    Vallahi bilerek mi yapıyor bilmeden mi yapıyor ben anlamadım bu işi. Hah tam güzel oldu diyorsun mutlaka bir bokluk çıkıyor. Yavaşlığı direkt her s10 serisine mal etmek istemiyorum 6GB ram yetmiyor olabilir, s10 ve plus belki daha iyidir yavaşlık konusunda ama yine de saçma yahu.


    Hani acil hemen bi foto çekeyim diye telefonu eline alıp kameraya tıkladığında kameranın hazır olması gerçekte çok yavaş. Bizde s10e'de fiziksel parmak okuma var bir de anında açılıyor aslında tel. O halde bile teli açıp, kameraya basar basmaz kameranın hazır olma süresi 6sn.


    Hele bir de kamerayı açıp, videoya falan geçeceksen kafadan 10 12sn geçti bile donmalarla.


    Alt navigasyon tuşlarını hiç sevmiyorum. Hareketleri kullanıyorum ben ama kamerada rezalet o da. Hemen bi foto çekeyim de ana ekrana döneyim yok artık. Foto işnip, kaydedilirken çok fena kasıyor telefon. Kaydırma hareketiyle de ana ekrana dönmek yerine kamera uygulamasında sağa sola gidiyor, alttan kaydırınca da selfie kamerasına geçiyor falan. 3 4 kaydırma hareketinden sonra dönüyorsun ana ekrana.


    Kısacası kamera uygulaması çok çok hantallaştı.


    Vallahi samsung alırsam sırf yazılımı arayüzü için alırım alıştım diye. Yoksa öyle yere göğe sıdırılamayacak bir marka değil kesinlikle. Her markanın boklukları var. Senelerce LG kullandım ondan önce HTC. Hepsinde 2 3 sene sonra sövmeye başlamıştık. Aslında markadan ziyade üreticilerin genel tutumuna ve teknolojinin gelişmesinin de sebebi bu ama çalışan şeyi bozmayı nasıl başarıyorlar onu anlamıyorum.





  • Santini.737 S kullanıcısına yanıt

    Bekle hocam acele etme. Bir iki fix güncellemesi gelir muhtemelen. Gelmezse ayvayı yedik zaten  

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Cidden üzüldüm yahu
    Kötü olmuş Hocam geçmiş olsun
    Düzeltme Güncellemeleri ile illaki toparlar
    Ama yine de RAM kullanımından dolayı sıkıntı olur yetmezse o durumu bilemem
    Aslında yetmesi lazım 6 GB var artı 4 GB geldi depolamadan Android 12 ile birlikte
    Muhtemelen düzeltme Güncellemeleri ile birlikte Android 11'e geri dönüşü kapatırlar çok can sıkıyorsa Android 11 daha düzgündü diyorsan hazır geri dönüşler açık iken dön

    S10 Plus için konuşacak olursam ben çok memnunum Android 12'den ne takılma ne kasma hiç birisi yok çok şükür

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzman arkadaslar bu guncelleme bildirimini nasil engelleriz onceden bir program vardi engelliyoduk oda 11 de calismiyor artik varmi bir oneriniz 12 de benim icin onemli bazi ozelliklerde sikinti var birde bixbye bazi ozellikler ataniyordu programla onlarda artik kullanilamiyormus onerilerinizi beklerim tesekkurler ilgilenenlere......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera benim için çok önemli. A11 de slr profesyonel kamera gibi çekiyor. Bundan vazgeçemem.
    Şimdilik a11 de kalacağım.
    Ben bu samsungu anlamıyorum yazılım yükselince arkadaş neden kamerayı bozarlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

    Dönmem de sıkıntı ya   Her şey de bir sürü şifre ve çift hatta 3 korumalı adımlar kullandığım için delirtiyor sıfır kurulum. A12 ile devam ederim artık ama bilemiyorum belki kafam atarsa dönerim :D


