Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1027. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (18 Mobil) - 5 Masaüstü18 Mobil
5 sn
46.865
Cevap
296
Favori
1.776.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S10e'nin batarya konusunda diğer birçok amiral gemisinden bir farkı yok. S10e şarj konusunda çok kötü gibi bir algı oluşmuş durumda ama işin aslı öyle değil. 1 günü rahat çıkarıyor. Şimdiye kadar en fazla 8 saat 20 dakika civarı ekran süresi aldım. Bütün gün Wi-Fi kullanarak. Mobil veri kullandığınızda da bulunduğunuz yerdeki sinyal gücüne bağlı olarak 5 buçuk saat ile 6 buçuk saat arası ekran süresi alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam evet 1 günü kesinlikle çıkarıyor onda bir problem yok. Ben yoğun kullanımda 8 saat 55 dk aldım en fazla full wifi kullanımında. Tek sorun beklemedeki şarj tüketimi. Xda'da bile s10 konusunda sırf bu konu üstünde 26 sayfa şikayet var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xraited X kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sizi note fe konusundan hatırlıyorum sanki

• obsessedman O kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hiç sormayın parça bulunamaması ve boyutuna alışamadığım için s10e alayım dedim başıma gelmeyen kalmadı bi hırsız damgası yemediğim kaldı devlet kurumunun yaptığına bakın allah kimseyi düşürmesin. Samsung canlı destekle yazıştım karşılıklı anlaşırsak cihazı değiştirirseniz ben de hakem heyeti başvurumu geri alacağım mahkemeyle vs ne siz uğraşın ne de ben dedim daha üst makamlara ilettiler talebimi, 1-3 gün arasında beni arayacaklarmış bakalım ne olacak hiç umudum yok ama.

• xraited X kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun hocam. Nereden almıştınız ki cihazı bu kadar sorun yaşadınız?

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam, size katılıyorum. Ağzı olan konuşuyor.

buna ek olarak s10e de (advanced features->reduce animations) ayarlarda animasyonları azalt diye bir seçenek var. (animasyonları kapat değil, o başka bir seçenek, onun tek yaptığı animasyon hızını 0x yapmak, o zaman geçişler sert oluyor bunu istemiyorum.) onu da etkinleştirdim. telefon harika oluyor.
    Sağolun hocam bahçelievlerde bi telefoncudan aldım sahibinden de ilanı gördüm daha 5 günlüktü vitrinde kutusunda faturasıyla beraber duruyordu sıfırdan tek farkı kutusundaki jelatinin açılmış olmasıydı. Kimsenin aklına gelmez sıfır telefonun bu kadar sorun çıkartacağı ama aksilik işte fatura da benim adıma olmayınca adamların en sevdiği kozu ellerine vermişiz bir defa. Hakem heyetindekiler "Bana kalsa faturada ismi yazmıyorsa servislerin hiç tamir bile etmemesi lazım" diyebilecek kadar gözleri dönmüş. Sözüm mrclisten dışarı böyle kişiler hakem heyetinde olacak ve sizin yasal hakkınızı savunacak öyle mi, hiç sanmıyorum hocam.

• Bence abartıyorsunuz. S10e kullanıyorum gündüz çekimlerinde herkesin beğendiği P30'dan daha başarılı. Sadece gece çekimlerinde P30 çok az farkla daha iyi. Bir de Samsung yapılan karşılaştırmadan sonra defalarca kamera performansını iyileştiren güncellemeler yayınladı. Video çekimlerinde de Samsung'un başarısı zaten ortada.

• Beyler tartışmanıza gerek yok hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Banlansanız da isteyen bu foruma her gün onlarca farklı hesap açarak istediği yorumu istediği kadar yazabilir boşuna gerginlik yaşamayalım. Memnun olmayan ya da derdi olan gelip buraya yazıyor memnun olan ya da merak eden yardım edebilecek potansiyeli olanlar da takip ediyor ara ara. Birbirimize yardımcı olalım hepimiz tüketiciyiz ve genelde hep haksızlığa uğruyoruz burda birbirimize girmenin kimseye faydası yok vesselam.

• 
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.