    Normalde boşta en az 2,5gb ram olurdu. Şimdi ram boşat desem bile 1.2 kullanılaiblir kalıyor  

  • Samsung yazılım işinde cidden bir arpa yol kat edememiş geçen gün S10+ aralık güncellemesi yüklü A11 aniden ısınmaya başladı durduk yere alt tarafı yemeksepeti yada facede geziyordum scroll yapıyordum falan. İnternet 5ghz ye bağlanmaya çalışıyor ama sinyal düşük diye bağlanıp mobil veriye geçiyor sonra bu döngü tekrar ediyordu. Bu bile aşırı derecede ısıttı cihazı 39 40 derecelere çıktı cihaz. Yani böyle salak saçma ısınma problemleri deli ediyor insanı şu yazılım işini bi çözemedi birde işlemcisi exynos insanı kafayı yedirtir. Kamera uygulaması da biraz yavaş çalışıyor çektikten sonra hafif işlem yapıp öyle kaydediyor. İphonedeki gibi seri seri çat çat fotoğraf çekemiyor ne yazıkki..

  • S10 plus cihazımda android 10 ile gece modunda çektiğim fotolar kartpostal gibi çıkarken android 11 vd her yeni güncelleme ile kamera performansı rezalet oldu. Gece modlu çekimlerim çamur gibi. Android 10 ile çektiğim fotolar 7 yada 8 mb boyutlu olabilirken android 11 de 3.5 mb uzerinde foto goremedim. Samsung bunu zaten yıllardır yapıyor biliyoruz ama ben bu golü bile bile nasıl yedim ona yanıyorum. Güzelim cihaz vasat kamerali bir cihaza donustu android 11 ile. 12 yi zaten merak bile etmiyorum belli ki iyice bozulacak cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba s10+ telefonum hızlı sarj olmuyor. Farklı kablo ve adaptorle denedim evdeki diğer s10 hızlı sarj oluyor ama benim telefonum olmuyor. Telefona formatta attım ama bir düzelme olmadı. Telefonu garantiye göndereceğim büyük ihtimal arıza var. Daha önce başına gelen oldu mu, tamir süresi tahmini ne kadar sürer.

  • spidynelly S kullanıcısına yanıt

    Merhaba aynı sorun benim s10 Plus cihazımda da olmuştu, farklı orjinal kablolar denememe rağmen hızlı şarj olmuyordu, Ankara'da bulunan yetkili servis Simge Elektronik isimli firmaya bırakmıştım takriben 1 gün içerisinde cihaz geri teslim edilmişti ve hatırladığım kadarı ile fiyatı da uygundu fakat yaklaşık 6 ay olmuştur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 12 Ocak 2022; 10:23:50 >
  • BUGATTI kullanıcısına yanıt

    Yazilanlari okuyunca 3 sene oncesine gittim ayni yazilar


    Tam rezalet pil olsun kamera olsun kutusundan ciktigi gibi kullanmak lazim


    S9 plus var bende


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmydz A kullanıcısına yanıt

    Adb ile cok kolay rootsuz orjinal olarak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIFIR MAKINA ALINCA
    KUTUSUNDAN CIKAR CIKMAZ
    ADB ILE GUNCELLEME MIDULUNU KALDIRCAKSIN
    EGER SANSUNG SA
    CUNKU DIGER CIKAN KAMERA SURUMLERI ILERI TELEFONLAR ICIN OLDUGUNDAN PROGRAMLAR UYUM SAGLAMIYOR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazımın garantisi devam ediyor, garantiden düzeltirler sanırım.

  • unlovedman kullanıcısına yanıt

    Malesef ...


    Root olmadan Bootloader sürümü düşük android 10 a dönüş imkanı da yok, kendi elimizle cihazları çöp ettik

  • unlovedman kullanıcısına yanıt

    Hocam nasil yapabilirim kaynak varmi yada onerebileceginiz yontem..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21562157215821592160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.